Холивудска диета

Повечето холивудски красавици в звездите от първа величина имат красиви и тънки тела. Доста от тях успяват да постигнат такъв резултат, като постоянно прилагат така наречената холивудска диета. Този тип мощност ви позволява да поддържате теглото си в правилните стойности за дълго време.

ХоливудПредимства на холивудската диета

Основното предимство на холивудската диета е, че можете бързо да премахнете излишните килограми в кратък период от време - само две седмици. В допълнение, изключването от ежедневната диета на алкохолни напитки и сол допринася за подобряването и нормализирането на общото състояние на тялото и метаболизма в него.

Против на холивудската диета

Негативната страна на холивудската диета е нейната липса на баланс по отношение на витаминния и минерален състав. По тази причина е необходимо да се получат изкуствени комплекси, съдържащи в състава им необходимите минерали и витамини. Второто минус е ограничаването през цялото време на храненето на солта за пиене, което може да доведе до краткосрочно понижаване и увеличаване на кръвното налягане. Друг недостатък е голямото количество консумиран протеин и много малко количество въглехидрати, които се произвеждат от организма, нарушават метаболизма. Това води до претоварване на тялото и причинява слабост и летаргия, както и лошо настроение.

Всичко това поставя строги ограничения за минималното време между повторенията на холивудската диета - най-малко три месеца (по това време можете да седнете на диета Liepaja за отслабване), както и максималното време - не повече от 14 дни.

Плоска корема

Основни принципи на холивудската диета

Тази диета е лесна за изпълнение. Тя се основава на намаляване на нивото на консумация на мазнини и въглехидрати. Диетата използва висококалорични храни, в които има високо съдържание на протеини, като месо или риба, както и пресни плодове и зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати. През всичките две седмици на холивудската диета, закуската е напълно изключена. Напълно забранени: брашно, сладко, алкохол, нишестени зеленчуци и плодове, сол и различни пушени храни и консервирани храни. Всеки продукт, използван в диетата на холивудска диета, трябва да се готви без да се използват мазнини, най-добре да се приготвят в парен или незалепващ тиган. От напитки се препоръчва само зелен чай и чиста питейна вода. Един ден трябва да пиете поне половин до два или два литра течност.

Резултати от холивудската диета

Резултатът от холивудската диета ще бъде съвсем различен. Средно, загубата на тегло за две седмици ще бъде около седем килограма, но всичко зависи от количеството на наднорменото тегло в момента на започване на диета. Средно, за 14 дни, когато сте на холивудска диета, можете да загубите 10-12 кг тегло, което е впечатляващ резултат.

Share:
Comments