5 мъже, които бяха в живота на всяка жена

"Всеки знае, за кого се жени, но за кого мечтае, само тя знае." Тази фраза от прекрасния съветски филм "Да се ​​ожени за капитан" на пръв поглед може да изглежда неразбираема глупост. Но ако мислите за това, то съдържа дълбока истина. Съпругът често не е границата на мечтите на жената. Тя в сънищата си или в миналото си вижда съвсем различен тип, за да свърже живота с коя съдба не го е дала. Оставете мечтите, които обикновено са вдъхновени от гледане на филми на Холивуд и ще видим какви видове характер срещна много жени в миналото си, дори преди някои щастливец им предложил си ръка, сърце, и всичко, което той притежава.

Този, който те обичаше, но ти беше напълно безразличен. Постоянните разговори, дълбоко заинтригувани запитвания за това как мина денят, желанието да бъдем заедно през цялото време, дори когато изглежда немислимо: "Трябва ли да се срещнеш с лекар? Мога ли да отида с вас? Ще седя в коридора. Ако това е рожден ден, той първо поздравява, ако сутрешните SMS, то определено от него. Дори и да не проявявате никакъв интерес към него, той е в глупаво уверение, че всичко е наред с вас. Той те обича, което означава, че вие, разбира се, ще бъдете заедно. Той толерира всяко ваше настроение, прощава престъпления, е готов да чака безкрайно. С една дума, това ви отнема всички, а вие в зависимост от ... да кажем времето.

Онзи, когото обичаше, и той ти позволи да обичаш себе си. Той се обади и дойде само когато искаше. Понякога в неприемливо състояние: "Седяхме с приятели. И тогава си помислих: Ще се втурнам към теб. И какво? ". На първо място винаги е било всичко, но не и вие: работа, приятели, футбол, среща на наематели у дома. И сте готови да чакате обаждането му всяка минута. Не сте викали? Добре, ще се обадя. Добре, казва той, елате. И ти отиваш при него по всяко време на деня до другия край на града, тичай, обади звънеца. Той отваря вратата с мързел, спи с теб, а след това си играеш със спомени до следващата среща. Вие го приемате по какъвто и да е начин и той ви отнема - в зависимост от вашето настроение или свободно време.

Този, с когото просто си спал. Няма задължения, никой не повдига предмета на това, което се случва и бъдещето. Дори знаете, че той има жена. Какво? Всичко е наред: лесна комуникация, на която се прости спокойствие, неприятни, но приятни срещи. И двамата се срещнаха и избягаха. Без съжаление и дори без специални спомени.

Просто друг. Този, който те разбираше, разбрал, съчувствал, се опитваше да разсее настроението ти с хладна шега. Той ми каза, че е смешно за себе си, за личния му живот, за търсенето на жена, за любов и сексуално богатство и неуспехи. Винаги можеше да се обади, да дойде, да плаче. Той разбираше всичко и не искаше нищо в замяна. И сте били щастливи: не сте приятел или човек.

Онзи, който се оженил. Тя не принадлежи към нито една от горните категории. Това е отделна песен, за която веднага можеше да се каже какво може да свърши.

Share:
Comments