Грим за кафявите очи - как да подчертаем тяхната красота

Кафявите очи са привлекателни и очарователни. Те са много изразителни, така че изглеждат впечатляващи дори и без ярки грим.

Доста грациозни удари на леки сенки и леко докосване на четката към миглите и от тези очи е невъзможно да се откъснат очите. Но въпреки това има някои тайни грим, знаейки кои, кафяви очи ще изглеждат по специален начин красиво и атрактивно.

Грим за кафяви очи: функции и съвети за прилагане

1 Сянка на очите, Очите грим винаги започва с налагане на сенки. За клепачите се препоръчва предварително поставяне на основата за грим. Базата изпълнява няколко функции: прави цвета на сенките по-наситен, осигурява по-гъста форма, не позволява да се събере в бръчки и да се разпада. Собственикът на кафявите очи беше по-щастлив от останалите. към очите им идват сенките на почти цялата палитра. Но има цветове, които повече от други подчертават красотата на кафявите очи. Това са сини сенки, златни, бронзови, кестен, лилави, бежови, розови, мед. И на брюнетките, черно, сребристо, лилаво, златисти сенки ще изглеждат особено изгодни, на кафяви коси и блондинки - пясък, розово, бежово, зелено.

Ако целта ви е да се съсредоточите върху цвета на очите, по-добре е да използвате контрастни нюанси. Тъмно-кафявите очи трябва да бъдат подчертани от нюанси на наситен син, светлокафяво-виолетов. Ако окото иска да даде по-голяма изразителност и дълбочина, сянката трябва да бъде избрана според цвета на очите, нейния сянка. В края на краищата, кафявите очи могат да бъдат тъмни, почти черни и светло кафяви. За ден и офис грим трябва да изберете по-светли нюанси сенки на очите си, за нощувка и почивка - temnee.Nemalovazhnoe с изпълнението на качеството на очите аксесоари грим игра. За сянка положи равномерно и лесно сенчести, е необходимо да се използва не пяна sponzhikom и четка с естествен мек купчина. За лекота на прилагане е желателно да има няколко четки с различни ширини.

2 очна линия, С негова помощ можете да придадете на очите си игрив или неспокоен поглед, да коригирате изрязването на очите, да ги направите по-привлекателни. Без него не можете да направите, когато трябва да изпълните вечер, котка, арабски грим. Молив начертайте "стрелка": прекарайте тънка лента над горните мигли, от вътрешния към външния ъгъл, леко над ръба на окото и повдигнете линията леко нагоре.

За вечер грим, можете да използвате течно черно очна линия, оставя линията по-наситени цвят. В допълнение към черно, кафявите очи изглеждат хубави очна линия, направени от тъмно сиви, лилави, златисти, кафяви, сини моливи. Извършвайки грим през деня, линията с молив може леко да се разтрива с гъба или четка, за да се постигне по-мек ефект. За оформяне на офис, моливът е избран за цвят на очите, като се изчертава много тънка линия по горния клепач. 3. мастило, Прилагането на спирала върху миглите се допълва от грима на очите. Тя дава на образа завършен вид, което прави миглите по-пухкави и дълги, а очите - изразителни. Блонковите момичета с кафяви очи предпочитат да спрат върху кафяви трупове, прави цвета на миглите по-естествен. Горещите брюнетки трябва да изберат въглища-черни.

Характеристики на вечерния грим за кафявите очи

Посещението в театъра или всяко вечерно събитие предполага наличието на ярки, наситени цветове в грима. В края на краищата събитието ще се случи при изкуствено осветление, което е по-тънко, отколкото естествено. Следователно, вечер грим трябва да бъде привлекателен и забележим. Но претоварването също не си заслужава. Ако решите да направите ярък акцент върху очите, тогава цветът на червилото трябва да бъде избран за тихи тонове. За вечерния грим е по-добре да вземете упорита козметика, за да не се притеснявате за разкъсани сенки или потни трупове. В края на краищата, пренебрегвани от забавлението, не можете да забележите такива неприятни мигове. За вечерни или празнични гримчета за кафяви очи можете да използвате цветна маскара - лилаво или синьо, най-важното е, че тя е в хармония с цвета на сенките и очната линия. Синята спирала изглежда почти като черна, но придава на очите си специално излъчване. За сенките можете да изберете и по-ярки цветове - тюркоаз, смарагд, люляк, богат кестен. Използването на сенки с блясък или ефект на трептене е добре дошло.

Характеристики на деня грим за кафяви очи

Отличителната черта на дневния грим е естествена. Тя е предназначена да подчертае естествената красота на лицето, да се крият недостатъците и грешките не трябва да бъде затруднен и наперен. Можете да използвате подложката за грим през деня с молив или сенки, които осигуряват по-естествена линия. Цветът на линейката може да бъде черен, но сив и кафяв са по-подходящи. Собствениците на тъмни или черни очи за деня грим APA е по-добре да се използва розово, сметана, лавандула, кафяви сенки, жени с леки кафяви очи - мед, праскова, бежово, кафяво, златно, светло лилаво. Краят на грима може да е кафяво или ненаситено черно. За деня изображението е по-меко и естествено, по-ниските мигли е по-добре да не се оцветяват. Ако гримът на деня се е появил в наситени тонове, можете да коригирате излишния цвят с устните. На тях, вместо червило, трябва да прилагате блясък.

Офис грим за кафяви очи

Към външния вид на служителите на офиса или солидна компания, има големи изисквания. Прическата трябва да е чиста, костюмът да е строг и грима е безупречен. Офис гримът не разпознава контрастни комбинации, ярки и богати цветове. Има ярки или естествени цветове. Следователно, от каменовъгления черен труп и молив трябва да се остави, е по-добре да използвате кафява спирала и вместо да използвате очна линия за използване на тъмни сенки. Туморите, тъмните кръгове и други грешки около очите трябва да се ретушират с коректор.

Наложение теней начинают со светлых кремовых или молочных оттенков, которыми выделяют подбровную область и внутренние уголки глаз. Далее переходят к основному цвету — каштановому, золотистому, бежевому. Более светлым его оттенком покрывают половину подвижного века. Темным — обозначают внешний уголок глаз, слегка заходя за край, и проводят линию немного вверх. Если основной цвет один, то со стороны внешних уголков глаз нужно наложить более плотный слой теней. Границу соединения двух оттенков следует растушевать, чтобы получить плавный переход. мастило наносится не более, чем в два слоя. Для офисного макияжа рекомендуется использовать стойкую косметику.
Share:
Comments