Какво е microblading вежди, и кой го прави най-добре от

С появата на микробластирането изкуството на постоянния грим достига съвсем ново ниво. Днешните майстори на татуировката могат не само да нарисуват вежди, които не се отличават от истинските, но и да придават на лицевите черти по-близо до идеалните пропорции и дори да направят жена няколко години по-млада.

Тогава микробластирането се различава от татуирането

Microbelling е най-модерният вид татуировка на веждите. И основното му предимство е, че резултатът изглежда естествен. Класическото татуиране включва твърдо запълване. А в техниката на микробластирането, майсторът рисува индивидуални деликатни удари, които имитират истински косми.

Тъй като образецът се прилага върху правилните линии, при спазване на симетрията се получават естествени и добре поддържани вежди на красива форма.

Микробластирането има и други предимства. По-специално това е нисък травматизъм.

Апаратът за класическа татуировка на веждите направи няколко пробиви в кожата и инжектира пигмент в тях. В резултат на това клиентът получи твърдо запълване със сравнително ярък цвят и възпалени горни арки.

За разлика от татуирането, микробластирането е тънко изрязване на повърхността на кожата с помощта на специален микроскоп - от английската дума "блейд" - острието.

Върхът на дръжката съдържа микронички. Те стоят на една и съща линия и като остри нож правят рязане, докато инжектират пигмент. Тъй като между линиите има празнини, процедурата се извършва много по-лесно, отколкото твърди татуиране. Кожата е по-малко засегната и по-малко възпалена. И така, тя ще се възстанови по-бързо, а домакинята на нови вежди няма да се наложи да се скрие от хората.

Също така е важно крайният резултат да не зависи от машината, която дава допълнителна вибрация и може да се обърка, но от човешки ръце. Талантливите хора могат да създават истински чудеса в техниката на микробластирането.

Също така е важно микробирането да е подходящо за жени, които не приемат татуирани вежди. С помощта на технологията за коса можете много лесно да запълвате кухините, да премахвате асиметрията, да направите визуално дебели вежди, да прикривате белези и белези.

Какво представлява прахообразна вежда?

Понякога микробиологията се допълва с "прахообразната" техника на татуиране - т. Нар. Пръскане на веждите. С този вид постоянен грим, пигментът е засенчен в горните слоеве на дермата. В резултат на това веждите изглеждат като оцветени със сенки или мек молив.

Резултатът от татуирането на вежди в прахообразна техника, майстор Наталия Shorokhova, Санкт Петербург:

Технологията Pudrovaya ви позволява да давате вежди визуален обем и ясни очертания. Това е най-малко травматичната процедура, тя е почти безболезнена и не изисква анестезия. Той може да се използва както отделно, така и като допълнение към микробластирането.

Комбинацията от микробластиране и разпрашване е особено важна, когато веждите се изтеглят върху кожата, напълно лишени от косми. Ако нямате свои собствени вежди, мътността на локвата ще изглади малко картината.

На снимката микробластирането е техниката за коса на татуиране на вежди с лек прах за пръскане:

Важно е да не бъркате микробластирането и пръскането на веждите. В противен случай рискувате да не получите резултата, който сте очаквали. В инстаграмата, където можете да присвоите етикети на снимките, майсторите подписват работата си с всички думи наведнъж - и biotatuazh, и микробластинг, веднага локва вежди и ombre.

Microblazing е отделна линия, нарисувана с помощта на нож, от думата "ножове". Праховата техника ще изглежда като пушек твърд субстрат. Ако праховата микро-пигментация постепенно избледнява от началото на веждите до средата, този стил се нарича "ombre". Shadow feathering е синоним на прахообразна техника.

А само техниката за коса се нарича микробластинг.

Как да изберем микробластинг майстор?

Изборът на майстор в микробластирането трябва да бъде разгледан сериозно. Това е вашето лице, и не трябва да правите прибързани стъпки или да правите компромиси от икономиката. Първо, изучете снимките "преди и след", въведете маркерите за микробластиране на Instagram # или # microblastingbrove, добавете името на града си към маркерите.

За да оцените резултатите, задайте си въпроса - дали жената на снимката "след" изглежда по-красива? Дали веждите й изглеждат естествени? Както знаете, дяволът е в детайлите и малките изглеждат, нюансите могат да направят веждите неестествени.

