Матона боровя - медицински свойства и приложение в

Кралата на свинята е дар за дамите, тъй като има лечебен ефект върху женските полови органи. Но, в допълнение, растението се използва успешно за лечение на пикочния мехур и бъбреците, тя помага с аденом на простатата, неврологични разстройства, възпаление на простатната жлеза, заболявания на храносмилателния тракт. Тя лекува миома с възпаление, прекомерно кървене, безплодие, маточни кръвотечения, инфантилен матката, полипи, на шийката на матката ерозия, запушване на тръби, нередовен менструален цикъл с тежка менструация, сутрешно гадене по време на бременност.

Борова матка - видове и места за растеж

Зимно-зелено дългогодишно растение с височина 10-25 см. Листата са назъбени, редуващи се, яйцевидни, с късо остри връх и заоблена клинообразна основа, концентрирани в основата на стъблото върху тънки дръжки. Цветя в гъста едностранна многоцветна четка. Корола белозелено, почти камбулирани. Плодът е овална кутия. Цъфти главно през юли и опложда през август.

Матона Боровя - медицински свойства

Използва се за поликистозни яйчници, мастопатия, безплодие, маточни фибромии и маточни фиброми, възпаление на придатъците, възпалителни действия и обструкция във фалопиевите тръби, токсикоза при бременност и ерозия на шийката на матката. Тук можете да добавите инфантилизъм на матката, следродилна хеморагия, дисменорея, хемороиди, аменорея, маточно дисфункционално кървене. Кралицата помага и при инконтиненция у бебетата, може да се използва за лечение на мъжкото безплодие.

Борова матка - дозирани форми

Най-често се използва под формата на алкохолна тинктура или aquanut.

За да приготвите алкохолна тинктура, се нуждаете от 50 грама матка от едър рогат добитък - 0,5 литра водка или разреден алкохол и в рамките на един месец се инфузира, по-късно филтрира и останалата зелена маса се изсипва трудно.

Aquanasti се прави пропорционално на чаша вряща вода 1 супена лъжица лъжица. Можете да кипнете малко, но е по-добре да се държи във водна баня за 20 минути, след което да се наложи 1-2 часа. Вкусните свойства на акватостата оставят много да бъдат желани, защото почти всички го използват само за инжектиране на спринцовки и можете да пиете алкохолна тинктура, защото се нуждае от по-малко по размер. Във всички варианти на въвеждането на свинската матка, такива треви, като зимен зелен и зимен хамстер, несъмнено повишават ефекта и допълват неговия ефект.

Борова матка - рецепти

1) 3 пъти на ден, по един ден от деня, преди хранене, пийте разредени 40 капки тинктура в 60-100 ml вода. Процесът на лечение е 21 дни. Прекъсването е 7 дни.2) Инфузията може да се пие като тинктура, 21 дни за 100 ml. Прекъсване 7 дни Матката се прилага в цикли от 3 седмици с почивка за една седмица. По този начин цикълът е зададен. Ако сте склонни към обилно и продължително кървене по време на менструация, то на 4-ия 5-ти ден от цикъла трябва да започнете да пиете матката в съответствие с схемата. Курсът на изцелението - повече от шест месеца. Хормоналните нарушения се лекуват непрекъснато.

Боровая матка - противопоказания

При дисфункционално маточно кървене е необходимо първо да се спре кървенето, тъй като то застрашава анемията с всички последствия. И тук можете да започнете веднага да вземете кръвоизлив и матка на едър рогат добитък.

Употребата на свинска кралица може да бъде във всяка възраст с кървене от матката, както при млади момичета и жени, така и по време на менопаузата и след раждането.

Кървенето след раждане се забавя дълго време, дори и след лекарски преглед и всичко изглежда добре. В такава ситуация най-безобидното средство за спиране на кървенето в кърмачка може да бъде матката на едрия рогат добитък.

Коментари

обичам 08/06/2016 Здравейте, администрацията на сайта! Много жалко е, че полезното развитие не се пренебрегва, но искам да помогна на хората! Вчера се опитах да споделя резултатите и коментарите ми "не преминаха през" вашата цензура, но е жалко. Изглежда, че вие ​​сами кореспондирате със себе си, така че вашият форум е толкова беден с рецензии. Илона 04/17/2016 Това е фактът, че свинската кралица може да се използва за лечение на мъжкото безплодие - чувам го за пръв път. Може би защото винаги по тези теми говорихме само с жените за техните проблеми. Но. Много ми се струва, че тази прекрасна трева ще помогне на двамата мъже. Елена 04/17/2016 Който не се е опитал да бъде лекуван с бръмбар - не се е опитвал да бъде третиран изобщо! Това е просто една прекрасна трева, не е писано нищо, че е дадено за дами. Всички проблеми на женската част могат да бъдат решени с помощта на тази билка. Опитайте! Света 04/17/2016 Моят приятел не може да забременее за дълго време. Не само дълго, но много дълго! Вече е на 35 години. И тя е бременна !!! Но това е благодарение на тази прекрасна трева. Тя започна да го пие, без да се надява на резултат, а сега - резултатът вече расте!))) Дария 04/17/2016 Да, тази чудотворна трева е само находка за всяка жена! Аз много препоръчвам на всички! С каквито и да било проблеми по женски начин - пийте бора! Тя определено ще помогне! И няма значение до каква степен имате заболяването, разбира се, по-добре е да започнете незабавно лечението.
Share:
Comments