Как да направите временна татуировка у дома с къна,

Тук погледнете себе си в огледалото: красота, фигура тънка, умна, кожа и блести със здраве, но само нещо липсва ... И не е достатъчно татуировки!

Вече виждам как сте се намръщили и сте усукали красивата си уста в отчайваща усмивка, но не бързайте със заключения, ще ви докажа сега. Нека си спомним добрата дума на нашата съветска гордост и започнете: "Да вървим!"

Най-добрата алтернатива за момичета, които се страхуват от истинска татуировка "веднъж завинаги" е временната татуировка. Да, и такива са, освен това, те не са по-лоши от постоянните си другари.

Нека да прескочим краткото изложение на основните типове такива рисунки и да изберем най-подходящия метод за прилагане у дома.

Безусловен лидер е къна - известно растение за боядисване на косата и, както се оказа, създава временно татуировка. Въпреки това, дори при естествено боядисване, трябва да държите ушите си остри, особено за тези, които страдат от кожни заболявания и алергии.

Не по-малко популярен е специалният молив за татуиране. Плюсът му е идеална комбинация с човешката кожа. Тези татуировки са един от най-кратките, но те са лесни за създаване у дома.

Но "тежката" - аерография - се прилага със специална боя върху кожата и трае много по-дълго от предшествениците си. Единственият недостатък е, че такъв самият рисунък не може да се направи и боя, която не е нищо, но все пак е химическа боя.

Доста смешни и детински се считат за преводи. Помнете, че като дете сме ги купили заедно с дъвката? Ние няма да останем с тях от дълго време, но ще преминем към един по-важен въпрос: Как да направим временна татуировка у дома?

Както вече разбрахме, най-добрите дробове при създаването и нестабилните проби на татуировка са молив татуировки и татуировки къна. Ето защо, смело се пристъпи към решителни действия и отидете в магазина.

Изберете необходимите съставки за нас не е никак трудно: в аптеката купуваме подчертан нюанс на молив или къна. За удобство, по-нататъшното описание ще отиде отделно, а първата в опашката е молив.

Рецепта номер 1.

Така че пред нас е молив за татуиране, гъба и масло (евкалиптът е най-добрият, въпреки че слънчогледът е отличен начин да се справите с ролята на "сладък"). Така ли е? Тогава започваме.

съвет: нарисувайте бъдеща татуировка първо на хартия, за да уловите нюансите и да избегнете смешни инциденти, защото се нуждаете от декорация, а не от шедьовър на сюрреализма.

Тогава работата е, както следва: просто приложете точния и точен образ на кожата, като бързо изтриете мазна гъба "ochepyatki". Процесът е не само интересен, но и вълнуващ: малко вероятно е да спрете на една татуировка. Само тук ще изчезне "скъпа" на деня на два, макар че може леко да удължите живота й. Как? За това има един трик: напръскайте косата или покрийте снимката с безцветен лак за нокти - татуировката ще продължи по-дълго, ще свети, въпреки че усещанията от лак не са приятни. И какво искаш? Красотата изисква жертвоприношение!

Рецепта номер 2.

За работа е по-добре да купувате вече приготвена паста от естествени продукти, така че допълнителното време да не се притеснява в кухнята. Въпреки това, ако сте готвач и не вярвате да приготвяте такава "храна" на чичо, слушайте и запомнете: смесвайте смляно кафе, черен чай, зелена къна и лимонов сок - всичко това е безопасно приготвено и разбърквано, докато се образува еднаква глазура. След това "горещо" ние изпращаме един час за трима в хладилника, така че да кажем, охладете топлината.

И по това време подготвяме шаблони и ръце. Най-лесният начин е "пергаментът": с водоразтворим химикал, ние прилагаме рисунка върху материала, споменат по-горе, след това почистваме мястото за бъдещата татуировка със скраб, изсушаваме я и го смазваме със сферичен дезодорант. След това нанесете пергаментна скица върху кожата, натиснете и я отстранявайте внимателно, а "рисуването" е покрито с охладена къна.

Важно е ръката да не се сгърчи и рисунката да не се появи. За директно прилагане на къна всяка четка, памучен тампон и дори клечка за зъби ще направи. Глазурата остава върху кожата, докато изсъхне напълно, след което я измием с носна кърпичка. Не е препоръчително да намокрите новосъздадените бижута в продължение на два дни, а след това поне до огъня, дори до водата и медните тръби. Въпреки, че, разбира се, грижа за татуировката трябва да бъде внимателно: смазване с масло и избягване на продължителен контакт с вода - тогава ветровито "красота" ще бъде верен на вас за до четири седмици.

Е, смейте се и помнете: по-добре е да имате временно естествено татуировка, отколкото вредно химично вещество за цял живот.

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments