Mikozan - надежден носител на гъбичките

Най-накрая дойде дългоочакваното лято и това означава, че сега всеки от нас не може да сънува, а всъщност да се превърне в дъбена красота, която пресича боси крака на златен пясък, граничещ с ръба на сърфа. Оттук очаква дългоочакваната ваканция край морето или може би само уикенд, прекаран в живописно място по бреговете на река или езеро. Плажният сезон е дошъл и в съответствие с неговите изисквания краката и ноктите ни отново стават обект на внимателна грижа.

Понякога обаче в живота ни има непредвидени проблеми. Ноктите на краката им няма да изглеждат привлекателни, ако имат гъбички. Не всеки знае колко широко разпространено и опасно е тази коварна болест, която е научно наречена онихомикоза. Неговите патогени имат отлична жизнеспособност, особено във влажна среда. Здравият човек може да има минимален контакт с люспи на кожата на пациент с гъбички, за да се разболее от онихомикозата. Ето защо е необходимо да се носят специални обувки при посещение на сауна, басейн и дори масаж. Въпреки това, най-големият шанс за улавяне на гъбичките на ноктите се крие в канцеларските служби, при които не винаги преминават подходящата степен на стерилизация. Въпреки това, лекарите ще добавят, че за развитието на заболяването може да бъде достатъчно, за да се намали имунната система на организма или дори диета за отслабване, което води до намаляване на защитния слой мазнини върху повърхността на ноктите. Продължителната микротрамус на ноктите поради носенето на здрави обувки повишава риска от инфекция многократно!

В действителност гъбичките на ноктите не са толкова рядко заболяване: според статистиката те страдат средно от 20% от населението. Пациентите в старческа възраст се разболяват много по-често - до 60% от случаите, а вероятността за вдигане на гъбичките на ноктите се увеличава дори при случайно използване на чехли от възрастен роднина.

Въпреки това, за да се уверите, че всичко е наред с вас, първо трябва внимателно да изследвате ноктите на краката си. Ако се окаже, че един или повече нокти са променили цвета си, прозрачността, започна да се отделя, сгъстява и деформира, е вероятно да страдате от онихомикоза. Въпреки това, колкото по-рано откриете това неприятно заболяване, толкова по-бързо ще можете да се отървете от него. Не слушайте, ако сте уплашени от колко трудно и дълго време е да излекувате тази болест - съвременната фармакология е способна да извърши чудеса, основното е да започнете възможно най-скоро и да изберете надежден начин

Холандски учени са разработили нов инструмент, който може да се бори с гъбичките на ноктите. Става въпрос за Mikozane (производство Serrix здравеопазването, Холандия), способността да прониква през нокътната плочка и се бори с инфекцията в нокътното легло. Съществуващите противогъбични средства под формата на мехлеми и кремове не може ефективно да проникнат в дебелината на нокътя - те унищожават само инфекцията в горните слоеве на ноктите, които могат да доведат до рецидив и твърдото убеждение, че да се справят с гъбата е много трудно. Колко време ще борбата срещу гъбички, може да се изчисли като се вземат предвид площта на щети и скоростта, с която тя е пораснеш нокти.

Използването на противогъбични средства трябва да продължи до пълното Прераждане на здрави нокти, така че е важно да започнете да ги приемате, веднага след като се окажете признаците на инфекцията. Ако в момента се пропуска и гъбички може да достигне до леглото на ноктите (матрицата), ще трябва да отидеш на лекар и се подложи на системно лечение (хапчета), но в този случай използването Mikozana ще помогне за предотвратяване на разпространението на инфекция на ноктите и ускорява възстановяването. За инструкции относно използването на Mikozana шаблон условие за мониторинг на ефективността, която ви позволява да следите резултатите от лечението на техните собствени.

Самите думи "лечение на ноктите" при много пациенти причиняват асоцииране, свързано с хирургическа интервенция. Използването на Mikozan по-скоро прилича на обичайната грижа за ноктите на краката - удобните пискюли осигуряват простота и комфорт при нанасяне на лекарството върху повърхността на болния нокът. Индивидуалният комплект пили за ноктите ще ви позволи редовно да се отървете от зоните на засегнатата повърхност. Самият серум е лишен от остър мирис, присъщ на много противогъбични агенти, и това го прави безопасен за алергични хора и хора, страдащи от респираторни заболявания. Освен това, когато използвате Mikozan, допълнителните нокти са подсилени. И простотата и лекотата на използване на Mikozan помага да се гарантира, че в победата над гъбичките на ноктите няма нищо сложно.

Share:
Comments