Физически упражнения за вътрешното бедро: кои са ефективни?

Всички съвременни жени мечтаят да поддържат своята фигура в хармонична и привлекателна форма. Същото важи и за краката, защото това е голяма част от това, което може да привлече човек. Вътрешната повърхност на бедрото е отговорна за движението на бедрените мускули, което прави женската походка привлекателна.

Как да започнем работа по вътрешната повърхност на бедрото?

За да направите бедрата си красиви и привлекателни, трябва да направите комплекс от спортни упражнения, за да умножите и запазите тази красота. И всички упражнения, като правило, започват с подгряване. В противен случай не може да бъде, не можете да започнете упражнения без загряване. Продължителността на загряването трябва да бъде поне пет минути. Комплексът от загряващи упражнения може да включва бягане, скачане на въже и други упражнения, които носят кардио натоварване. Необходимо е ставите да се затоплят чрез завъртане на таза, чорапи или колената. След като загряването приключи, можете да продължите директно към упражненията.

Най-ефективните упражнения за тазобедрената става

На практика упражненията са в състояние ефективно и бързо да върнат стройната фигура на жената не толкова много. Един от тях е клекнал. За по-долната част на тялото е най-добрият комплекс за тренировка, той е доста сложен, но е ефективен. Ако се интересувате от вътрешната повърхност на бедрото, клякамите са по-подходящи. крака мускули, телета, вътрешната страна е много добре разработени по този начин, особено ако използвате гирички или нещо, което може да създаде допълнителна тежест при осъществяването на обучението. Необходимо е да бъдете ангажирани в рамките на един месец и като минимум. Ако искаме да опишем това упражнение в детайли, тогава е необходимо да разработим как да го изпълним. Първо, краката трябва да бъдат поставени върху ширината на раменете, чорапите изглеждат в различни посоки. За да се спуснеш, е необходимо за вдъхновение да се издигнеш на издишване. Стандартната схема на тези клекове е 3 пъти 10 пъти. В интернет често се препоръчва да изкачвате пръстите по време на катеренето. Това е един много ефективен съвет, тъй като в този случай има допълнителна тежест върху яйцата, което увеличава ефективността на упражненията.

Друго упражнение върху мускулите на бедрата, както и задните части - е затягането на топката. Това действие не е толкова сложно, колкото предишното, но изисква добра издръжливост и концентрация. Трябва да се научите дълго време в неподвижно състояние, като държите топката между коленете си. За да направите това, легнете на гърба си, огънете коленете си и натиснете здраво краката си на пода. След като стигнете статичното положение, трябва да поставите между краката топка със среден размер. При вдишване трябва да захванете топката и да останете в това положение за няколко секунди. Веднага след като приключи упражнението, трябва да издишате, но не се отпуснете твърде много, за да не падне топката. Приблизителната схема на такова упражнение е четири подхода по 15 пъти. Заслужава да се отбележи, че можете да изпълнявате това действие на всяка позиция, дори и да лежите, макар и да стоите на стол или изобщо да имате тегло. Трябва също да наблюдавате позицията на гърба. Тя трябва да е права, с кръста нагоре.

Освен това обучението с люлки е много често. Това упражнение не е просто широко разпространено. Тя е насочена към цял комплекс от мускули. Същността на това е, че жената вълнува крака си на свой ред, докато стои. За да направите това, имате нужда от опора, легло, маса, стол или друг стабилен предмет. Vzmahi се извършват странично или напред-назад. В зависимост от вида люлки, натоварването отива в различни мускулни групи. Последователността на действията е проста. Трябва да намерите някаква подкрепа и да се облегнете настрани. След това вдишайте с крак, с издишване, върнете крака в първоначалното му положение. За разлика от предишните упражнения, това изисква определен ритъм. Жената трябва да влезе в ритъма на ударите с краката си, за да постигне най-ефективния резултат.

