Кремълската диета в 10 точки и масата

Така че новата година 2012 е пристигнала, както обещах по-рано - тази година ще се занимавам тясно с нашия сайт, днес дизайнът е променен и някои допълнителни функции са завити (бутон "нагоре" в долния десен ъгъл). Нещата бавно се движат. Е, добре, днес няма да говорим за тях, а за това Кремълската диета.Кремълската диета в 10 точки и масата

съдържание

 • Кремълската диета и нейната същност. №1
 • Таблица на диетата на Кремъл (таблица с пълни резултати). №2
 • Историята на появата на храната на Кремъл. №3
 • Меню на Кремъл диета за една седмица. №4
 • Резултати от загуба на тегло в диетата на Кремъл. №5
 • Книгата е за диетата на Кремъл Евгени Черник. 200 въпроса и отговори. №6
 • Прегледи на лекарите за диетата на Кремъл (видео). №7
 • Ще диета за мъже? №8
 • Калкулатори на диетата на Кремъл. №9
 • Няколко въпроса и отговора за загубата на тегло в Кремъл. №10
 • Заключение.
Съгласен съм, че много от вас са чували за това вече 100 пъти и вероятно са прочели още, но в борбата срещу загубата на тегло всички средства са добри, затова реших да напиша подробна статия за Кремъл начин да отслабнете, в които ще обърна специално внимание на 10 точки (имаме диета-10 място), и разбира се, ще ви дам таблица за намаляване на теглото. Налейте чай, седнете удобно, статията ще бъде чудесно.

Кремълската диета и нейната същност. №1

Точки и конвенционални единици за диета в КремълСъщността на диетата на Кремъл може да се постави в 2 изречения. Не, наистина, наистина.

Същността е, както следва: Има таблица с продукти, за разлика от всеки продукт е написан броят на точките (забележете, че някои хора също така наричат ​​точки от точки и ку-конвенционални единици), което съответства на него.

Седящ на диета трябва да използва един ден не повече от определен брой точки, които могат да бъдат написани от продукти.

Но. Важно е да запомните, че има само таван за тези точки. За да започнете да губите тегло и да отслабнете, трябва да ядете не повече от 40 точки на ден.

Когато постигнете желания резултат, спрете да ядете на Кремъл диета не е, напротив, се препоръчва да продължи, само увеличаване на лентата с точки с 20 точки.

Общо: За да се поддържа загуба на тегло, е необходимо да се ядат храни, съдържащи (всички заедно) не повече от 60 точки.

1 точка (с) е равна на 1 грам въглехидрати на 100 g продукт.

Можете да изчислите въглехидратите за продуктите, които липсват в самата таблица. Например, за кисело мляко, студено или задушено зеле - просто погледнете състава и броя на въглехидратите.

космонавтите на СССР също губят тегло с помощта на храната на КремълМежду другото интересен факт: космонавти, когато те трябваше да отслабнат много бързо (например преди полета), те също седнаха на храната на Кремъл, само гледната точка бе определена на 20, а не на 40, така че диетата беше трудна, но много бърза и ефективна.

По време на храненето, трябва да пиете много вода (независимо дали става дума за чиста вода или сокове, можете да не подсладен чай). В тази връзка диетата не се препоръчва за хора с болни бъбреци.

Издание Diets-10.ru също не препоръчва тази диета бременни или кърмачки, хора, които имат проблеми със сърцето, черния дроб или стомаха.

Също така Ви уведомяваме, че удължаването на диетата за повече от 2 седмици може значително да повлияе на Вашето тяло, най-честият феномен е повишеният холестерол в кръвта и намаляването на мускулната активност.

За да се избегне това, диетата трябва да бъде подкрепена от силни упражнения - клякам, повдигане на гири и т.н. По този начин мускулите ще останат тонизирани и ще изгорите още повече мазнини, отколкото да ускорите процеса на отслабване.

Таблица на диетата на Кремъл (таблица с пълни резултати). №2

За да не ви измъчвате с факти - на върха на записа е публикувана таблица. Аз няма да затрупвам рекорда, просто го слагам в огромна маса, просто ще я публикувам с картинки, за да изглежда красива и ще можете да я изтеглите, а след това да я отпечатате и да я окачите на стената. Тук всъщност снимките са разделени на две части (едната би била твърде голяма): Кремълската диета маса 1 страница Таблица на храната на Кремъл 2 страници За да изтеглите - отворете изображението с таблицата в нов раздел (кликнете върху него), след това щракнете с десния бутон на мишката върху снимката и изберете * запишете изображението като ... *, след това името на файла по някакъв начин и натиснете бутона * save *. Всички - таблицата се изтегля.

