Вкусна, нискокалорична, скъпа

Като четете препоръките за хранене с храната, понякога си задайте въпроса: Е наистина работещо лице наистина може да организира всичко това без да нарушава технологията на готвене и предписания режим?

Не всеки може да наблюдава количеството консумирани ежедневни калории, баланса на протеините, мазнините и въглехидратите в диетата. И пресни сокове, покълнали семена, параход на работното място, за много хора са фантастични.

В идеалния случай, ако въпросът за организацията на храната - подборът на храната, готвенето, броене на калории - изцяло ангажирани с професионален готвач диетолог. Както знаете, това са начините, по които холивудските звезди се поддържат. Освен това на Запад фирмите, специализирани в доставката на здравословна храна до офиси и до дома, отдавна са били активни. Оказва се, че сега има такива услуги в Русия.

Наскоро се появи служба Само за теб - нов проект, контролиран от фирма на известния московски ресторантьор Аркади Новиков. Фирмата разполага със собствена фабрика-кухня, където, при спазване на всички технологии, се приготвя такава здравословна, нискокалорична храна.

Готовите ястия (примерите, които виждате на снимката) са опаковани в термо торба и са доставени в удобно време до уговорения адрес - у дома или на работното място.

Дневната дажба включва 7-8 висококачествени ястия за пет хранения на ден. Също така има минерална вода, зелени и билкови чайове, безквасен хляб. В менюто портокалови рибки с картофено пюре от киви и банани, оризово пудинг със сушени кайсии и кокосово мляко, пролетно ухо, черна треска от риби с мини зеленчуци за двойка, заешки със задушени зеленчуци, пресни плодове през цялата година и много други.

Менюто се избира според избраната програма:

  • Програмата за интензивно намаляване на теглото (до 850 kcal)
  • Програма за отслабване (до 1300 kcal)
  • Хранителната програма за вегетарианци (2000-2300 kcal)
  • Програма за балансирана диета (2000-2300 kcal)
  • Програма за хранене с интензивна физическа активност (2700-3000 kcal)
  • Програма за хора с диабет (2000-2300 kcal)

Само за теб Експертите казват, че в подготовката на ястия като се използват само пресни, не се подлага на дълбоко замразяване, органични и екологично чисти продукти, включително пресни салати, зеленчуци и плодове от фермата Аркадий Новиков. Рецепти се правят по такъв начин, че съдовете да запазят вкуса си в студена форма, но при желание те могат да се загреят в микровълнова фурна. Всички ястия се приготвят без консерванти и химически добавки. Продуктите от млечно мляко се произвеждат от самата компания от домашно пастьоризирано мляко и стартер за кисело мляко, използващ термостати.

Колко струва?

Минималната продължителност на всяка програма е 10 дни. Цената на 10-дневно захранване е 36 000 рубли. Може би, просто вземете пробен ден. В този случай цената на един пробен ден ще бъде 4000 рубли.

По-демократични цени в компанията "Елитна храна - диета у дома". Тази фирма предлага и здравословна храна за целия работен ден: обяд, обяд, закуска. Денят на услугата струва 1400 рубли.

Сред предложените програми са:

Ниско калорична диета (1200 - 1500 kcal). Целта е да се намали теглото при хора с прекомерно телесно тегло и ниска физическа активност.

Обичайната стандартна храна (1200 - 2000 kcal). Стабилизатор тегло и се препоръчва за рехабилитация след различни заболявания.

Хиперкалорична диета (2500 - 4000 калории). За хора с недостатъчно телесно тегло, активна физическа активност, наддаване на тегло.

Курсът на храната е 21 дни. Всеки ден клиентът получава кутия, пълна с малки кутии храна. На всяка кутия на часовника е нарисувано какво и кога е.

Тази статия не е реклама. Той е написан в опит да запознае читателите на уебсайта DietPlan.ru с настоящите възможности за организиране на правилното хранене. Ако имате опит в сътрудничеството с тези или други подобни услуги или просто искате да изразя мнение, моля, оставете коментар, като попълните формуляра по-долу.

Share:
Comments