Бившият й приятел шакира я изисква през съда 250 милиона

Преди повече от две години певицата Шакира се раздели с младия си мъж Антонио де ла Руа, с когото са живели заедно в продължение на около 11 години. И сега, след дълго време, той взима колумбийския певец в съда, искайки да му плати 250 милиона долара.

De la Rua заявява, че по това време той се е оттеглил от работата на публицист и се е отказал от личната си кариера. И всичко това, за да стане бизнес мениджър и продуцент на поп певицата Шакира. Следователно той вярва, че има пълното право на 18% от 100 милиона долара, съгласно подписания договор за Шакира и забавния гигант - "Live Nation". Освен това де ла Руа кандидатства за имоти в Уругвай и Ню Йорк.

Въпреки това, адвокатите успокояват Колумбия, като се позовават на подписаните официални договори, които партньори в любов и бизнес подписват в зората на връзката си. Според документите Шакира вече е платила цялата компенсация след прекратяването на техните отношения, а Антонио де ла Руа не може да има претенции.

Между другото, de la Roy не е най-бедният човек, той е от богато аржентинско семейство, баща му е бившият президент на Аржентина. В действителност Шакира и де ла Руа се разпаднаха през август 2010 г., но обявиха това едва през януари 2011 г. Тогава Шакира каза: "През август приехме взаимно решение. Продължихме да работим заедно, ръка за ръка и оставахме много близки хора.

Сега Шакира чака детето и се занимава с бъдещия си баща - футболист Жерар Пике.

Share:
Comments