Друго упражнение, наречено "ножици", е едно от най-трудните. Тъй като акцентира върху товара не само върху бедрата, но и върху пресата, това изисква специална издръжливост. За да го изпълняваш, трябва да си хоризонтална позиция. Ръцете трябва да се поставят по дължината на багажника, краката се повдигат на 45 градуса при вдишване. След това трябва да започнете да правите движения с краката си, имитиращи ножици. Когато силите са в края, трябва бавно да спускате краката си надолу при издишване. Схемата за изпълнение започва с два или три подхода на минута и постепенно се увеличава.

След това можете да преминете към по-сложни взаимоотношения. Например, ходовете на краката не са само в хоризонтално положение. Ако искате да донесете формата на бедрата и задните части, идеалната опция - люлееш краката си, лежащи на твоята страна.

Те са разделени на три вида.

1. Първият вид поема поза, лежаща отстрани. Необходимо е да се опрете на лакът и краката трябва да лежат един върху друг. Последователността на действията е такава, че при вдишване единият крак се повдига и при издишване се спуска. След като извършите определен брой действия, трябва да преминете към другата страна и да направите същото.

2. Вторият вид приема поза, лежаща на предмишницата. Долният крак е изправен, а вторият крак е огънат в областта на коляното. В останалото всичко е същото като в първия случай.

3. Третият вариант предполага поза, разположена само на неговата страна, без да се използват никакви допълнителни точки.

Най-важното гимнастическо упражнение са атаките. Популярен начин да тренирате мускулите на краката и задните части с помощта на атаки, това е известното упражнение "лък и стрела".

Той издърпва добре връзките и помага да остане във форма. В класирането на тези упражнения заемат водещо място. Моделът на упражненията е това: трябва да разпространявате краката си много широко и последователно да клякате на единия крак и да накланяте коляното до 90 градуса. Задръжте в това положение за една или две секунди.

Е, в края на краищата, заслужава да се отбележи най-известното тренировъчно упражнение. Развъждането на краката в поза, докато лежи, натоварва натоварването на дъното на пресата и отстранява мазнината в горната част на крака. Ако една жена има добър участък, тогава ще бъде по-лесно за нея да извърши това упражнение. Последователност от действия: трябва да лежите на гърба си, да повдигнете краката си възможно най-високо и след това при вдишване да ги разредите максимално в страните. При издишване трябва да върнете краката си в първоначалната им позиция.

Препоръки за обучение

• За да изпълните тези упражнения, можете да използвате нещо меко, например матрак, одеяло или кърпа.

• В никакъв случай не трябва да забравяте за упражнения за загряване и джогинг, в противен случай може да се нараните или опънете. Мускулите трябва да бъдат подготвени за обучение.

• Трябва да оставите мускулите си да почиват между вашите тренировки. Наложително е да се предприемат почивки, така че тренировките да дадат резултати и да не работят за износване.

• Здравословно хранене и правилният начин на живот е основното нещо в обучението. В интернет можете да намерите много препоръки по тази тема.

• Важно е да спазвате правилната ежедневна практика.

• Необходимо е търпение по време на тренировка. Необходимо е да чакаме не бързи резултати, но бавно и уверено отиваме към целта си.

• Можете да използвате различни фармацевтични продукти, като козметика

Други съвети

Разбира се, освен това, можете да намерите много други възможности, за да приведете формуляра си в ред. Ако имате нужда от индивидуална програма за обучение, можете да се консултирате с професионален треньор. Винаги е по-добре да слушате мнението на познат човек, отколкото да се занимавате с опасна самоактивност. Не забравяйте, че мускулните групи, свързани с бедрото, предлагат упражнения, които натоварват мускулите на краката, пресата и задните части. Когато се правят упражненията за трениране на специфична мускулна група, те могат да включват и упражнения за обучение на други части на тялото. За успешна тренировка, трябва да изберете точно упражненията, които най-добре отговарят на конкретен човек. В такива случаи няма универсални схеми.

Ако промените живота си днес, можете да постигнете добри резултати в бъдеще. Всяка жена иска да бъде привлекателна, красива и неустоима и всяка жена има всичко за това. Основното нещо е да вярвате в себе си и да се стремите към вашата цел.

Share:
Comments