Спиране на светлината в спалнята

За да създадете топла атмосфера на уют и еманципация в спалнята, трябва да изберете подходящ интериор и правилно осветление.

Удобно легло, просторен гардероб и спално бельо, завеси качествени меки цветове, съчетани с полумрака на стаята не само ще поставят добра почивка, но също така и специална интимност зона за двама обичащи lyudey.Etogo трудно да се постигне, ако таванът е изложен на пряка светлина лишен от растителност обекти и с акцент върху всички ъгли и прогнози. Ако се отдава предпочитание на полилея, тя трябва да бъде с матирано нюанси малък размер или сянка крие светлината на лампата. Но това е по-добре да се използват стенни лампи с разсеяна светлина.

Те са инсталирани в главата на леглото, до нощните шкафчета, близо до тоалетката. Използвайки в такива лампи, боядисани лампи с нажежаема жичка, можете да постигнете ефекта на жив огън, който ще даде на ситуацията романтична сянка. Не само ще се възползвате от дизайна, но и от това как ще изглеждате и ще се чувствате в леглото. Меката светлина на топлия спектър визуално изглажда твърдите линии, маскира бръчките и дори "коригира" фигурата. За спалнята, скритите екрани и корнизи перфектно съвпадат, което почти не създава сенки. Осветеният таван не дразни с прекомерна яркост, стаята изглежда стилна и оригинална. Ако липсата на декоративност на такива лампи се компенсира от две или три изящни нощни светлини в различни части на стаята, тя ще изглежда просто страхотна.

Инсталирането на екрани и корнизи има свои специфики - нека експертите се занимават с този въпрос. Парични разходи за този тип осветление са достатъчно големи, но те са оправдани от отличен резултат: спалня просто не иска да vyhodit.Lyubiteli бродерия, занаяти и да се създаде комфорт с ръцете си върху собствените си може да направи абажури, направени от цветни платове, подходящи, осигуряването им ивици върху металната рамка. Аромат фантазия и ни кажете как да превърне един обикновен настолна лампа в лампата до изключителните съпружески krovatyu.Krome функционални предимства, осветление в спалнята трябва да бъде наистина красив, не само през нощта, но през деня, за да го украсят и в хармония с обзавеждането , цвета на стените, текстурата на текстилния декор. Не е ли удоволствие да се връщате в тази спалня всяка вечер?

Share:
Comments