Линдзи лохан почти се е борила с майка си

Неспокойният Линдзи Лоън пак се освети в пресата, а не в най-добрата страна. Този път причината за появата на нейното име в колоните на светските хроники бяха бурни семейни кавги с майка си Дина Лохан.

След голяма кавга в лимузина, връщайки се от друга партия в нощния клуб в Ню Йорк, звездата от Холивуд нарече баща си Майкъл и в сълзи съобщи, че майка й е била под влияние на наркотици и също така изглеждаше, че иска да бъде отвлечена.

Скандалът между майка и дъщеря й се разпали заради 40 хиляди долара, които Lohan заема на майка си да плати заем, за да купи къща. Линдзи искаше майка й да върне парите си, но тя, напротив, обвини момичето, че не й е помогнала. Освен това и двете жени не можеха да споделят лимузина - всеки искаше да отиде в различни посоки. В резултат на запитвания - Линдзи е прерязала крака си и е разбита диамантена гривна.

На ръба на нервен срив, актрисата се обади на баща си и помоли за помощ. Аудиозаписът на този телефонен разговор, който беше в ръцете на един от таблоидите, бързо се разпространи в Интернет, доказвайки още веднъж, че семейството на Лохан не е наред.

Както показва записът, бащата на Линдзи, страхувайки се от отвличането, незабавно призова полицейски патрул и каза на дъщеря си, че се е опитвала да се задържи. Пристигащата полиция, разположена в къщата на Лоън в Лонг Айлънд, обаче, никога не се намесваше в скандала, който бързо се развиваше, и само наблюдаваше какво се случва.

По-късно съседите на Лонг Айлънд казаха, че едно сухо момиче, около 8 часа сутринта, скочи от лимузината и изчезна в къщата. Извиках в сърцето си: "Вече не мога да издържа", Линдзи хвърли чантата си във въздуха и затръшна вратата. Майка й, Дина, последва дъщеря си и след няколко часа се прегърнаха и излязоха на улицата. Тихо седеше в лимузина, все още чакаше в къщата, момичето остави добро настроение.

Официалният представител на Линдзи коментира ситуацията със стандартната фраза "семеен бизнес" и отказа да коментира по-нататък.

Малко по-рано Лоън вече участва в битката, но опонентът й не беше майка, а определена жена, която безразсъдно реши да говори с момче от антуража на актрисата. Дори се казваше, че жертвата се е обърнала към полицията, но представители на Линдзи им отречеха, според тях, слухове, отнасящи се до използването на името на актрисата за наемни цели на феновете, за да станат известни за сметка на някой друг.

Share:
Comments