5 и 1 начин за разграничаване между претенциите

О, тези мъже! Какво не могат да направят, за да постигнат желаното или да излязат от сушата от ледената душа. Но ние, красиви дами, не сме копелета, така че, преди да можем да вярваме в думите на нашия сгоден, трябва да проверим дали това е наистина начина, по който тя ни казва. Или просто обърнете всичко за себе си за добро. Как да направите това? Това е лесно. Така че ...

... ако съпругът откаже да помогне в домакинството, като се позовава на умора.

Не се опитвайте да докажете, че работите и предпочитате да си почивате, но всеки път, когато един сладък човек ще хареса домашните кнедли с бесамелов сос, ще следите печката. Просто го направи оферта, игнорирай, че няма достатъчно воля. Например "знаете, видях Vask от 125-тия апартамент, той ви покани да гледате футбол тази вечер". И след като съпругът скочи от дивана и zasobiraetsya да посетите, добавете "ще се прибера вкъщи - даване на тренировка, а след това корниз е втората седмица в ъгъла е, това е виси."

... ако съпругът се прибере вкъщи късно от работа, обяснявайки го побързано.

Също така, не правете физиономията на Гестапо и проверете разследване с попълването на три формуляра за фотокопие. Вие сте най-добрата жена в света, така че се грижите и умните! Така че събирайте спирачките и - направо в офиса му! Кол не лъже и наистина работи без почивка, ще се радва да има лека закуска. В противен случай ще научите много нови неща ... и ако имате късмет, ще се запознаете с някого.

... ако съпругът ви предложи да напусне работата си, защото тогава можете да правите само любимите си неща.

Вие, разбира се, разбирате, че се застъпвате за собствената си кожа, а не за нервите си, защото е хубаво да дойдете вечерта в чист апартамент, където вече е поставена маса и свети свещи. Преувеличавам това, но все пак. Къде тогава ще бъде вашата финансова независимост и разнообразни интереси? Но не отричайте веднага. Направете ваканция и го прекарайте, като посвещавате цялото време на себе си. Регистрирайте се за оформяне, японски езикови курсове и Дружеството за защита на дивите котки. Съпругът организира такъв ред на работа? Е, да се откажеш, той наистина е ... човек, който те обича.

... ако съпругът каже, че отива на рожден ден за приятел, но си спомняте точно, че никой от приятелите му няма празник в този ден.

На тържествата обикновено се правят подаръци и поздравления. Торта и цветя - това е опция - унисекс, но донякъде отегчен. Предложете вашата помощ при избора на истинска мъжка презентация - предене, вратовръзка, копчета за ръкавели или каквото и да било друго от такава серия. Съпругът ви настоява ли да се намесвате в него? Отблъсква и се опитва да се промъкне в отдела за бельо? Всичко е ясно, отидете на банкет с него и се запознайте с момчето за рожден ден.

... ако откриете нещо в джобовете на съпруга си, че не трябва да има априори и той казва, че няма представа откъде идва.

Да, не се притеснявай, ти си така. И спекулира за начало, може би някой в ​​метрото направи грешка, вместо да го постави в неговото нещо, той го заби. И това, всичко се случва. Вон в новините разказа, че бездомният човек с милион "зелени" боклуци е намерен. Така, спокойно и отново спокойно. Най-доброто не е дори да покажеш съзнанието си за осъзнаването си. Истината и така ще излезе.

Е, и най-накрая -

... как да разграничим претенциите, ако не се случи нищо подозрително.

Всичко е тихо, спокойно и животът върви като часовник? Така че е необходимо да се радвам! Не, казвате, че има някои неясни съмнения за вас? След това с това трябва да направите нещо. И най-ефективният начин е да хванат съпруга й. Той е само на вратата и ти се втурваш към него с вик на "Аз знам всичко!". Има голяма вероятност наистина да разберете дали той се страхува и ще остави греховете си, както в изповедта. Това е просто дали го прави по-лесно?

Ако трябва да се сблъскате с ситуация, която не е описана тук, не се отчайвайте, а направете своя собствена колекция от съвети за борба с преструктурирането. Вие изглеждате и сте доволни, когато.

Текст: Матрино Барабанова

Share:
Comments