Как да използвате принтера и да го отпечатате - няма да обясня. Нашата таблица е най-пълната в необятността на целия интернет, то точно посочва броя на точките (добре или точките, за които е по-удобно), дадени за даден продукт. Опростената версия все още не е планирана и аз лично не виждам никакъв смисъл в нея, защото ако седнете в Кремъл, после до края и само върху оригинала. Изтеглете, запишете, отпечатайте.

Историята на появата на храната на Кремъл. №3

Историята на появата на храната на КремълИма просто огромно количество клюки и слухове около диетата на Кремъл и историята на появата му. Не преувеличавам, ако кажа, че тази диета е била най-популярна в съветското време, както и постът на СССР.

Според една версия

, това име получава от своя предшественик - диета за американски астронавти. Подобно на това, те са взели начин да отслабна астронавти, разработени в САЩ, и tk. той беше най-ефективен - започна да го използва в Кремъл.

Според друга версия - Диетата е специално разработена в дните на СССР за високопоставени хора, най-добрите специалисти по хранене в страната, и постепенно, чрез използването на уста на уста, изтече на масите. Този вариант изглежда най-правдоподобен и често се потвърждава в медиите от много обществени фигури. Лужков, например, заяви, че е отслабнал с помощта на тази диета.

Третият вариант е популярното име за неговата ефективност. Диетата наистина помага да отслабнете и затова хората бяха наречени Кремъл, символизиращи тяхната ефективна сила, защото Кремъл, преди това свързан с нещо важно, силно, страхотно, ефективно, а не с това, което е сега.

Това са 3-те най-популярни версии на произхода на името. Няма да разбера всички слухове тук - можете да ги обсъдите в коментарите, аз също се придържам към втората версия (за диетолозите на СССР), въпреки че може би греша.

Меню на Кремъл диета за една седмица. №4

С менюто се появи същата ситуация като с масата, тя се оказа много голяма и дълга, така че беше решено да я публикуваме под формата на картина, която отново ще опрости живота както на нас, така и на вас. Изображение във формат JPG, за да го увеличите - кликнете върху него.

меню на Кремъл диета за една седмица

Меню за седмицатаЗа съжаление, за един месец не можах да го направя, защото това е много дълго. Ако съставяте за себе си за един месец, след това поставете, моля, в коментарите, мисля, че много от тях са полезни. Менюто за всеки ден, за да вземете, не е трудно, съветвам ви да се придържате към тези продукти, които са най-привлекателни за вас, но не забравяйте за другите.

Резултати от загуба на тегло в диетата на Кремъл. №5

Основният резултат е, разбира се, намаляването на теглото. Четох на някои форуми, че хората са успели да загубят буквално десетки паунда с тази диета, основното нещо е волята и правилно съставени менюта. Мисля, че мнозина ще се интересуват от снимките с резултата след диетата на Кремъл и преди нея, така че ще публикувам няколко снимки.

Кремъл диета снимка преди и следКремъл диета преди и следпреди и след диетата на Кремъл

За съжаление, не можете да използвате снимки с висока разделителна способност. ние не сме оригиналния източник. Ако имате вашето лични снимки, а вие се съгласявате да ги изложите като пример за диетата на Кремъл преди и след това, моля, посочете ги в коментарите за това вписване и веднага ще ги добавите тук в пощата.

Книгата е за диетата на Кремъл Евгени Черник. 200 въпроса и отговори. №6

книга Очередной интересен факт, который мало кто знает. Диета стала настолько популярна, что о ней даже уже успели книгу написать. Книга носит следующее название: “Кремлевская диета от Евгения Черных. 200 вопросов и ответов”, автор, как не сложно догадаться – Евгений Черник.

По времето на писането си той също е бил журналист за "Комсомолская правда". В своята книга Юджийн събира 200 от най-актуалните въпроси за диетата на Кремъл и естествено дава отговори на тях. Публикувано е през 2006 г., Преди 6 години, за съжаление вече не се публикува и не можах да го намеря в интернет, за да се свързвам. Как изглежда - можете да видите на снимката отдясно.

Прегледи на лекарите за диетата на Кремъл (видео). №7

На домашния телевизионен канал, като веднъж в програмата "Семейни размери", те показаха историята за диетата в Кремъл, в която лекарят (известен като диетолог) остави ревюто си и обясни най-общо същността на диетата, почти същата, каквато написах по-горе - език, така да се каже на пръстите.

Гледайте видеоклипа, погледнете. Името на лекаря е Алексей Коловков. Има още един съвет, от известния сърдечен хирург Лео Бокерей, който одобрява диетата, само накратко разказва какво е полезно с този метод за отслабване и какво не. Вече има всичко на по-подробно ниво, по принцип дори не можете да прочетете статията, но веднага гледайте този видеоклип.

Ще диета за мъже? №8

Кремълската диета е подходяща за мъжеМного мъже се интересуват от въпроса, дали диетата на Кремъл е подходяща за тях? Разбира се, всъщност това е малко наивен въпрос.

