Зелен фантазия грим за очите

В днешния майсторски клас ще разгледаме вариант на фантазия грим. Не е предназначено да се носи всеки ден и дори като вечер, то не винаги ще бъде подходящо. Този грим е идеален за фотосесии, тематични партита и изпълнения.

зелен луксозен грим, снимка

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • бяла и черна акварел;
  • бели и черни сенки;
  • перлени ронливи нюанси на десния сянка;
  • спирала;
  • фалшиви мигли, ако е необходимо.

Преди да направим такъв грим, трябва да подготвим човека, да скрием всички дефекти и да приложим тонална основа. Не забравяйте да прочетете тон върху кожата на века. Този грим също изисква ясна и изразителна вежда. Направете го в цвета на косата си, но наситено.

Тъй като активната зона на грима ще бъде горната част на клепача, ние ще подготвим бял акварел субстрат около него. Сложихме го в ъгъла на окото под веждите и издърпахме долната цилиарна серия. Границите трябва да бъдат разцъфнали. Ние покриваме с бели нюанси воден цвят, за да го оправим.

Започваме изграждането на най-важната част с изчертаването на стрелката, която трябва да бъде поставена в правилната посока. Продължаваме линията на долния клепач и го отвеждаме към храма, а краят изглежда се опитва да се свърже с края на веждите, но не достига.

Тогава трябва да повторим формата на долната стрелка и да изчертаем горната граница на частта. Повторете завоя на главната стрелка и преместете четката с облицовката в гънката. Краят на горната стрелка отива във вътрешния ъгъл на окото.

Стартираме опашката малко по-нагоре от горния клепач и го свързваме с цилиарната серия. Както можете да видите, трябва да получите красива и ясна форма, която перфектно приляга на вашето око.

Също така се уверяваме, че по време на процеса на рисуване ние не излизаме извън границите и поддържаме ясни линии. Ако внезапно излезете в светлата зона на века, ще трябва да увеличите или изтриете допълнителната част, която може да повлияе на точността на работата.

Сега попълнете ъглите на частта. От външния ъгъл ние червения цвят tushuyu. Зоната на ябълката остава чиста.

В тези насоки стъпваме върху акварела, за да постигнем плавен преход на черен цвят. По същия начин прилагаме и черни матирани сенки. Първо, с малка четка нанесете малка четка върху ръба и я изсипете вътре. Опитваме се да запазим чистата зона на ябълката, така че дрозните сенки да се придържат добре.

Ще изпълним най-простия и красив етап в грима. Ние украсяваме средата на подвижната епоха с ромски сенки с перла. Те могат да бъдат всеки цвят, който просто приляга на вашето облекло и имидж. В майсторския клас бяха използвани сенките на Тами Танука "Освободител на делфините". Ние ги прилагаме с широка четка, а не с размазване, но налагаме с вдлъбнатини.

На цилиндричния ред нарисувайте стрелката и я преместете в черно. Завършваме грима с боядисването на миглите. Ако е необходимо, лепило над главата или снопчета ресни, след като са боядисани.

Много е лесно да си направите фантазия грим!

Фентъзи грим за очи в зелени цветове, снимка

Share:
Comments