Диета фъдж - радикален метод за отслабване

Диетата Fudge се основава на строга диета, чиято основна съставка е перленият ечемик. Придържайки се към такава система за захранване за 48 дни, можете да върнете на 35 кг.

Диета Фъдж - радикален метод за отслабване

съдържание

 • Какво е диетата на треска?
 • Диетичното меню
 • Препоръки за диета
 • Недостатъци на диетата с треска
 • Резултати от диетата
 • Характеристики на размитата диета (видео)

Идеалната фигура е мечтата на много жени. За да го постигнете днес, има много различни начини, но най-ефективното и популярно е регулирането на диетата или диетата. Днес има много хранителни системи, но задушаващата интернет диета на Пушинка заслужава специално внимание. Факт е, че нейният създател успя да постигне невероятен резултат - минус 35 кг само за 3 месеца!

Какво е диетата на треска?

Друга част от името му е диетата на перла ечемик, тъй като тази конкретна зърнена култура се намира в центъра на менюто. Този метод на хранене е разработен от жена, която не е диетолог по професия, което предизвиква страхове за лекарите. Въпреки това диетата остава много ефективна и популярна сред тези, които искат да хвърлят много килограми за кратко време.

В основата на диетата на перлата се крият редица принципи:

 • Отказ от соли, Почти всички продукти, препоръчани за консумация, не съдържат сол. Също така не можете да ги солите по време на готвене.
 • Голямо количество вода, Не забравяйте да пиете чиста вода или минерална вода без газ през целия ден. Желателно е да се използва филтрирана вода.
 • Моно-питание, Размитата диета е моно диета. Това означава, че по време на загубата на тегло можете да ядете ограничен брой храни. За разлика от много подобни диети, съставките за храна тук са много прости и достъпни - прясно зеле, обезмаслено кисело мляко, постно риба и перлен ечемик. Към това можете да добавите чай, който може да пие само без захар.

Средната продължителност на диетата е 48 дни, т.е. непълна 3 месеца. През това време можете да постигнете отличен резултат, който пада до 35 кг.

Диетичното меню

Короната на диетата Pushinka - perlovka. За да го подготвим е необходимо в специална рецепта:

 1. Насладете се на 100 грама зърнени храни през нощта. В резултат на това получават около 400 грама перлен ечемик.
 2. Сутрин нарязваме овесената каша. Обикновено готвенето отнема около половин час. За готвене, захар, сол и подправки не се използват. Можете да добавите малко парче масло.

Готовите ястия трябва да се разделят на 5 равни части. Най-добре е да използвате кухненска скала за това. Основата на храненето за целия ден е готова. Също така ще ви трябва една малка част от всяка немаслена риба, чаша без мазнини или 1% кефир, неограничено количество вода и сурово бяло зеле.

Ето как ще изглежда приблизителното меню за диета Fudge за деня:

 • закуска, Част от перлен ечемик с чаша кефир.
 • Втора закуска. Порция перловой каши.
 • Обед, Част от перлен ечемик и риба във варена или печена форма.
 • Следобедна закуска, Част от перлен ечемик и неограничено количество бяло зеле.
 • вечеря. Порция перловой каши.

Веднъж на ден се позволява да пиете чаша черен или зелен чай - най-добре по време на лека закуска или обяд. Няма специални изисквания за хранене, но е желателно разликата между храненията да бъде равна и да е приблизително 3 часа.

Прочетете още:

Препоръки за диета

Въпреки положителните резултати от този тип диета, менюто на диетата Pushkin е много нискокалорично и не съдържа сол. Това може да повлияе на тялото изключително негативно. Ето защо, за да избегнете неприятни последици за здравето, обърнете внимание на следните препоръки:

 • Диета без сол е изпълнена с дехидратация, ако не консумирате достатъчно вода. Ето защо през целия ден използвайте най-малко 1,5 литра чиста вода.
 • Въпреки балансирания набор от продукти в менюто тялото няма да има редица витамини и минерали. Ето защо, съхранявайте комплексните витамини за целия курс на загуба на тегло.
 • Уверете се, че спазвате петкратно захранване. По този начин ще бъде възможно да се сведе до минимум усещането за глад и да се балансира цялостното емоционално състояние.
 • Поддържайте здравето си здравословно - регистрирайте се за плувен басейн или фитнес. Това ще помогне на мускулите да останат в тонус, и ще се чувствате много по-комфортно.

Диетата на перлен ечемик е екстремен вариант на храненето, което внезапно е много трудно за организма да отиде. Опитайте предварително (поне една седмица) постепенно да намалите количеството калории, консумирани на ден, така че по-късно да няма "шоков" ефект и смущения, които ще окажат негативно влияние върху здравето и резултатите от загубата на тегло.

Екстремната диета не е подходяща за всички, така че най-добре е да се консултирате предварително с специалист.

Недостатъци на диетата с треска

Тази диета има редица недостатъци, които се забелязват от диетолозите. Необходимо е предварително да се запознаете с тези недостатъци:

 • Диетата е много лоша, поради това, което тялото не получава необходимите хранителни вещества за нормално функциониране. В допълнение, поради това спазването на диетата е изключително трудно - много от тях не могат да продължат повече от 1 седмица, защото през цялото това време трябва да ядете същите съставки.
 • По време на храненето, вие губите много тегло за кратко време. Това е огромен стрес за тялото, което на първо място може да повлияе на проблемите с хормоналния и емоционалния фон. Нормата за отслабване без увреждане на здравето е 5 кг на месец.
 • Спускането на големи количества килограми без спорт, получавате неприятни резултати под формата на увиснала кожа и стрии. Премахване на тези недостатъци по друг начин, с изключение на физическо натоварване, е невъзможно, така че ще трябва да се регистрирате в салона.
 • Характеристиките на нашето тяло са такива, че загубата на тегло поради промяна в вида на храната, на първо място, мускулната маса се губи, а не мазнини. Проблемът е, че мазнините се разделят много по-трудно и по-бавно от протеините. За да се отървете от мастните депозити, трябва да комбинирате диетата с упражненията.

Диетата може да не ви харесва поради наличието на някаква болест (напр. Диабет или дефицит на витамини). Дори и в периода на обикновена настинка, диетата не се препоръчва, защото това допълнително ще отслаби имунитета, потиснат от вируса.

Резултати от диетата

Правилното диета без разбиване ще ви помогне да постигнете същите резултати като неговия създател - т.е. да възстановите около 35 кг след 3 месеца. Но всеки организъм ще приеме диетата индивидуално и може би вашият резултат ще бъде по-малко сериозен.

Тези, които са загубили теглото си с помощта на диетата на Пушкин, средно са изхвърляли около 20 кг месечно. И максималният ефект се отбелязва през първата седмица, когато е възможно да загубите до 1 кг всеки ден.

Характеристики на размитата диета (видео)

Следващото видео ще ви запознае накратко с основните характеристики на диетата на Пушкин:

Имайте предвид, че след като се върнете към нормална диета рискувате да върнете предишното си тегло прекомерно. Ето защо е най-добре да излезем постепенно с диета и да се погрижите да се занимавате с някакъв вид спорт дори вкъщи. Не забравяйте, че ако се почувствате зле или имате някакви здравословни проблеми, трябва да се откажете от такъв радикален метод за отслабване.

Share:
Comments