Храни с високо съдържание на протеини

Животните и растителните храни с високо съдържание на протеини са:

Продукт Съдържание на протеин на 100 гр
Яйца p5 12 гр. Протеин В едно яйце - 6 гр
Вино сирене p25 12 гр белка
Пилешки гърди p6 29 гр белка
говеждо месо P12 28 гр белка
агне P8 25 гр белка
Треска стр.11 21 г. белка
Червена риба р10 22 гр белка
скариди P14 23 гр белка
сепии някои 21 гр
Сирене "руски" Bh 23 гр
Сыр Моцарелла p21 28 гр
кефир p1 3 гр. В една чаша - 6 гр
мляко p2 3 гр
тофу p17 17 гр
елда Пам 15 12.6 гр
гайка р18 19 гр
боб p16 6 гр
леща ломотене 25 гр
Share:
Comments