Има ли най-ефективната диета в света?

В стремежа към идеал, всички средства са добри! Това не е съвсем правилно, защото понякога губим не само наднорменото тегло, но и главата, когато се опитваме да следваме определена модерна диета. Решавайки да отслабвам, ние често избираме неправилната диета, която включва продължителна ефективна загуба на тегло, без да създаваме стресови ситуации за тялото и която гарантира незабавна загуба на тегло, макар и с невероятни жертви!

Въпреки предупрежденията на диетолозите, че мигновените диети са вредни, разрушителни, вредни както за физиологията, така и за психиката, жените отново и отново избират "брашно" заради красотата, пренебрегвайки правилното хранене, режима и здравето.

Какви са опасните "твърди" диети?

Не, дори и най-ефективната диета в света не е в състояние да консолидира резултата, да осигури намаляване на теглото без преизбиране и удвояване, ако не и да преразгледа диетата и начина на живот.

След като сте свалили теглото си с 10-15 кг в сравнително кратко време, влизате в тялото си в състояние на стрес, паника и, усещайки "загубата", той започва да работи в режим на компенсация, натрупал загубени килограми буквално от въздуха. Освен това всяка, макар и най-ефективната диета в света, която може да загуби до 20 кг, но за кратък период, включва загуба на минерали и витамини, отслабване на имунитета.

Разбира се, ако това е загуба от 3-5 кг - нищо ужасно в краткосрочна твърда диета, не. Краткият "гладен режим" може да активира всички системи, тялото лесно и с удоволствие се отървава от излишъците. Но ако продължавате да ядете в един и същи "ключ" за много по-дълго време, тогава нищо друго, освен вреда, няма да получите.

Не забравяйте, че радикалните диети, които продължават повече от две седмици, причиняват не само "вътрешни" увреждания, които причиняват натоварване на всички органи и системи, но също така оказват влияние върху външния вид. Жените след 30-годишна възраст, които са на дългосрочно разрушително хранене, значително намаляват теглото си, но също така забелязват значителни негативни промени във външния вид - появата на кръгове под очите, появата на малки бръчки и лицеви бръчки, увисване на гърдата, загуба на еластичност и парадоксално увеличаване на проявите на целулита ,

Опитвайки се да отслабна за кратко време, жените забравят, че пълното отхвърляне на консумацията на мазнини усеща кожата и води до преждевременно стареене. Гърдата на жената се формира от мастна тъкан и остра загуба на тегло винаги води до увисване, тъй като кожата няма време да се свие. Агресивните диети увреждат общите метаболитни процеси в организма и често ги възпрепятстват, поради което, на фона на загуба на тегло, целулитът, който се получава, когато има нарушение на изтичането на течност в тъканите, е много по-ярък.

Правилното хранене е основата за бърза загуба на тегло, без да навреди на здравето!

Правилното хранене е основата за бърза загуба на тегло, без да навреди на здравето!

Какви диети ще ви помогнат да отслабнете без да навредите на здравето?

За да се постигне желаната загуба на тегло и да не се навреди на здравето или външния вид, трябва да се избере една от дългосрочните балансирани диети, които ще намалят теглото и ще позволят години да се запази постигнатият резултат. Има много възможности за такива диети, но днес най-популярната и ефективна диета за вода, диетата на Ким Протасов и протеина "Кремъл" или, както се нарича "диета за спектакли".

  1. Основата на диетата с вода е повишеният прием на чиста питейна вода преди всяко хранене и през целия ден и използването на храни от ежедневната Ви диета.
  2. Диетата на Ким Протасов предполага използването на определен вид храни и в определена последователност в продължение на пет седмици, след което тялото не само губи наднорменото тегло, но също така става по-здравословно.
  3. "Кремъл диета" - най-ефективната диета в света, почти не знае забрани за използване на продукти, единственото условие е изчисляване на точки, натрупани на специална таблица, с минимален брой точки са протеини и мазнини.

Желанието да стане по-привлекателно е най-естественото за една жена, но в стремежа към красота, не забравяйте за здравето и спокойствието!

Share:
Comments