Отслабване с дихателни упражнения

Древният Китай е дал на света много полезно, включително и в областта на отстраняването на наднорменото тегло. И това се случи много време преди появата на пазара капсули "Li Da" и билкови чайове. Тайната на китайската медицина може лесно да се използва за отслабване - дихателните упражнения са много ефективни. За да разберете как можете да отслабнете с респираторна гимнастика, кореспонденти на нашата редакционна комисия отидоха в един от центровете на китайската медицина в Москва.

Много училища от респираторна гимнастика твърдят, че след като са усвоили своите техники, студентите могат лесно да се отърват от излишните килограми и да отслабнат. Методът Jianfei, преведен на нашия език като "губи мазнини", гарантира, че е достатъчно да се овладеят три прости упражнения за дихателната апаратура и можете да активирате метаболитните процеси в тялото и бързо да отслабнете. Но най-важното е, че загубата на тегло не само подобрява общото здравословно състояние на ученика, но също така му позволява да поддържа добър външен вид, ви дава възможност да укрепите мускулите си и да създадете добра фигура само за няколко месеца.

Систематичните упражнения за респираторна гимнастика "Jianfei" ви позволяват надеждно за два месеца до 10 килограма наднормено тегло. И тук ролята се играе не само от активните физически дейности, но и от факта, че учениците постепенно губят чувството си на глад и консумират много по-малко храна, докато енергията им остава на същото ниво или дори се увеличава.

По време на изпълнение на дихателни упражнения, трябва да се отпуснете всички тесни дрехи и да се настроите към упражненията. Първото упражнение от комплекса "Jianfei" - "Wave" се извършва от учениците в легнало положение и краката с крака на пода. По време на вдишването на въздуха, те изправя областта на гърдите и привлича в стомаха, докато издишва - напротив. Упражнението е като появата на вълни. Дишането е необходимо с честотата, обичайна за дадено лице. Упражнението се състои от четиридесет движения - дишания. Извършете това упражнение само във време, когато има чувство на глад. След това можете да го откажете. Не трябва да правите това упражнение, ако след изпълнението му усещането за глад не преминава. Следователно, това не ви е удобно. Упражнение "Жаба" студенти седят на един нисък стол. Коленете се раздалечават по ширината на рамото. Учениците на женския пол, държат лявата си ръка подгънати в юмрук и мъжете хващат дясната си ръка с лявата си ръка. После те вдишват през носа и го вкарват в корема, а после през устата трябва да направите бавно издишване. По време на упражнението само коремната област набъбва и се свива, което прилича на жаба. Упражнението се провежда три четвърти от часа три пъти на ден. Активният масаж на вътрешните органи намалява чувството за глад и ви позволява да започнете да намалявате теглото си.

Упражнение "Lotus" се изпълнява, подобно на упражнението "Frog" заседание. Ръцете се поставят една над друга и се поставят на колене. На първия етап трябва да поддържате леко, естествено дишане. Сцената трае 5 минути. След това дишането се задълбочава, но продължава да се запазва. Още 5 минути дишайте и отидете на следващия етап. По това време не е нужно да контролирате дишането и да го наблюдавате. Сцената трае 10 минути. Упражнението се повтаря три пъти на ден.

Последните две упражнения ще ви помогнат да облекчите умората и да лекувате някои хронични заболявания. Слушайте хилядолетното доказано преживяване и вашата фигура ще стане тънка и привлекателна!

Share:
Comments