Яично-медовая диета

В сърцето на диетата с яйчен мед е коктейл от яйчен мед, който е питателен и наситен с необходимите протеини, витамини и въглехидрати. Приготвя се, както следва:

Хаг-010-500ksaae

Вземете два сурови яйчни жълтъка, добавете 1 чаена лъжичка. мед. Смесете сместа със смесител. Тъй като диетата с мед от яйца използва сурови яйца, трябва внимателно да подхождате на техния избор и преди да използвате, тъй като трябва да се мият с топла вода и сапун.

Освен коктейла от яйчен мед, всеки ден трябва да яде половин лимон. Лимон може да се добави към коктейла, но е по-добре да се пие чай с него (най-полезното е зелено) или кафе, но без захар. Това е много важен момент за диетата с яйчен мед. Лимонът намалява апетита, ускорява метаболизма. Вече една дума "лимон" насърчава обилна слюнка и се влива в стомаха, този плод допринася за секрецията на стомашния сок, така че храната се усвоява по-бързо и по-добре. В допълнение, лимонената киселина разцепва мазнините добре.

Коктейлът от яйчен мед трябва да се пие по време на закуска заедно с чаша чай или кафе с лимон. За обяд и вечеря можете да ядете нискокалорични ястия. Ето някои примери за обяд и вечеря за такава диета:

1 изпълнение закуска: яйца-мед коктейл, чай с лимон Обяд: деветдесет грама сирене, чай или кафе с добавяне на една чаена лъжичка мед Обяд: 250 мл бульон, парче ръжен хляб (25 г), 1 плодове (ябълки, портокал, круша) 2 вариант закуска: яйце-мед коктейл, чай с лимон Обяд: отново яйце-мед коктейл, 100 г извара, лимонов чай ​​или кафе вечеря: 150 грама риба или пиле салата, чай с лимон 3 вариант закуска: яйце-мед коктейл, чай с лимон Обяд: 50 грама сирене, филийка ръжен хляб с лимон салата вечеря: 300 г варени зеленчуци (с изключение на картофи, боб и суха от грах), 1 яйце, чай с мед през нощта можете да пиете чай с лимон, ако желаете.
Share:
Comments