Мандариновая диета

Нова година наближава и ние винаги сме на диета в очакване на тази празник, да носим любимата си рокля на Нова година и също така да влезем в Нова година в подреден начин. Най-популярните зимни плодове, разбира се, са мандарините, които ще бъдат посветени на тази диета.

Мандариновая диета

съдържание

  • Дни за разтоварване на мандарини
  • Мандарин диета за 3 дни
  • Мандарин диета за отслабване за 10 дни
Мандарините са не само вкусни, съвършено освежаващи и нискокалорични плодове, но и отличен компонент за диета. Учените са доказали ефективността на мандарините в диетите за загуба на тегло поради наличието в тях на специални ензими, които разграждат мазнините. Този цитрус също насища организма с витамини и енергия, ще помогне с респираторни заболявания и ще улесни тялото. Има няколко възможности за диети за мандарини. Коя от тях зависи зависи от броя на килограмите, които възнамерявате да загубите, и колко добре толерират хранителните ограничения. По-долу даваме три версии на диети за мандарини.

Дни за разтоварване на мандарини

Еднодневен моно-диета Mandarin може да стане седмично разтоварващ ден, който може да се практикува успешно в зимния сезон, когато цитрусовите плодове се продават в нас навсякъде. За един ден са необходими един и половина килограма плод и половин литър вода. Има нужда да се ядат плодове на равни порции през целия ден и междувременно да се пие вода. Загубата от поне един килограм след този ден ще бъде гарантирана. Ако има желание и се даде възможност на тялото, като моно-диета може да се удължи до четири дни. Това е доста трудно, но четири килограма тежест ще изчезне със сигурност.

Мандарин диета за 3 дни

Друг вид диета мандарин е три дни. Тези дни можете да ядете само лека и нискокалорична храна, идеалната опция ще бъде пресни зеленчуци и готвена храна или варени за двойка. В същото време между храненията трябва да ядете най-малко 3-4 мандарина. Такава диета трае не повече от три дни, в противен случай тя може да доведе до появата на негативни последици за тялото.

Мандариновое дерево

Мандарин диета за отслабване за 10 дни

Друга популярна версия на диетата на мандарина е десетдневна хранеща система с тези плодове. Това не е толкова строга диета. Отслабването ще бъде до седем килограма. Менюто съдържа протеинови продукти, които ви позволяват да водите познат начин на живот: е добре да се чувствате и дори да играете спорт. Освен това, физическото усилие е силно препоръчително като средство за постигане на максимални резултати при отслабване и ви позволява да поддържате мускулите на тялото си тонизирани.

В края на диетата не трябва веднага да отстранявате мандарините от дневното меню. Напротив, трябва да се опитаме да ги ядем ежедневно през целия сезон. Това ще помогне за поддържането на теглото и заедно с балансираното и правилно хранене ще намали риска от връщане на ненужни килограми.

мандарини

Самото меню на десетдневната диета мандарин ще изглежда така. Трябва да приемате храна 4 пъти на ден. Меню на мандарин диета:

Закуска: Яжте един среден мандарин и изпийте чаша неподсладен зелен чай.

Втора закуска: Три мандарина и варено яйце.

Обед: 100 грама варено пилешко филе без сол и чаша зелен чай.

вечеря: Можете да ядете солена риба без сол (200 грама) и със същото количество лека зеленчукова супа и завършете ястието с мандарина.

Преди да седнете на някой от диетите с мандарина, особено дълго, струва си да се консултирате с лекар. Препятствие пред този метод за отслабване може да стане заболяване на храносмилателната система - алергия към цитрусови плодове. Ако не присъстват алергии, препоръчваме ви да се запознаете с цитрусовата диета, която не е по-малко популярна от диетата с мандарина.

Share:
Comments