7 полезни сексуални умения

Вероятно ще ви е малко странно да "се наслаждавате на секса". Но не е ли това, което правим за него? Проблемите в секса за много жени възникват, когато за известно време живеят сами, избягват контакт, преживяват раздяла. Следващият опит за сближаване ги прави много нервни. Жените се притесняват, че не са достатъчно добри, че нямат красиво тяло и че няма да дадат удоволствие на партньор. В резултат на това има напрежение, дамата не може да се отпусне.

Да можеш да правиш секс и да се наслаждаваш на нея - два различни моменти. Какво е необходимо, за да се насладите на секса?

Бъдете "тук и сега"

Това означава да се наслаждавате на това, което се случва, без да влезете в себе си, т.е. не се позовавате на архива на паметта, съхранявайки всички спомени и усещания, без въображението, без да мислите за планове за бъдещето. При жените в главата постоянно има набор от мисли, положителни и отрицателни. Психолозите вярват, че помненето на приятни мигове в живота е полезно на рецепцията при зъболекаря, тъй като тя отвлича вниманието от болката, но е в спалнята с любимия ви, трябва да се чувствате в настоящия момент, като се концентрирате върху настоящия момент.

Концентрирайте се върху чувствата си

Да се ​​развалят приятните усещания могат също да разсейват чужди звуци и изображения. Ако обръщате голямо внимание на образа (помислете за партньора си или помислете как изглеждате, каква позиция да предприемете) или се съсредоточете върху различни звуци (скърцане на леглото, котешка котка), тогава вашите чувства по време на секс ще станат много по-бедни. Фокусирайте се върху усещанията на собственото си тяло и всичко останало ще допълни удоволствието ви.

Ако е възможно, отпуснете се!

Опитайте се да се отървете от втвърдяването на напрежението на тялото в мускулите. Потопете се в света на вашите усещания. В крайна сметка, дайте си възможност да загубите контрол! Опитайте се да бъдете освободен до някой, на когото имате доверие. Нека тялото ти, главата ти да се отпусне, сърцето ти да се отвори. Нека тялото да бъде свободно. Отпуснатото тяло дава на партньора истинско удоволствие. Тя се движи в унисон, улавяйки най-малките тънкости.

Дышите свободно

Не се концентрирайте върху дишането, дишайте свободно, дълбоко и колкото е възможно по-често. Тялото, което е развълнувано и се движи, просто се нуждае от кислород. Големият обем кислород превключва мозъка в напълно различно състояние, лицето става малко опиянено.

Изключете главата

Опитайте се да направите вътрешния си глас затворен за известно време. Изяснете му своята благодарност и концентрирайте мислите си върху засилването на усещанията.

Не поставяйте забрана

Премахнете такива понятия като "невъзможно", "не правете това", "не мога" и "трябва". Вие сте с човек, който просто не може да знае какво мислите. Човекът действа постепенно, буквално на допир. Той дори не може да си представи, че имате много ограничения и забрани. Задайте си няколко въпроса:

1. Какво създава пречка?

2. Защо не го правят?

3. Заради това, в което вярвате в него?

4. И ако това стане, какво ще стане?

5. Ще мислите ли лошо за себе си в бъдеще?

Престани да се мъчиш. Чувствайте се уверени, чувствайте се в настоящето, се забавлявайте, се наслаждавайте на любимия си човек.

Share:
Comments