Богат вечерен грим в сливи

В този майсторски клас ще разгледаме много елегантна версия на грима за очи. Можете да я прилагате като вечер за клуба, парти и дори да допълвате шикозния образ на Нова година.

сливовый макияж, фото

Ще ви са необходими следните козметични продукти:

  • бели, сливи, черни матирани сенки;
  • золотистая слюда;
  • основни сенки;
  • перлени ронливи сенки с розов оттенък;
  • спирала;

Този грим за очи е идеален за тези, които имат скрит клепач и стрелките са непрекъснато отпечатани. За да не дъвчете двойни стрелки, можете да правите без тях. Но преди това все още е необходимо да се подреди кожата на лицето и самия клепач.

Тъй като вечерният грим е много наситен, той изисква чистота в зоната под очите. След нанасяне на основата за грим, скрийте тъмните кръгове и корелатора с други дефекти по кожата. Разходете тънък слой тонална основа върху кожата на лицето и след това се постави върху клепача. Прикрепете тона пред основните сенки. Ако имате дебел клепач или се отпечатва стрелка, по-добре е да поставите основа под сенките.

Първо, ще светнем под веждите и ъгъла на окото с бели сенки. В този случай не трябва да има ясни граници, така че най-напред поставяме цвета интензивно на правилното място, след което го гасяме в различни посоки.

Този грим може да се нарече просто и бързо, тъй като приложението му не изисква специални умения в техниката на засенчване на сенките. Нашата задача е да приложим сянка на слива върху движещия се клепач. При нанасяне не се нанасяйте върху кожата, но се движите със сенки с тласкащи движения. Не излизайте отвъд областта на сгъване.

Приложихме основния цвят. Сега го изгасваме от хълма в посока към храма. Поддържаме плоската четка под остър ъгъл. Благодарение на това, че имаме интензивно нанесена сянка от сливи, можем да премахнем мъглата си бяла и да получим по-малко наситени нюанси. Малко бял цвят подтюшюевюим със слива в ъгъла на окото.

Изваждаме опашката по такъв начин, че да повтаря линията на долния клепач и да отива в храма.

По същите сенки докарваме долния клепач и го свързваме с горната част на венчелистчетата. Само в долния клепач цветът ще бъде по-малко интензивен и ще служи като субстрат за слюда.

Сега покриваме с перлени сенки с розов нюанс в ъгъла на окото бял дресинг със слива. Ние ги слагаме върху областта под веждите с тънък слой.

Долният клепач е много интензивно покрит със средно смляна златна мишка. Повтаряме. Равномерно разпределете слюдата, като направите плавен преход в посоката надолу.

За да дадем дълбочина на цвета, в горната калиброва серия ние засенчваме черен нюанс на сенки. Тази част ще замести стрелката.

На лигавицата с малка четка нанесете сенките много внимателно. Или в саксии в същия цвят. Ние боядисваме мигли и паста, ако е необходимо.

По този начин получавате много красив, богат вечерен грим за очи!

грим в сливи, снимка

Share:
Comments