Как да увеличите визуално устните с грима

Този майсторски клас е за всички момичета и жени, които мечтаят за устни, но не се осмеляват или не искат да прибягват до специални процедури, за да ги увеличат. И това е отлично решение, тъй като при сегашната колосална селекция на козметиката можете да постигнете невероятни ефекти. Ще разгледаме вариант, който е подходящ за всекидневния грим и под формата на "опушени очи", където акцентът винаги е върху очите. Но можете да промените цвета на устните си по начина, по който искате.

Как да направите устните повече с помощта на грим, снимка

За да създадете подобен грим, ще ви трябва:

  • молив за корекция (Cinecitta № 51);
  • млечен каял;
  • Четка за червило;
  • естествен нюанс на червилото;
  • блясък на устните.

Само няколко минути преди да боите устните си, нанесете успокояващ балсам. След това го пъхнете със салфетка, като изливате излишъка. Тази препоръка е особено важна, преди да се прилагат матови текстури. Ако сте създали пълноценна грим, след това нанесете тон на устните си след навлажняване. Слоят трябва да е тънък и едва забележим, но ще направи грима на устните по-устойчив и контурът ще бъде по-точен. Фиксирайте всичко с тънък слой от прах. Ако не използвате тона, най-добре е да приложите прах върху цялото лице и устни, за да скриете малките несъвършенства.

След това очертаваме контура на устните, коригирайки формата. Обърнете внимание на факта, че е позволено да излезете отвъд контура само с 2-3 mm. В друг случай устните ще изглеждат неестествени. Опитайте се да придадете на устните еднаква дебелина. Ако имате по-ниска от горната част, тогава контурът на долната устна ще бъде вътре, върху кожата на устната и контурът на горната част ще излезе отвъд. И обратното, ако горната част е по-голяма от долната. Краищата трябва да се затварят в единия ъгъл.

Очертаваме контура на молива в посока на центъра на устните. В този случай поставете оловото върху кожата и я насочете при гладки движения. Преходът ще бъде гладък.

Сега вземете млечния каял. Този молив е основно за очите, но ако можете да го използвате за очите, защо да не го използвате за устните? Можете да използвате колар на светъл нюанс, но текстурата му е по-мазна. Можете също да изберете червило с лек нюанс. Поставяме молив върху горната устна и долната част на центъра. Попълваме местата, където няма бежов молив. Ширината на приложения цвят на двете устни ще бъде същата.

Tushuem два цвята с четка, свързващи ги заедно. След това нанесете естествен бежов нюанс на червилото върху контура на устните и червило tushuem точно на местата, където е боядисан бежовият молив. Ние отиваме с тошевка на светъл тон. Вече на този етап може да се види, че устните стават визуално по-плитки.

Нанесете блясък върху устните, за да постигнете още повече. Направете това много внимателно, за да не смазвате цепката.

Това е готово перфектни пухкави устни много бързо и просто!

Share:
Comments