Интензивен smokey в сини тонове

В този майсторски клас ще създадем много богат грим за очи, който не може да се колебае при избора на нюанси на перлени сенки. Тази опция може да се извърши и в спокойни цветове.

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • всяка перлена размита сенки;
  • черна акварел;
  • черен молив каял;
  • леки матирани сенки;
  • Индийско мастило.

Този грим се счита за вечер или за фотосесии, тъй като се извършва на черна основа. Такъв субстрат може да бъде водоустойчив, след това гримът ще остане цяла вечер. Благодарение на черните цветови нюанси на цветовете на перлите ще бъде по-интензивно и по-светло.

Подгответе кожата на лицето и клепача за прилагане на сенки. При грима е допустимо да се направят няколко акцента. Например, това могат да бъдат вежди и очи, очи и устни. Но в нашия случай, гримът ще бъде грандиозно, ако се съсредоточим само върху очите. Веждата леко се внася в естествен нюанс и се пени с четка. Дръжте космите така, че да продължават толкова дълго, колкото ви е необходимо.

Сега основната задача е да изведем формата с черен цвят. Ако все още приемате водоустойчива основа или трайни кремави сенки, трябва да работите незабавно с тях, тъй като много бързо замразяват.

Изваждаме стрелата от външния ирис на окото и насочваме опашката към храма. След това от края на опашката отидете дълбоко в гънките и донесете долния клепач. В никакъв случай ъгълът на частта не трябва да е под ъгъла на окото.

Пълно боядисвайте окото с черен цвят във вътрешния ъгъл. Акварелът трябва гладко да изчезне.

Сега трябва да засенчим всички ясни граници. Tushuem слепете долната част на клепача до ухото, отгоре до храма. Не е необходимо да се изгаря черен цвят много силно, навита на неподвижен клепач. Ще декорираме детайлите със сенки, а тичинките ще се оформят сами.

Нека да вървим през сенките с основни сенки. Това е, за да се гарантира, че при прилагането на перлено текстури няма ясен преход.

Сега украсяваме клепачите. Трябва да се прилагат сенки, докато текстурата все още е лепкава. Това важи за акварелите, тъй като изсъхва, но не и бързо. Следователно, има време да го покриете със сенки. Изберете няколко нюанса. Например, на долния клепач, ще поставим лилав цвят на върха синя и в ъгъла тюркоаз. Сенките не се нуждаят от мелене и задушаване на черна основа. Първо трябва да ги затеглим с четка. Само след това вече изгасваме крехки сенки в същите посоки, в които черният субстрат е задушен.

Сега клепачът изглежда плосък, така че ще му дадем насищане и обем. Боядисваме лигавиците с черен каял. След това рисуваме цилиарната серия и тъшом леко надолу в сянката, така че няма ясен преход.

Начертайте стрелка с молив върху горната серия от калибър, а също и tushuem. Това е молив, който е много удобен за правене. Свързваме черен цвят на долния и горния клепач в ъгъла.

Под веждите, нанесете матирани светли сенки (основни) и оцветете миглите.

Получаваме един много красив богат грим, който е подходящ както за парти, така и за фотосесия.

Интензивен син смокинг лед, снимка

Share:
Comments