5 признаци, че сте спрели да обичате

Знаеш ли, че повечето магьосници и шамани признават, че за да се влюбиш в човек, е достатъчно да измъкнеш малко пот от него и да пиеш тази течност. Мисля, че е невероятно да обичаш човек, който да се осмели да направи това. Добре е тази практика да не се превърна в традиция при сватбите!

Ако започнете да мислите, че вашите взаимоотношения не водят никъде, но не сте готови да пиете мъжки пот, обърнете внимание на петте признаци, че сте спрели да обичате вашия мъж. Може би те ще помогнат да поставите точка или елипсис в отношенията си.

Вие се занимавате с него

Не ти харесва буквално всичко в твоя човек. Той прави всичко лошо. Струва ви се, че той не е способен на нищо.

Или не само за него ...

Може би това не е първият път, когато се държиш по този начин? Може да си помислите, че просто не срещнахте мъжа си. Всъщност тази черта е станала част от вашия характер. Може би сте се превърнали в рог и подсъзнателно избутвате мъжете по някаква причина.

Да бъдеш или да не си ... Мамо

Някои хора просто не са създадени за връзка. Семейство, любов, брак - не за тях. Те не могат да се грижат за себе си или за жените си. Как можете да изградите връзка с такъв човек? Той се нуждае от жена-майка, която да се грижи и да се грижи. Момичето с комплексите, изключително щастливо от факта, че човекът е близо.

Обърнете внимание на изявлението, с което се съгласихте по-желателно и извлечете заключения.

Ако сте по-близо до втория вариант - няма какво да мислите. Представете си, че ще се омъжите за него, а после какво? Заслужава ли си?

Кой е добро момче?

Ако сте съгласни, че проблемът е във вас, тогава е време да преразгледате поведението си. Някои момичета стават непоносими при ПМС, други просто изхвърлят гнева по този начин, други - скучни в живота. Какво трябва да направя, ако това важи за вас?

- Да кажем, че отново се покорихте на любимия ви и едва тогава дойде на вашите чувства. Поставете си напомняне, не забравяйте да излезете с пет минутна ода за вашия мъж и да му кажете колко прекрасно е за вас. Може би тя ще повярва :)

- Ако забележите, че сте недоволни от някакъв акт, пребройте до 10. Опитайте се да обосновете младия си човек психически. Още веднъж прецени дали да повдигне тази тема.

- Вземете правилото да се "наказвате" себе си за недоволство. Ако сте раздразнени, не е важно дали сте прави или не, след това преди да изразите всичко на един млад мъж - напишете на страницата на текста. Темата може да бъде вашите мисли за действията му. Между другото, вземете го като правило, препрочетете свои собствени писания, може би в различно настроение ще мислите различно?

Не ти харесва, когато те докосне.

В този случай няма какво да обсъждаме. Човек трябва да се вълнува. Ако имате неприятни емоции от докосването му, то това е краят.

Сигурни ли сте, че не сте чужд?

Разбира се, има жени, които периодично се нуждаят от самота. Честно казано, има много малко от тях, никой не ги е виждал. Реалността на тяхното съществуване е голям въпрос, но ако сте уморени от компанията на вашето гадже, тогава, в резултат на това те ще раздразнят и докосне. Можете да опитате да си починете, преди да вземете каквито и да било решения. Може би раздялата ще те накара да обичаш повече, ще се отегчиш и всичко ще се оправи?

И ако не, просто тичай. Тичай и не се обръщай.

Гледаш други мъже

Ти изведнъж видя, че много хубави хора ходят около теб! Едната е по-красива от другата и всичко е толкова прекрасно. Започвате да сте срамежлив, но в действителност да флиртувате. Вие сте доволни от вниманието и от някои мъже, които мислите, че дори повече от правилото за достойнство позволява.

Няма да имам нужда от нищо?

Бъдете внимателни към чувствата си. Мисли, че може би нямаш достатъчно внимание на твоя любовник и се опитваш да запълниш този недостиг?

- Предложете да отидете някъде заедно. Това може да е пътуване или може би просто разходка през зимната гора. Основното нещо е, че не беше много студено.

- Вземете го в ръцете си и направете нещо колосално. Вечеря при свещи, секси бельо, романтичен масаж. Много често чакаме действия от мъже, но не сме готови да покажем инициатива. Спасение, удавяне на ръкописа на удавяне. Направете празник, дори и за себе си.

Но тя не е твоя, въпреки че е с теб.

Предателството на жените винаги има емоционална основа. Ако момичето й хареса, тя няма да погледне другите. Очевидният флирт и физическата изневяра са едни и същи, от гледна точка на повечето жени. Дамите не се влюбват в някой нов, казват сбогом на старите. Така че те просто се опитват да кажат, че текущата връзка вече не е задоволителна.

Не гледаш към бъдещето

Не ти пука къде работи и дали ще спечели повече. Не сте давали имена на децата си и дори не сте мислили за тях. Всичко ти подхожда. Вие не бихте искали сватба. Страхувате се от мисълта, че той може да ви предложи.

Разбира се, може би не сте спрели да обичате, но просто не сте готови за сериозна връзка, бракът ви плаши. Плановете ви не включват майчинството и избягвате тези мисли. Понякога това може да означава, че просто не сте израснали до момента, в който искате да построите семейство, а не да се забавлявате и да се радвате на мъжа

През цялото си свободно време имате приятели

Вие абсолютно не искате да се прибера вкъщи. Не ти е грижа къде е твоят възлюбен и с когото прекарва времето си. Вие ходите с една приятелка, а след това отидете в друга. За следващата седмица вече сте подготвили списък с посещенията, ако някой отложи срещата, веднага се обадите на някой друг.

Да мислиш, че си толкова публична, е глупава. Ако обичате да прекарвате време с любимия си, тогава ще бъдете с него, ако не - ще намерите хиляди извинения, за да не направите това.

Share:
Comments