Шоколадовата диета е подробно описание и полезен съвет.

Шоколадова диета - описание и общи принципи

Шоколадова диета - не е ли, звучи съблазнително? Независимо от ентусиазираните фантазии за възможността за реване и отслабване в същото време, такава диета е истински стрес за тялото, защото прилича на обикновен глад. В рамките на 5-7 дни от диетата, само 80 грама шоколад могат да се ядат. Мисли, че не е дори цяла плочка.

Въпреки това, феновете имат тази диета е все още там, и дори ако не са фенове, отчаяните тестери, които са готови да рискуват най-малко веднъж, за да хвърлят 5-7 килограма, а в същото време обеща да провери твърдостта на дух и сила на волята. Тъй като за да поддържате тази диета може само най-солиден в своите решения хора. Такива като, например, певицата Алсу, която пое всички сложността на диети, загубил 8 килограма, но той казва, че е много трудно събитие, след което някои хора са изложени на риск от изпадане в депресия, нервно разстройство, или просто умора.

Хранителните специалисти казват, че тази диета е добра само с блестящата си обвивка. Но все пак, резултатът е неизбежна загуба на тегло. Този факт не е взет от никого. Така че, всеки решава коя диета да избере и така ще продължим да разглеждаме плюсовете и минусите, правилата и менюто на шоколадовата диета.

Шоколадова диета - какви храни можете да ядете?

Нашата "вкусна" диета наистина включва шоколадова основа. Въпреки че шоколадът се счита за висококалоричен продукт, ограниченията в менюто правят диетата много нискокалорична, тъй като се допуска не повече от една плочка на ден. И това е всичко! Представете си - през цялата седмица ще ядете само една керемида шоколад на ден, разделяйки я на няколко рецепции - колкото повече, толкова по-добре. Що се отнася до пиенето, можете да използвате кафе с обезмаслено мляко, зелен и черен чай, разбира се, без захар. Кафето присъства в много диети, тъй като увеличава метаболизма с 4%, но въпреки това не прекалявайте - това е най-силният стимулант, повишава тонуса и натиска.

Въпреки всичко, шоколадовият диета съвпада с ритъма на много момичета, непрекъснато разкъсани между офис, дома, салони и магазини. През първите няколко дни можете да загубите четири килограма, но това е с оглед на факта, че когато солта се изхвърли, тялото губи голямо количество течност. Ако просто излезете от диетата и продължите нормалния си начин на живот, загубените паунда ще се върнат с безпрецедентна скорост. Най-"продуктивна" загуба на килограми се случва само през последните дни. Въпреки това, с това време ще свикне да гладувам и тялото ще бъде по-лесно да се справи с атаките на глада, стомаха ще бъде много намален в обеми. Така че най-трудните са първите три дни.

Шоколадова диета - какви храни не могат да се консумират

Трябва да се отбележи, че белият шоколад не може да бъде средство за провеждане на диета, тъй като практически не съдържа какаово масло. Също така неподходяща за тези цели е шоколадът на заместител на захарта. Тази диета се нарича още кафе-шоколад, като всяко приемане на горчиво лечение се придружава от чаша кафе, но в този момент не могат да се консумират повече продукти. Менюто напълно премахва солта и захарта, плодовете и зеленчуците, газирана вода и сокове. Също така е необходимо да забравите за алкохола!

Шоколадова диета - примери за менюта

Разделете шоколадовата лента или лентата на части и ги използвайте няколко пъти на ден няма да бъде много трудно. Закуската обяд и вечеря са еднакви - около 30 грама шоколад и чаша кафе с обезмаслено мляко. Между това, вода, много вода, тъй като ограниченията на тялото в сол ще изисква увеличаване на тежестта върху бъбреците. Спомнете си нуждата от следното: през цялото време трябва да пиете поне един и половина литра вода или зелен чай. Пийте течност трябва да бъде няколко часа след основното ядене.

Какъв вид шоколад да изберем?

Млечният шоколад е най-богат на калории, 545 единици на 100 грама. Калорийната стойност на чистия шоколад е не повече от 540, разликата практически не е осезаема. Добавките (ядки, стафиди) добавят калории. По отношение на баланса на въглехидратите и мазнините видовете шоколад практически не се различават, използването на всеки вид ще ограничи нормалния прием на тези вещества. Е, това е цената на почти всяка диета. Балансирането може да се постигне с помощта на подходящо избран витамин комплекс от лекарства.

