Как да направите френски маникюр у дома с и без ленти

Видове френски маникюр. Как да направите френски маникюр у дома?По време на почивка, на работа, на парти, на посещение, на среща и т.н., една жена "облече" френски маникюр на ноктите си. Fi, яке отново?! Е, вие, не се навивайте, дори ако сте противник на класиците, тогава този вид маникюр все още ще ви хареса, защото има много вариации.

Така че, на първо място ще разберем какви френски маникюр има и как да го направим.

 • Класическият вариант. Това е онова, което беше замислено и въплътено от откривателя Джеф Пинк, който три десетилетия бе дал толкова прекрасна представа за света на женската красота. Този маникюр е направен и все още се изпълнява както следва. На върха на ноктите се нанася широка или тясна лента от бял лак, а след това целият пирон се покрива с прозрачен, розов или бежов лак. Изпълнената елегантна композиция е завършена с прилагане на фиксатор. Такъв прост, на пръв поглед маникюр може да допълни почти всякакви дрехи: от вечерна рокля до спортен костюм.
 • Модерната версия. Обичайните пастелни цветове се заместват от радикално ярки и дори привидно несъвместими. Червено плюс зелено, розово плюс черно, жълто и синьо ... Това са само три от възможните сто комбинации. Всичко зависи от вашия гений и от цвета на костюма, към който се прави този маникюр. Тук се използват други трикове като пайети, мъниста, апликации, рисунки и много други. Само "лъскавата същност" на френското яке остава непроменена.

Френска интерпретация

 • Спа. Линията на усмивка е размита, размазана, с помощта на чертежи или шарки, които гладко се превръщат в основен цвят.
 • Ombre. Невидим плавен преход от един цвят към друг и дори до една трета. Тук не се използват декорации или аксесоари за дизайн.
 • Шеврон. V-образна усмивка линия. Допустимо е да се направи тази линия дори и с прави ъгъл на дъгата. И можете да изострите ъгъла, като вдигнете арката близо до края на нокътя. Също така прилагайте къдрави линии вместо дори такива.
 • Цвят. В това яке цветът на лак за върха на нокътя се избира по желание, а бялото не се използва.
 • Fan. Върхът на нокътя не е монофоничен, той е украсен с всякакви орнаменти, шарки, рингове и други декоративни елементи.
 • Crystal. Свободният край на разказания нокът остава прозрачен, останалата част е покрита с лек пастел.
 • Милениумът. Върхът на нокътя, вместо бял лак, е покрит с гъст слой от блясъци, рингове или други блестящи материали.
 • Асиметрия. Местоположението на белия връх на нокътя е диагонално или просто на различни височини.
 • Луната. Когато върху основата на нокът се постави бял лак и върхът се боядисва с различен цвят, в зависимост от избрания стил и дизайн.
 • Fantasy. Предполага въплъщение на индивидуалната визия на капитана и желанията на клиента.

Видове френски маникюр. Как да направите френски маникюр у дома?

А последният френски маникюр има описание, но няма име. Да го наречем двойно яке, което е двойно. Това е много необичайна и неконвенционална гледна точка. Тук, в основата си остава една и съща, а именно на върха на нокътя е съставен "усмивката" с един цвят, повечето от нокътната плочка рисувани върху друго. И тук е "ноу-хау": дупката на нокътя (розов полумесец в основата), също са принудени да "усмивка", привличайки една малка линия или една трета, различна по цвят от останалите две, или първата, както и на върха на ноктите, лак. По този начин получаваме два ума, което изглежда много интересно. За този вид също са възможни варианти за безкрайно разнообразие от цветове, така че ако първите два вида не отговарят на вас, попитайте вашия маникюрист да рисува сте superveselenkie nogotochki.

В допълнение към всичко това можете да подобрите френския си маникюр с кристали, камъни, слюда, перла, блясък, сушени цветя и много други. Също така е много популярно да украсявате върховете на дългите нокти с къдрици, флорални мотиви, ориенталски модели и дори животински отпечатъци. Можете да дадете френски маникюр на елегантност и строгост, увиване на невен, т.е. след преминаване на тънка линия под бялата ивица. За този колан е най-изгодно да се използват черни, червени, златни или сребърни лакове. Или, напротив, добавете игривост и изненада, като изчертаете линията вълнообразно. Напоследък такова разнообразие приема все по-точни форми и се представя пред нас като арт-яке.

Видове френски маникюр. Как да направите френски маникюр у дома?

Как да направите френски маникюр у дома с и без ленти?

За мнозина възниква въпросът: как да направите френски маникюр у дома си? Ще ви разкажем за простотата и за сложността на този процес, за да спасите ценното си време и нерви.

За начинаещи нокти господари на първия помощник ще бъдат готови комплекти за френски маникюр, където има шаблони, основният лак всеки ярък цвят, "белина" за съвети и прозрачен фиксатор. Първо, целият пирон се подготвя да получи "френския гост": той е полиран, заоблен и кутикула се отстранява. След това нанасяме основа за лак, която ще защити ноктите и ще изправи хумомокият терен и няма да позволи на маникюра да умре изведнъж. На суха основа залепени шаблони са залепени така, че върхът на ноктите да изпъква над тях, колкото ви е необходимо. Бели фитили "измазани" върха. Всичко това е сухо, по това време, с върховете на пръстите ти, които тичат около клавиатурата и търсят нещо интересно в Интернет :). Предпоследният етап по цялата дължина е грижливо и красиво нанесен основният лак. Завършването е лак-фиксатор. Отново сушене с достъп до интернет :)

И още няколко препоръки как самостоятелно да направите френски маникюр у дома. Вместо готови шаблони, можете да направите свои собствени - всякаква форма и от всяка дебела хартия или лента за скрап. НО! Scotch има лоша собственост, която да остави на базата на лепкави песни. Това не е Карашо. Ако се подготвяте за еднократен празник, можете да използвате евтин комплект за френско яке. Но за една работна седмица е по-добре да купувате скъп, но много устойчив лак. Да, това не е подходящо за всеки, но е по-добре да изхвърлите много пари веднага, отколкото да пребоядивате ноктите си всеки ден. Изборът е ваш, скъпи дами!

Опции на яке:

Share:
Comments