Анастасия волочкова се включи в политически скандал

Анастасия Волхочка призна, че съжалява, че е влязла в политически конфликт с украински журналисти. Според балерината думите й са изкривени и целят да посяят враждебност между руските художници.

Анастасия каза, че планираните концерти в Крим са отменени поради нейното мнение за ситуацията в Украйна. Спомнете си, че наскоро Волочка призна, че тя счита Крим част на Украйна и тя е смутен за Русия. Тази фраза, както се очакваше, не остана незабелязана. Кримските представления, насрочени за 21 и 22 ноември, бяха отменени. Организаторите казват, че публиката не иска да вижда балерината в техния град.

Според интервюираните, въпреки твърденията на Волочка, че всичките й концерти са благотворителни, тя обяви доста висока такса за шоуто си. Освен това, организаторите твърдят, че дори и ако концертите са свободни, след тези думи балерините не биха отишли ​​на изказванията си по принцип.

Волочка, от своя страна, вярва, че е жертва на политически скандал. Опитвайки се да обърне думите си, Анастасия каза, че тя не се чувства неудобно, не заради позицията на Русия в Крим, а заради ситуацията с местните художници.

Коментари

111 11/28/2016 Глупав, застаряващ глупак! Владимир 25.11.2016 Който е казал това, да пътува до Крим през Украйна е много по-удобно и приятно. Кримът стана недостъпен. По-добре е да отидете в територията Краснодар, а не по-лошо и без проблеми.
Share:
Comments