Мисли - кой седи в Кремъл? Правилно е един мушик, следователно, даден метод за разрастване на тънки се развива под тях. За мъжете тя ще се доближава не по-малко от момичета и жени. Това не е вашата диета за зимата, така че можете спокойно да седнете на него.

Соблюдать её нужно точно по такому же принципу – не повече от 40 точки на ден во время похудения, и не более 60 для поддержания результата (и просто сбалансированного питания).

Просто дайте съвет - По време на хранене не е необходимо да пиете бира, както те обичаме. Резултатът няма да отнеме много време. Пробвайте!

Калкулатори на диетата на Кремъл. №9

Има много безплатни онлайн калкулатори, които изчисляват точките за храната на Кремъл. В този параграф помислете за най-популярните 3 парчета:

 1. Калькулятор от Prettywoman, Доста добър и полезен инструмент за създаване на персонално меню за един ден, можете да изберете 3 параметъра - категорията, продукта и броя на грамовете, които искате да използвате. След това калкулаторът изчислява броя точки за всеки продукт и за всички заедно. По мое смирение, това е най-добрият калкулатор.
 2. Калькулятор от Stroineemvmeste, Добра идея, но по дяволите неудобно изпълнение. Първо, трябва да управлявате продукта сами, продуктът ви може да не е в базата данни, след което нищо няма да бъде взето предвид. Що се отнася до мен, по-добре е да използвате варианти с фиксирани продукти. На второ място, аз не можах да я издържа и я затворих. защото Менюто спираше твърдо и не можеше да избира други параметри. Резултат: Не ми хареса, може би ще ви хареса.
 3. Калькулятор от Snello, Последното в нашия малък преглед. Много забавно нещо, в стила на Web 2.0, но доколкото ми е удобно, дори губи втората опция. За да използвате този калкулатор, първо трябва да изучите инструкцията, сортирането на продуктите се извършва по азбучен ред, а не по категории (за някои аз не твърдя, че азбуката е по-удобна). И като цяло не е достатъчно лошо и той мисли, че не е по-лошо от първата версия, но с удобство бих искал да ги прокарам.

Няколко въпроса и отговора за загубата на тегло в Кремъл. №10

Пфу. Получих последната точка, в която искам да отговоря на някои от най-популярните интернет въпроси, относно Кремъл болница, намерени на форумите.

В: Какво мога да ям?

О: Може да се направи почти всичко, най-важното е да се изключат продуктите с високо съдържание на въглехидрати от храната, а не да се наруши основното правило на диетата - да не надхвърлят 40 точки.

В: Колко мога да отслабна?

О: Може да отслабнете с тегло от 1 кг или 10 кг, в зависимост от това колко часа сте решили да седнете средно, с по-икономичен режим (40-50 пункта), може да загубите 10 кг на месец, ако за да намалите броя на точките до 20, тогава можете да отпуснете 10 кг за една седмица!

В: Защо си струва тегло? Теглото на храната в Кремъл не изчезва.

Отговор: Отговорът не е възможен. Или имате някъде погрешно изчислени изчисления и използвате твърде много точки, или тялото си 40 точки (ако се придържате към тях), твърде много и трябва да намалите леко техния брой, например до 35, след това погледнете резултата.

Въпрос: Мога ли да ям диня по време на храната на Кремъл? A: Да, конечно можно, в арбузе содержится всего 9 баллов, на 100 грамм продукта, поэтому за день кусочек сочного арбуза вам не повредит. Разбира се, не стоит есть половину десяти килограммового арбуза.

Заключение.

заключението, че храната на Кремъл е добра, но е необходим строг контролУра, след това 6 часа Стигнах до заключението. В заключение, искам да обобщя всичко това.

Kremlevka - много ефективен, но само в способни ръце. Ако сте поведенчески начин на живот, не бива да се опитвате да седнете, защото за да го наблюдавате, ще ви отнеме много време, ще трябва да изчислите точки, да направите лично меню и т.н.

Може би, ако средствата позволяват, трябва отидете в клиниката, и да поискате курс за отслабване на диетата на Кремъл. Те ще изчислят всичко там и ще ви дадат меню за един месец напред. В същото време в някои клиники също ще проверите дали спазвате диетата.

Ако няма пари за клиниката, но все пак искате да отслабнете, но поради мързел - не можете да правите лични диети по никакъв начин Питай приятелката ти или майка, съпруг (или съпруга), за да ви помогна с това.

На това Имам всичко, Ако имате въпроси, съвети или допълнения, моля, регистрирайте се и ги оставете в коментарите. Следващата публикация за диети е много скоро. Още веднъж поздравявам всички за Нова година 2012, дори малко късно. Ще се видим скоро :)

Share:
Comments