Красиви прически за дискотека у дома

Колко прекрасно, че сивите дни са най-накрая зад тях, и там идва най-прекрасната вечер, в петък вечерта, а дори и събота и неделя, а зад него, където можем да се отпуснете и да си позволите да отида някъде, като дискотека. Дискотеката не е само празник, а е възможност да покажете своя темперамент, вътрешен мир, да направите нови познати и да получите огромен заряд на енергия. Но за да се почувствате стилни, спокойни и интересни, трябва да работите здраво за вашия образ. В края на краищата, на дискотека може да изглеждате така, сякаш не си позволявате през делничните дни.

Имиджът на момиче, прекарващо време в дискотека, изисква чувство за сексуалност, позитивност, което се постига не само с модни дрехи, но и със специален грим и, разбира се, с прическа! Но като комбинирате всички тези моменти, не забравяйте за чувството за пропорция и като изберете провокативен екип, допълнете го с неагресивен грим и романтична прическа, за да не изглеждате вулгарно и вкусно.

Варианти на модерните прически

За създаване на диско стил може да искате да създадете коса на вълни - признат тенденция на сезона, особено след създаването на такава прическа не е необходимо да прекарвате много време. За да създадете романтична прическа, достатъчно е да нанесете гел с мокър ефект върху косата и да ги сложите с дифузер или косми. Можете да оставите косата си в насипно състояние, и може да повиши своите щифтове, по-голямата част на кок, и освобождаване на брави, така че те са направени от романтичен човек. Тази прическа изглежда готино, ако го украсяват с декоративни игли с кристали и изкуствени перли, или модерни този сезон фиби, изработени от пластмаса, в най-ярки цветове. Също така днес са разрешени цветя, панделки и дори рамки.

Що се отнася до сложните прически, дисковите варианти на дългите лъчи са особено популярни, а гредите трябва да са супер-разглобяеми, декорирани с различни декоративни елементи и допълнени с косми и изкуствени нишки.

Каква коса правиш на дискотеката? Разбира се, пословичен лъч, но най-оригиналните и романтично. Тя може да бъде на върха на, или малко на една страна, и формира съвсем проста: първо, косата, събрани в "опашка", а след това прати топката в пакет, така че краищата на косата й бе прибран вътре. Закрепете пакета на щифтове или шноли, включително мода фиба Лесно Koumi, или го увийте красивата си панделка от шифон или коприна, но преди да го украсяват с декоративни елементи, не забравяйте да поръсите няколко пъти се пръска блясък или лак за коса с блясък.

За собствениците на дълги или преувеличени коси има още една модерна версия - висока "опашка", издигната до короната, увити в косата в основата и закрепена с игли и еластични ленти, но за да не могат да се видят, естествено всички декоративни елементи са добре дошли!

Прическите за дискотека у дома позволяват на момичетата, които не искат да прекарват много време да създават стил, да използват красиви джанти, да поставят косата в тривиална "опашка" или леко да ги скитат с гел и леко пенирани, да завършат образа с двоен ръб.

Прически до дискотека в дома могат да бъдат доста различни, но това лято те просто трябва да бъдат особено ярки, което се постига чрез използване на различни аксесоари. Постепенно модата включва диаманти и копринени панделки, които ни връщат в далечните 60-те. Тези аксесоари ще изглеждат изключително бляскави в светлината на дисковете и огнените топки. Но използването им предполага избор на екипировки в подходящия ретро стил. Диадеми допълват високо пускането и панделки могат да бъдат украсени с камъни, кристали, пеперуди, цветя и приложени като гладка коса свободно по раменете й, и сложни прически.

Спрете вечер пред огледалото и решете коя прическа да направите на дискотека, изберете уникалния си образ, който ще ви даде възможност да се почувствате красиви, спокойни и секси и да покажете въображението си!

Имате добра вечер!

Share:
Comments