Лятно настроение на ноктите - ярък маникюр за лятото

С първото появяване на топли слънчеви лъчи всяка жена, независимо от възрастта, има желание за промяна. Това се отнася не само за настроението, но и за външния вид. Промяната през лятото ще ви помогне не само да купите нова красива рокля или модерна прическа, можете да създадете лятно настроение, като направите ярки летни нокти дизайн. През летния сезон на 2018 г. майсторите на ноктите предлагат необичайни цветови решения и комбинация от различни техники за изпълнение.

Снимка на плодовете и летните сладкиши

Лятото е времето за зрели плодове и плодове. Сезонът на ягоди и череши, времето на череши и малини. Ето защо яркият плодов и ягодов маникюр в повечето хора е свързан с горещо лято и почивка.

С появата на лятото изображението на плодовете е голямо търсене сред майсторите на ноктите, особено богатата червена, сочна ягода.

Монохромен маникюр с ярък акцент върху няколко или един нокът винаги ще изглежда оригинален и ще привлече вниманието на другите.

Фенове на френския маникюр могат да украсят пръстена на пръстена с модел на зрели червени череши, малини или ягоди. За да създадете силата на звука и да дадете естественото изображение, можете да добавите няколко прозрачни капчици.

Тези, които предпочитат екзотични, могат да създадат оригинален маникюр, използващ изображения на ананас, кокос, папая, портокал или други цветни плодове.

Капитанът може да направи рисунка от един отделен плод или плодове или да създаде цял плод и ягодов състав на нокътя.

Изображението на любимите ви безалкохолни напитки, сладкиши и сладолед изглежда не по-малко привлекателно през лятото.

Лятна маникюр с кристали и рисунка

Лятото е време на празниците, когато не можете да се притеснявате за стриктен код за обличане и да рисувате с ноктите си, нещо, което е достатъчно за фантазия. Можете да си позволите всичко: ярки абстрактни модели, пейзажни композиции и дори забавни анимационни герои.

В сезона на 2018 г. изображения на плажа, палмови дървета, морски костур, морски същества, плодове, горски плодове, летни сладки, екзотични пеперуди, бръмбари са по-подходящи от всякога.

Особено оригинално през лятото изглежда маникюр, направен в етнически стил с оригинален украшение или модел.

Специална атракция за всяка картина ще бъде украсена с камъни, камъчета или други декоративни елементи. В същото време е необходимо да се помни усещането за пропорция, така че маникюрът да не се окаже твърде претоварен и безвкусен.

Идеи за зелен маникюр - зеленина и листа на ноктите

Най-добрият цвят за летния сезон на 2018 г. е цветната зеленина (зелени). Социални и ярки нюанси на зелено като много, и най-важното е, че този цвят е хармонично комбиниран с много други тонове.

Всички отдавна са свикнали с жълти розови и бели рисунки на ноктите си, но жълто-зеленият изглежда свеж и по нов начин.

Дизайнерите предупреждават, че тенденцията на този сезон може драстично да се различава от признатите канони на красотата на миналото.

Перфектно изглежда един или повече нокти с картина на зелени листа. Тази опция е подходяща за нокти с всякаква форма и дължина. Красивите чисти зелени листа на фурнир на класическо френско яке ще изглеждат красиви.

Изображението на пустинния кактус изглежда доста оригинално на ноктите.

Един гвоздей може да бъде осветен със светъл надпис "Слънце" или "Здравей лято". Можете също така да "разтегнете" композицията на няколко нокти. Този дизайн ще бъде с вкус стилен, следвайки модните тенденции, жените.

Специална екстравагантност на ноктите ще бъде дадена чрез комбинация от различни техники за маникюр.

Зеленият цвят е отличен както за всекидневния, така и за почивния маникюр. Предимството е, че тя се вписва добре с летни светлинни рокли, допълва картинката.

Многоцветен маникюр с градиентна техника

Разбира се, в горещите летни месеци, когато в природата се откриват много естествени ярки цветове, много маникюр с многоцветни пирони или градиент в техниката е много популярен.

Наклон, подходящ за лятото, може да се постави върху нокътната плоча вертикално, хоризонтално или диагонално, като се получи маникюр, направен от омбрета техника.

През този сезон майсторите предполагат смесване на пастелни и ярки цветове на лаковете, може би дори контрастни.

Допълнение на лятото градиент маникюр може да бъде пайети, камъчета или картина на нежни модели, рамки, френски ивици, дупки.

Морски и плажни обекти

Плажът и морската тема в повечето хора се свързват с лятната ваканция и набира популярност с пристигането на сезона на празниците.

Това лято майсторите на ноктите, за разлика от миналия сезон, предлагат не сложни композиции, а минималистични.

Така че можете да определите морска тема, като нарисувате малки символни елементи, например сини ивици на бял фон, котва, черупка, палмово или морско същество върху един пирон, а останалата част покрита с монофоничен лак.

Асоциацията с морето ще помогне за покриване на морския цветен спектър. Можете да направите градиент, който се променя от синьо до синьо. Изглеждайте добре, наподобяващи морски вълни, ивици и вълнообразни линии.

На нокътната плоча можете да изобразите цяла композиция, включително морето, залеза и палмите, или можете да се придържате към принципите на минимализма, на един нокът да изобразяват фините линии на палмово дърво.

Ярки нокти дизайн, направени в морски стил, ще отговарят на двете млади момичета и зрели жени, които планират да отидат на почивка на морския бряг.

Морският маникюр изглежда добре върху ноктите с овална и квадратна форма и най-важното е, че лесно се комбинират с летни дрехи и ярки аксесоари.

Ново изкуство за нокти през този летен сезон 2018 - Sweet Bloom (Sweet Bloom) - техниката за извършване на обемни рисунки.

Един от успешните варианти на оцветяване на ноктите е маникюра с ярки точки с различни диаметри, които се нанасят със специален инструмент - точки. Тя е тънка пластмасова или дървена пръчка с метална топка в края.

Дизайнът на летния маникюр може да бъде създаден самостоятелно или прибягва до услугите на професионален майстор. Има огромен брой готови идеи за лятното изкуство за нокти, сред които всяка жена може да избира нещо интересно за себе си. Но не забравяйте, че основните условия на красива маникюр - точност и качество на изпълнение.

Share:
Comments