Всичко, което не знаеше за чорапогащи

Малко хора знаят, но изключително популярните костюми са били първоначално един вид мъжки панталони, които са изработени от елк кожа. Всъщност, оттук името. В нашата страна, leggings са известни от XVIII век, когато те станаха част от униформа на пруската армия. Те бяха изключително тесни, затова трябваше да се покланят. Те вече изсъхнали на тялото. Не само не е неудобно, но и физически болезнено - те причиняват изсушаване на кожата. Обличайки ги за парада, тогава император Николай I не можеше да остави стените на двореца си от няколко дни.

На немски гълъби се наричат ​​панталони, които днес са част от костюма на конника, тъй като те първоначално са били част от униформата на кавалерията на европейските държави от миналите столетия.

Голямата френска революция от XVIII. Телата на мъртвите или екзекутираните хора паднаха на купчина на улицата, където те гниеха, разпространявайки инфекцията. Революционният комитет счете, че е неправилно, че човешката кожа е била изхабена, а някои от дънките от онези времена могат да се похвалят с чорапогащи от човешката кожа.

В новата история на нашата страна, леглото се появи по-близо до перестройката. Момичетата ги облечени под мини пола или дълъг блейзер, въпреки че в европейските страни тази "форма" на облеклото е приемлива, с изключение на проститутки.

Сега гащите са с различни цветове и стилове. По-специално, в Китай те пускат чорапогащи в модела на неепилираните крака, които предполагаемо трябва да насърчават натрапчивите почитатели.

Благодарение на специалния състав, коланите идеално се вписват във фигурата, те не губят формата си, когато се носят, те се простират перфектно, понякога четири пъти, те са устойчиви на ниска температура. И най-важното - не пречи на движението.

Сега те започнаха да правят и от памук, полиамид, кадифе и т.н. Losiny дават крака чувство на мускулен тон, подчертавайки красотата на тънките крака на жените.

Има leggings - един вид лозин, различаващ се в това, че имат прилика с чорапогащи само с отворено стъпало. Те ги правят различни: под кожата, с шарки, в окото и т.н.

По правило този тип облекло се предпочита от жените, които се занимават със спорт, колоездене и др.

Share:
Comments