Банални и необичайни начини за прикриване на стрии

Ако не всички дами, тогава много от тях са чували какво трябва да се направи, така че досадните протегнения да напуснат тялото. Изхождайки от получените знания, те помазали на себе си кремики, настъргани седалища и стомаси от кафе на зърна или приготвени смеси от мумии.

Но нека не обвиняваме душите си - възрастните стрии искаха да плюят на нашите опити. И честно казано, дори наскоро се появяват промени в зъбите, които няма да изчезнат, като използват такива нерадикални методи за експулсиране. Това ли е, че колкото по-скоро се олекоти. Все още можете да разчитате на вакуумни масажи, лазерна терапия, микродермабразио.

Но не е факт, че те също ще помогнат. Най-малкото, голям брой жени вече са разочаровани от тези методи за лечение на лентоподобни атрофидеми. Какво тогава? Остава да приемем ситуацията и да се научим как да маскираме стрии.

Използване на маскираща козметика

Производителите на козметика, които се опитват да решат много от проблемите на жените, не могат да оставят дамите сами със своите скърби. Те излязоха със специални устойчиви средства, с които можете да скриете редица козметични кожни дефекти, включително стрии. Освен това, висококачествените продукти не се измиват с вода, така че размазаният стомах може да се потопи във водата без страх. Оказва се, че за една кампания на плажа, тази версия на камфлаж стря е много добра. Разбира се, неравен терен на корема няма да отиде никъде.

Момичетата, които не са успели да купят такива продукти, без да оставят следи от дрехите, без да се страхуват от топлина и вода, се прилагат към тялото на обикновения непретенциозен коректор или фондация. Техният тон трябва да е малко по-лек от кожата. След нанасянето на тези продукти, кожата не пречи на прах. Можете да използвате продукти с отразяващи частици. Естествено, с такава грима на стомаха, ще трябва да се откажете от водните процедури.

Може би, дамите не трябва да се притесняват толкова много - в стриите няма нищо неестествено. Младите дами, които се опитват да нарисуват корема за демонстрацията си на плажа, по някакъв начин можете да разберете. Но жените, които редовно скриват стрии под слой козметика (замазка, коректор) от съпруга си, трябва да спрат да правят глупости. Всъщност след това в старост е необходимо да се скрие цялото тяло, покривайки бръчки и стари петна. В допълнение, повечето адекватни мъже не виждат нищо грозно в стрии върху тялото на любимата жена. Някои от тях дори се гордеят с тези ярки ивици на избраните от тях, наричайки ги почетни знаци за героичното дело - раждането на дете.

Обаждане, насочено към отчаяни жени: не е необходимо да си лягате със съпруга си с помазан крем за основа или поръсени с лъскав спрей за коса (да, това се случва по този начин) с корема, гърдите. В противен случай трябва непрекъснато да дърпате ушите на съпруга си от прикритите места.

Избираме правилните дрехи

Не е необходимо да носите маскиране на плажа. Вместо да се бъркате с козметика, по-добре е да си купите подходящ бански костюм. Ако имате стрии над стомаха и страните си, можете да ги скриете с помощта на твърд бански костюм или танкини, който се състои от тема и плувни куфари.

Монокини е подходящ за дами, чиито стрии се намират само в средата на корема, защото в този непрекъснат бански костюм има дълбоки отрязъци от всяка страна. Протягане на бедрата ще скрие плажната пола или пареото.

И вие можете и това е!

Много дами възмутено отхвърлят възможността да носят затворен бански, защото искат добър тен. И ако те все пак се съгласят да понесат белите петна на гърдите и папата, те просто искат да видят корените на корема. Но всъщност, като цяло можете да освободите тялото от някакво зацапване. Вие дори не трябва да отидете на нудистки плаж. Достатъчно е да си купите бански, изработен от специална тъкан, която преминава през ултравиолетовите лъчи. След като останете в такъв модел на плажа, ще станете шоколад във всички места, видими и скрити от бански костюм.

Внимание: не забравяйте, че силен тен ще подчертае разликата в цвета между нормалната и атрофираната кожа.

Интересното е, че някои момичета казват, че постигат равномерен тонус на кожата, като посещават солариума и използват крем преди слънчеви бани, подобрявайки тен.

Провеждане micropigmentation

Маскиращите стрии могат да бъдат направени не по толкова тривиални начини, както е описано по-горе. Това се случва, че жените прибягват до метод за микро-пигментация, който напълно прикрива дефектите на кожата. Това обаче е напълно безопасно за здравето. Същността на процедурата: пигмент се въвежда в горния слой на епидермиса чрез инжектиране, което съответства на нюанс на кожата. Оцветяващото вещество е хипоалергично и дълбочината на проникването му е минимална. Микропреградата може да се извърши дори при жени с проблемна кожа, на повърхността на които има не само тънки участъци, но и сериозни белези. Но не забравяйте, че промяната по този начин ще получи само цвета на стрии, но не и структурата на кожата.

Тъй като процедурата "камуфлаж" не е много травматична, лечението се извършва в рекорден кратък период от време. В същото време процесът на микро-пигментация е практически безболезнен. Друг плюс процедура - една жена може да се попечете няколко дни след такава временна татуировка. Вярно е, че майстори не работят с млади участъци, белези. Отнесете се към тях трябва да бъде не по-малко от 6-9 месеца след появата на стрии, когато техният цвят ще стане стабилен. Процедурата на микро пегментиране на едно и също място може да се извърши многократно.

Какво трябва да знаете: маскиране на разтеглящия пигмент в тонуса на кожата, помнете, че сега можете да се слънчеви бани само след смазване на тялото със силни UV защитни средства. В противен случай сравнително озарената кожа ще контрастира с инжектирания оцветен материал.

Прячем стрии за яркой тату

Следващият необичаен начин да маскирате стрии е да приложите сложна татуировка. Да, този метод е ефективен, за да затворите белезите, но за да попълните татуировка на стрии - рискован хазарт. Може да се случи, че дори толкова тънката кожа по време на процедурата ще се разсее още повече. Поне някои от момичетата, които се осмелиха да попълните татуировка на стрии, да речем, какво се случи с тях е такова неудобство - Разтягане продължи и фигура протегна със счупен колело. Не е нужно да се забравя, че на снимката може да се изкриви по време на бременност, внезапно освобождаване от отговорност / наддаване на тегло и така нататък. И не всеки е в състояние да овладеят правото да се скрие стрии.

В същото време други момичета са много щастливи, че са се съгласили с такава рисковано стъпало, защото и те самите не могат да разпознаят визуално мястото на белезите. Вярно е, че те препоръчват да се прави татуировки на не много дълбоки стрии и след привеждане на кожата в тон. Жените също така гарантират, че след излекуването на кожата, размерите му за обновяване са почти изгладени.

Внимание: Винаги съществува риск от сериозни последствия, дължащи се на трайно изобразяване (отравяне на кръвта, алергични реакции).

Който не смее да изпълни "вечния" рисунък, може да спре на еднократни снимки или да отиде при господаря за татуировка на къна - тя ще се измие след две седмици.

Съвет: Обичайте себе си, а после другите ще започнат да ви възхищават, без да обръщат внимание на стрии.

Share:
Comments