Гуен стефани се гордее с успешния си брак: "това беше моята

Самостоятелната певица, вокалистът No Doubt Gwen Stefani и британският рок музикант, основател на групата Буш Гавин Росдейл, са женени за около десет години и певицата се гордее с дълголетието на двойката си.

Наскоро Гуен Стефани каза пред репортери за семейния си живот и сподели тайните на едно дълго и щастливо семейно благополучие. "Фактът, че спасих брака до този ден, е най-голямото ми постижение. Много хора знаят, че това е наистина трудно и не е лесно. Винаги съм искал семейството ми да е успешно по всякакъв начин. Това беше моят меч. "

През годините таблоидите непрекъснато говорят за предстоящото разкъсване на чифт Гуен Стефани и Гавин Росдейл. Но певецът увери, че чувствата им все още са силни. "Нашите взаимоотношения са по-силни от всякога. За толкова дълго време вече сме се научили много за всеки друг. Той е невероятен баща. Той работи много усилено - понякога го чувам да пише песни и той го прави много по-бързо от мен! ".

Гуен оценява в съпруга си, че може да се справи перфектно с музикалната суперзвезда. - Той ме балансира. И той никога не престава да ме обича. Да знаеш, че някой ме обича, ме прави много щастлив.

Гуен и Гавин отвеждат две момчета - Кингстън (6 години) и Зума (4 години). Според майка ми това са малки съсиреци на енергия. "От момента, в който се събудят, веднага започват да се бият. Никога не съм знаел, че това ще бъде така. С такава огромна борба те са просто забавни за игра. Например, внимавайте един за друг и атакувайте. Братята са много любители на един друг, по-специално най-младият старши ".Gven иска още едно дете, но се радва, че броят на членовете на техните семейства все още не се е увеличил. - Наистина исках да раждам бебе преди около две години. Но това не се случи. Така че ... Сега се чувствам щастлив и се чувствам добре. Всичко върви както трябва. "

Неотдавна Гуен Стефани се върна на музикалната сцена с "възкръснатата" група "No Doubt". Те вече са заснели първия (след дълго 10-годишно разделяне) видео за песента "Settle Down" ("Успокой се"). И музикалният албум "Push and Shove" ("Push") е насрочен за пускане на рафтовете този месец - 25 септември.

Share:
Comments