Какво означава да изберете за вълна коса?

Днес искате да изглеждате страхотно, но не знаете какво да правите с косата? Къдравата коса е печеливша опция. Те винаги правят красива жена.

Заключенията се използват за създаване на разнообразие от прически. С помощта на вълна можете да изгладите косата си, да украсите главата си с меки вълни и леки къдрици или да направите основата за оптимистична прическа.

Можете да получите луксозни къдрици по два начина: да направите временна вълна или химия. Първият метод е много прост и е напълно достъпен у дома. Втората, напротив, изисква професионални познания и сериозни взаимоотношения, защото косата и грижите за тях ще се променят значително, когато правите нещо постоянно.

Временни къдрици за коса

За временни средства за вълна коса носят различни кремове, мусове, лосиони и спрейове.

Най-лесният за използване инструмент е мус. Тя трябва да се нанася върху влажна коса, след това да се разбие с пръсти и да се изсуши със сушилня. Всичко - косата е готова! Можете да навиете косата си по друг начин. Необходимо е да нанесете фиксатор на мокра коса, след което да я навиете на къдрици.

Вторият метод е по-нежен от първия, при който косата може да се развали от горещия въздух. Въпреки това, благодарение на сешоар, можете да изсушите къдрици няколко пъти по-бързо, отколкото с къдрици на къдрици.

Основната, но за щастие единственият недостатък на средствата за временна вълна на косата е, че косата трябва да се полага всеки ден, защото формата на прическата не трае повече от един ден.

Продукти за дълготрайна коса

Спомнете си как е било постоянно преди няколко години. Косата се променя без признание, те са били възстановени от дълго време, но дори продължителното лечение понякога не помогна и трябваше да направя кратка подстригване.

Днес, използвайки съвременни технологии, индустрията за красота създава, изглежда, невъзможно - това са суперфорабиращи агенти за къдрене на косата. Косата след употребата им не се влошава, а напротив, придобива здрав вид, блясък и еластичност.

Permalink днес е необходимо за много жени.

Кърлинг на големи къдрици, можете да спестите 30-40 минути за коса и с умела грижа, стилирането не е необходимо изобщо. За една бизнес жена това е съществен аргумент в полза на постоянното.

Curl ви позволява да запазите косата си дори при влажно време, докато без да я размазвате, ще продължи само няколко часа.

Ако мечтаете за триизмерна прическа, но имате тънка бързо раздута коса, направете постоянна. И ще забравите за проблема си в продължение на 3-4 месеца.

Съвременните фризьорски салони и салони за красота предлагат разнообразие от косъмчета. Изборът зависи от характеристиките на косата ви и от прическата, която искате да направите.

Преди и след вълна коса

Преди и след вълна коса

Тук са основните типове перм:

  • Perms на киселинна основа е идеален за всеки тип коса, ще осигури постоянно фиксиране, но има силен ефект върху косата,
  • perm на алкална основа не е подходящ за всички видове косми, притежава максимум 3 месеца, но действа върху косата е много по-мека от първата, и придава на косата естествен външен вид,
  • неутрална вълна, подходяща за всички видове косми, има еднакъв ефект върху цялата дължина, независимо от степента на увреждане на косата, действа много внимателно върху косата, т.к. този метод е неутрален на pH,
  • аминокиселината се характеризира с факта, че аминокиселините и протеините, които съставят състава й, проникват в косъма и му помагат да се възстанови по-бързо,
  • химическият перм на киселинна основа с употребата на тиоглюколова киселина не е подходящ за гладка и права коса, защото има слаба фиксация (косата става по-малко буйна само за 4-6 седмици), не предизвиква силно подуване на косата, което е много вредно за косата; този метод е неутрален на pH.
Share:
Comments