Сода за отслабване

Поръчайте сода за отслабване тук

Да се ​​отървете от наднорменото тегло - процедурата е доста сложна. Ако се доближите до него от научна гледна точка, всичко изглежда разбираемо - достатъчно е да разделим входящите мазнини в тялото. Но как може да се направи това? Тъй като по-голямата част от нашия редакционен персонал завършва гимназия, знаем, че содата трябва да предотвратява усвояването на мазнините. С това е свързано и техниката за намаляване на теглото, която става все по-популярна.

001273.11 Но от началото на любителите на химията сме принудени да се разстроим. Промяната на киселинността в стомаха, за да се намали апетита и да се влоши разцепването и абсорбцията на мазнините чрез поглъщане на сода разтвор е опасно и много често води до лоши последици, техника за отслабване. При неправилни дози, мукозната мембрана на храносмилателния тракт е повредена, на хранопровода и вътре в стомаха се появяват малки язви, които ще кървят. В заключение, ние добавяме - да се определи желаната доза е много трудно.

Как да вземете сода вани

Въпреки това, сода намира своята употреба в процеса на премахване на наднорменото тегло. Най-правилното приложение на сода за отслабване е добавянето на това вещество към ваните. Обикновено до банята се добавят до 500 г морска сол, която може да бъде закупена безпроблемно във всяка аптека и 300 г натриев бикарбонат (сода за хляб). Обемът на банята е 200 литра, а температурата на разтвора е 37-39 ° C. Времето в банята е 20 минути. В един момент, банята може да загуби до 2 кг (!) От теглото.

Същността на действието на содата, като част от такива бани, е, че тя отпуска много добре човешкото тяло и му позволява да загуби не само наднорменото тегло, но и отрицателната енергия, натрупана в него през работния ден. По време на приема на солена баня, човек започва активно да работи и почиства лимфната система. Ако например човек иска да се отърве от последиците от радиацията, то се препоръчва да не се добавя морска сол в банята, а само сода.

Какво трябва да запомните

Тези хора, които искат да отслабнат с вани със сода, но имат здравословни проблеми или са болни от диабет, можете да посъветвате преди да започнете процедури, да премахнете токсините от тялото, да се консултират с Вашия лекар. Непрекъснато трябва да наблюдавате температурата на содата за загуба на тегло, тъй като колкото по-висока е температурата, толкова по-добре е почистването. Въпреки това, не е нужно да се потишвате много, особено при първите процедури. След като човекът напусне банята, за да се измие с вода, той не трябва да се увива в хавлиена кърпа или халат и да лежи. Баните със сода забележително облекчават умората и облекчават нервното напрежение.

Много добро за метаболизма на мазнините в човешкото тяло се влияе от добавки във водата за вани със сода на основата на ароматизираните масла. Скоростта на делене на мазнините и елиминирането на токсините в този случай се увеличава многократно и тялото бързо губи наднорменото тегло. Саудит бани, с добавки на морски соли и тамян - това е прекрасно средство за отслабване, почистване на тялото от токсини и радионуклиди, което повишава енергията и здравето на тялото.

Share:
Comments