Как да отрежете взрив в дома и каква форма е подходяща за

Всички момичета обичат да се променят, но малцина от нас са в състояние да решат наистина нестандартни експерименти. Междувременно един от най-лесните и най-бързи начини за трансформиране е да намалите бретонът. Ако носите коса само за раздяла, тогава наличието на бретон ще промени косата ви. И тези, за които бретонът вече не е новост, могат да променят формата си или дължината си.

Първо, не само трябва да разберете как да отрежете бретонът, но и да знаете коя форма трябва да бъде предпочитана. Изборът се определя от няколко фактора: структурата и вида на косата, естествените форми на лицето и тялото ви. Накратко разкажете основните правила:

  •  - Момичетата с рядка тънка коса е по-добре да направят бретон от върха на главата, което ще добави приплъзване към цялата прическа.
  •  - Високите момичета не трябва да бъдат прекалено гладки брекети, а миниатюрни, напротив, не се размножават бум и навес.
  •  - Ако имате къдрава коса, не правете силен симетричен взрив, тя няма да се поддава на стилизиране.
  • - Сладките момичета стават асиметрични или положени от едната страна бретон, същото важи и за собствениците на квадратно лице.
  •  - Ако лицето ви е твърде удължено, помогнете на дебели бръчки до вежди.
  •  - Кратка фурна отива на тлъсти момичета, но може да подчертае прекомерно широките скули или непропорционално високата чело.

Е, изборът е направен, сега е време да започнете инструкциите за това как да отрежете бретон. Разбира се, най-добре е да поверите този бизнес на професионалист. Един добър фризьор не само ще свърши работата компетентно и красиво, но също така ще даде съвети за полагане на удари и оценка на съвместимостта с косата ви.

Ако все пак сте решили да намалите само себе си, тогава трябва да отделите района, който планирате да съкратите, и да свалите останалата коса и да я закрепите със скоби.

Мнозина съветват да намалят сухата коса, но неопитни момичета все още леко овлажняват косата от спрея. Важно е само да се има предвид, че при изсушаване на бретон ще се покачи с 5-10 мм, така че нарязани малко под желаната дължина.

За да се осигури равномерно рязане на всички косми, няколко пъти гребете гребена с бретон в различни посоки, това ще ви помогне да вземете всички косми на един. Сега, хванете с пръсти в средата и внимателно я изрежете на желаната дължина. На нея ще се движите през цялата процедура.

Когато срязвате, не вдигнете косата, тя трябва да бъде насочена надолу. Ножиците трябва да се използват възможно най-остри и да се държат леко под ъгъл, така че рязането ще бъде по-естествено, подвижно.

Преместете, рязайте една малка нишка, последователно в двете посоки. С това движение е по-лесно да се регулира симетрията на среза. Не се опитвайте да отрежете целия взрив наведнъж, вземете малки направления. Ако е необходимо, след това отрежете изтеглените седалки.

Ако това е първото ви преживяване, първо може да опитате да отрежете целия взрив на няколко сантиметра под бъдещата дължина. Така че ще имате място за корекции на грешки. По-късно ще направите друг подход и ще намалите косата до желаната дължина.

Ако никога преди не сте имали бретон, е трудно да го оформите правилно. Дори да знаете как да отрежете взрив, на практика той е чист и без недостатъци, не е лесно. Но за да се съкратят съществуващите брегове е много по-лесно, с тази работа, с дължимата грижа, дори и ученикът ще се справи. Основното нещо в този бизнес е да имате остри ножици, максимална точност, добро око и здрава ръка!

Отзиви и мнения на нашите читатели:

  • Лиана: Никога не съм мислил, че можеш сам да скъсаш баба си. Веднъж се доверих на сестра ми, която току-що бе завършила фризьорските курсове. Тя ми даде такъв ужасен и кратък взрив, който след това я маскирах с всички видове фиби за 3 месеца. Направи го само професионалистите. Между другото, той също ще посъветва, тъй като е по-добре. Във всеки случай никога не съм имал проблеми в нормалните салони за красота.
  • Кети: А лицето ми е овално и никога не съм имал блясък на веждите. При мен винаги са асиметрични, дълги, леко избити от общата дължина. Бих искал по някакъв начин да прерязам бретон по нов начин, радикално нов, но не рискувайте да го направите, защото не знам кой ще ми дойде. Може, ще съветва ли нещо?
  • Светик: Винаги съм срязал моя взрив и много приятели също мога да отрежа взрив, ако е необходимо, никой не се е оплакал още. Но моят познат в кабината направи ужасен, кратък малък взрив. Тя не отиде при нея абсолютно познат - възрастен, но започна да изглежда смешен и смешен. Необходимо бе тя да харчи за скъпи разширения за коса, за да премахне някакво "неразбиране".
Share:
Comments