Отслабвайте с 25-ия кадър

Прилагането на 25-ия кадър е двусмислен въпрос. За целите на рекламата е забранено от закона. Но за медицински цели този метод е широко разпространен. Помага на алкохолици, пушачи и хора с наднормено тегло.

Диетите, калориите и спортните симулатори вече не са необходими! 25-ият кадър, отнасящ се директно към подсъзнанието, напомня за естествените нужди на тялото. Многократното повтаряне на формулите за самохипноза в подсъзнателния режим ще принуди тялото да загуби тегло.

Този метод неутрализира лошите навици, които са причинили нашето злословно състояние и дават положителни нагласи. Накратко, това ще премахне причината за наднорменото тегло. Ще отслабнете толкова, колкото и тялото ви се нуждае.

Преди да приложите програмата, трябва честно да установите причините за пълнотата и целите на загубата на тегло. След това формулирайте кодовите фрази, които подсъзнанието трябва да използвате, за да повлияете на тялото. Например: "Време е да отслабнете", "да ставате тънки", "ще сте тънки" и т.н. Вие ще ги представите сами в програмата.

Че започнаха да действат, е необходимо редовно дългосрочно въздействие. Дневната доза трябва да бъде най-малко 1 час. Можете да пробиете в три до четири сесии за 15-20 минути. Ефектът ще зависи от времето на гледане на кодираната информация. Ако работите на компютър, вашите сесии ще продължат по-дълго и въздействието е по-активно. Пълният курс трябва да се проведе съгласно следния график. Основният курс на лечение е 21 дни; пауза 7 дни; курс за фиксиране - 21 дни; отново почивка 7 дни; курс за превенция - 21 дни.

Не е излишно да се комбинират усилията на съзнанието и подсъзнанието. Преди да си легнете и веднага след събуждането, преднамерено да си кажете избраните от вас формули на влияние. И, разбира се, се придържайте към диетата. И тогава можете да оставите завинаги излишни килограми "зад кулисите".

Share:
Comments