Ефективни методи за избелване на зъбите у дома

В момента има ситуация, в която залогът за успешен живот е в безупречен вид. Не само в жена, но и в мъж, всичко трябва да е перфектно, от добре поддържани ръце до обувки. И, разбира се, специално внимание се отделя на човека. Подредете хора към себе си, разрешете конфликта, започнете разговор, за да успокоите събеседника, ще ви помогне, разбира се, снежнобяла усмивка. Уви, не много хора могат да се похвалят с бели и здрави зъби. Дори ако нямате средства за скъпи процедури за избелване, които се извършват в стоматологичните клиники, не трябва да се отчайвате. Дайте зъбите си здрав външен вид, можете да ги избелвите възможно най-много у дома, повярвайте ми, няма нищо сложно в това.

Избелването с конвенционална сода за хляб е най-безопасният и най-ефективен начин. Можете да разтривате зъбите си с чист прах, но ако не харесвате вкуса на сода, можете да го разбъркате с паста за зъби в съотношение 1: 1. Четкането на зъбите с такъв инструмент не трябва да бъде повече от веднъж седмично, процесът на избелване ще се вижда след няколко месеца, разбира се, не очаквайте резултати след първото почистване.

Избелването на зъби с активен въглен е популярен и ефективен метод. В миналото красотите използват обикновена дървесна пепел. Сега избелването на зъбите с въглища е най-безопасният начин, който леко дава естествена белота на зъбите, без да нарани емайла и без да повреди венците. Razhzhuyte една таблетка от активен въглен, получени овес четка зъбите. Или rastolkite на таблетката на прах, и натопи влажна четка там. Протрийте зъбите си, както обикновено, 2-3 минути. Не се страхувайте, ако зъбите и устната кухина станат черни, не е дълго. Ако това не работи, то просто расталките хапче за въглища и сложите пръст върху зъбите на зъбите си, оставете я за 7-10 минути. Този метод е подходящ за почти всички, с изключение на тези, които имат висока чувствителност към зъбите. Не е необходимо да се замесите, достатъчно е, ако ще избелвате зъбите си с активен въглен не повече от два пъти седмично. Видимият ефект ще се появи след един месец.

Ако трябва бързо да избелвите зъбите си, разбъркайте тези два метода, т.е. измийте зъбите си със сода и прах с активен въглен, при този метод има един плюс - устната кухина няма да бъде боядисана в черно. След това почистете устата с обикновена паста за зъби, най-добре е да изберете лекарство на базата на билкови съставки. Този метод на избелване обаче трябва да се използва не повече от три пъти месечно, за да не се повреди емайла на тези агресивни компоненти.

Можете също да избелвате зъбите си с водороден прекис чрез изплакване на устната кухина с разтвор (20 капки на чаша вода) след изчеткване на зъбите, след което трябва да почистите устата с течаща вода. Струва си да се помни, че този метод е ефективен, но с дългосрочната употреба на пероксид се получава унищожаване на емайла.

Независимо от начина, по който избирате, не се отказвайте, основното нещо в преследването на красотата не е да навредите на вашето здраве.

Share:
Comments