Шоколадова диета - полезни съвети и обратна връзка

Шоколадът е отличен стимулатор на мозъка, който по време на сесията увеличава работния капацитет на учениците. Мислещата дейност не страда, глюкозата укрепва мозъчната ефективност и в същото време губите тегло. Също така, тя съдържа най-голямото количество ендорфини (хормони на радостта), със сигурност помага да се постигне диета по-лесно. Той също така повишава имунитета, помага за борба с анемията и ранното стареене, протича, тъй като съдържа голям брой антиоксиданти. Достатъчно бързо получавате желания резултат, но не продължавайте диетата повече от определеното време.

Освен това има огромно количество противопоказания. На първо място, това е бременност, периодът на кърмене. Не следвайте диета в присъствието на такива заболявания: диабет, жлъчен камък и други чернодробни заболявания, високо кръвно налягане и, разбира се, алергия към самия шоколад. Излизането от диетата е проблематично - свикнали с спестяване на калории, тялото може бързо да попълни резервите си, теглото ще се върне на предишното ниво и дори ще бъде по-високо. Най-важното е да запазите предимствата, придобити по такъв сложен начин, така че не забравяйте за правилното хранене, не преяждайте и, разбира се, упражнявайте.

Тези, които имат седем дни диета може да изглежда строг, но все пак имате желание да опитаме да си представим своите "сладки" ефекти, ние можем да ограничи разтоварване дни. Повече лоялен начина, по който се приписва на италианските диетолози, които са разработили начин за хранене на шоколад, същността на която е, че тя е само лек меню, шоколад се използва като лека закуска между тях. Италианското меню включва паста, зеленчукови салати, зеленчуци, пресни плодове и пуканки. Вярно е, че е малко вероятно тази диета да се нарече шоколад, защото може да яде само 30 грама на ден.

Коментари

Ira 11.11.2016 И аз загубих 10 кг на шоколад! По време на живота си опитах куп диети, отчитайки калории и други ограничения. Имах слабост, главата ми се въртеше и бях в ужасно настроение. Тежестта остана, но след това се върна. И тогава се сетих за моята система: два пъти седмично да се организира ден на гладно на шоколад, което означава, че целия ден ядете само шоколадови плочки (моя винаги е любимият ми шоколад Amour от Conti) и измити с вода. За един такъв ден оставя 500-600 грама. Няма глад, шоколад е много сърдечен и нищо друго, което искате. Отслабването се дължи на ниския прием на калории на ден. 1 шоколад = 500 kcal. Отлично разтоварване, лекота на следващия ден. Най-важното е, че на втория ден не преяждайте, но запазвайте тази лекота, за да не се върнат тези кг. Но през останалите дни от разтоварването сладки и брашно, е строго забранено, дори и захар в чая не добавя, и да яде нормална храна в която и количество. Така, за една седмица, 1 кг листа без стрес за тялото. Аз загубих тегло от 68 до 58 кг. Два дни от седмицата ям шоколад, а през останалите дни не страдам от него. Всеки има свое собствено тяло, човек е трудно да яде толкова много, а за някой - това е магазин за ядене на шоколад и отслабване. Опитайте, късмет! Марина Киев 04/17/2016 OOOO Благодаря ви много, станах толкова тънка, от 195 до 193,843 и сега не ям нищо освен шоколад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Илинка 04/09/2016 С тази диета, ако не греша, загубих тегло на Alsou и по-късно имаше по-голям проблем със здравето))) Кристи 03/21/2016 N-Да ... Не е диета, а наказание. Обичам шоколада, но ми се струва, че е още по-гладен. Особено когато никой от тях не е разрешен. Много жестоко за себе си, ще седне на такава диета. И аз съм съгласен, можете да намерите по-пестелив. Например, една и съща овесена каша или плод. Анна 03/21/2016 Можете да уредите по този начин, нещо като ден на разтоварване. Или няколко дни. Ще бъде чудесно. Но за една седмица нямаше да ям само шоколад. Вероятно е дори вредно. В края на краищата, никакви полезни вещества не влизат в тялото, няма протеини, няма минерали и т.н. Има по-ефективни и безопасни диети.
Share:
Comments