Модни, красиви аксесоари за коса

От незапомнени времена жените, за да изглеждат по-привлекателни, украсяват косата си с разнообразие от неща. В курса са живи и изкуствени цветя, гребени, панделки, бинтове, обръчи, мъниста, диадеми и други орнаменти.

Модерните, красиви аксесоари за коса ще направят вашето изображение по-светло и по-ефективно. Асортиментът от такива аксесоари, които в момента предлагат дизайнери, е в състояние да задоволи всяка дама.

Модни клипове за коса

Примки - най-често това не е просто украшение, а важен елемент от прическата. Вероятно не е необходимо да се говори за огромното разнообразие от форми, дизайн и материали, използвани за производството.

В допълнение към баналната пластмаса, тя може да бъде естествено дърво, плат, козина или дори благородни метали и слонова кост с различни декоративни елементи (рингони, мъниста, панделки и др.).

В дизайнерските колекции срещаме ярки фиби под формата на отделни цветя или цветни композиции, които изглеждат много романтични и изглеждат повече като брошки. Действителни и по-задържани форми - например стриктни правоъгълни барета без излишък от декор или приставки за коса под формата на чисти правоъгълни лъкове.

Модни ленти и обръчи

Бандата е един от най-модерните аксесоари за коса през последните години. Те са широки и тесни, единични и двойни, тройни, едноцветен и многоцветен, украсени с камъни, цветя, мъниста, тъкани под формата на плитки или вериги и т.н. Благодарение на това е възможно да изберете подходящ дресинг (от памук, коприна, дантела, кожа и други материали) до почти всяко място и по всяко време на годината. Тази превръзка може да се носи на челото (подходящ за рокли в етнически или хипи стил), и може да бъде повдигнат по-високо - по протежение на линията на косата, или още по-близо до върха, като обръч, стрелят по същите бретон на челото (получите изображение в ретро стил, особено ако превръзката е широка). Това е тази опция за носене на превръзка - по линията на косата или по-горе - се препоръчва за тези с ниско чело, за да се направи визуално по-висока.

Обръчите са удобен и красив аксесоар. От атрактивните и необичайни варианти можем да заснемем средни и широки обръчи от цветни или карирани цветове, тесни обръчи, украсени с лъкове и цветя от тъканта, забавни обръчи под формата на слънчеви очила, меки гумени ленти. Дори и най-простата прическа ще изглежда много по-оригинална, ако сложите на косата си на малко разстояние една от друга два или три еднакви тесни обръчи.

Други аксесоари

За грандиозни космени възли в ориенталски стил се използват косми. Най-хубавите и красиви са изработени от дърво, а върховете им (тези, които остават извън възела на косата) са умело украсени с дърворезби, мозайки, рингове или са получили необичайна форма (йероглиф, дракон и др.).

Красивите дървени гребени или фиби изглеждат чудесно на косата. Те могат да имат два, три или повече зъба, а външната част, подобно на филетата, е луксозно украсена.

Основното правило за избор на такива аксесоари: ако косата е къса и права, фурната или гребенът трябва да имат повече зъби, за дълга или къдрава коса, достатъчни са 1-2 денички.

Гума - изглежда, най-простият "детски" аксесоар. Въпреки това, те могат да изглеждат чудесно на косата и дават истинска жизненост на косата. Красива изглежда като дъвка от тъкани от красиви цветове, естествена или изкуствена кожа. Те могат да бъдат украсени с мъниста, пера и други декоративни елементи.

Тук е описана само малка част, но всъщност модерните, красиви принадлежности за коса - безкрайно широка тема. Разбира се, заслуженият успех винаги се радва на необичайни, ексклузивни ръчно изработени аксесоари - а не непременно дизайнерски: свързващи фантазия, можете да създадете прекрасни аксесоари за себе си.

Share:
Comments