Примери за лошо микробластиране

Добрите майсторни микробластични линии търсят в различни посоки, имитирайки растежа на истинските косми. Ако рисувате удари паралелно - в една посока, веждите ще изглеждат неестествени.

Не е правилно да правите дълги линии, които започват от долния ръб и непрекъснато се изкачват до горния край - при естествените вежди космите започват да растат на различни височини под различни ъгли.

Лошо:

добро:

Друга грешка при микробластирането е равномерното разпределение на ударите, като се изработва еднаква паяжина.

лошо

Истинските вежди растат с различна плътност. Краищата са редки, постепенно уплътняващи към средата.

добре

Важно е да запомните, че горната и долната граница на естествените вежди никога не са напълно гладки като ножче. Истинските вежди на ръба винаги гледат, някои косми стават малко по-високи, други по-ниски.

Следователно не е правилно, ако капитанът нарисува рисунката така, сякаш веждата е отпечатана чрез шаблон и ограничена от непрекъсната линия.

Не забравяйте, че микробластът е бил изобретен само за да направи татуираните вежди като наподобяващи истински. Обмислете всички тези нюанси, когато избирате магьосник.

Вежди архитектура в микробласт

Младата жена с правилните черти на веждите е разположена доста ниско, под формата на вежди прав - не кръг, а не "къща", а именно права, леко издигната в точката на счупване.

Точката на преобръщане е изместена до външната част на веждите и е на въображаема линия, която тече от ръба на ноздрите по ириса на окото. Пример за правилната архитектура на веждите е лицето на Моника Белучи.

Една от най-честите грешки при микробластирането и татуирането като цяло е желанието да нарисувате вежди по-високо, отколкото да растете. Това не може да се направи, защото такъв подход първо, добавете възраст, и второ, просто небалансиран човек. Веждите трябва да се поставят така, че средната трета от лицето да е равна на горната и долната трета.

Ярък пример за неправилна архитектура на веждите в постоянния грим е Анастасия Волочкова.

Както можете да видите от снимката вляво, веждите са млади, беше права, т.е. повтаряше силуекта на окото, сега линията е прибрана, сякаш лястовиците размахват крилата си. В резултат на това челото е било съкратено, лицето изглеждало напрегнато.

Пигмент

От голямо значение е цветът на боята, особено ако сте собственик на руса коса и искате да изберете светлокафяв тон за веждите. С неправилно избрания пигмент е лесно да отидете в червено, жълто и дори в блато сянка.

Моделиране на веждите от Бранко Бабич

При микробластирането съществуват различни училища за неговото прилагане. Основният принцип на всичко е често срещано - ръчно прилагане на пигментни линии с помощта на специална дръжка с микроскопи. Но как точно ще бъде направена картината и каква форма ще придобият веждите - зависи от обучението на учителя и господаря.

Има самообучени вежди, но повечето преминават през семинари и курсове, а много, след като са научили някакъв метод, продължават да работят под марката на своя ментор или училище.

Сред всички стилове, които съществуват днес на пазара, се откроява училището за моделиране на вежди по метода на Бранко Бабич - сръбският художник на грим, собственикът на академията PhiBrow.

Веждите от Бранко се състоят от най-добрите удари, които най-правдоподобно повтарят чертежа на тези вежди. Боядисаните косми "растат" в различни посоки и с различна плътност - по ръбовете са редки и по-близо до средата на дебелината.

Що се отнася до архитектурата на веждите - височината, точката на началото на веждите, точката на фрактурата, а след това Бранко Бабич ги гради по линии на идеални пропорции. Той изчислява правилните параметри и използва компаси за поддържане на симетрия и точност.

Префиксът Фи в името на училището му и гръцкото писмо F в логото е обозначението на златната секция, прието в математиката и архитектурата - това идеално съотношение на частите на цялото, в което човекът възприема цялото красиво.

Този подход дава възможност не само да се наричат ​​вежди, но и да се подобри външният вид като цяло. Ако една жена с грешни черти начертае вежди по правилните линии, това визуално ще изглади диспропорцията, ще направи лицето по-привлекателно.

Подмладяващ ефект на татуиране на веждите

С възрастта веждите се променят - външният ръб пада, дъгите се закръгляват. Ако използвате микробластинг, за да "вдигнете" понижената опашка и да направите линиите прав, подмладяващият ефект ще бъде сравним с временното повдигане.

В този случай космите на по-ниската част на веждите бяха извадени от дъното и методът за ръчна микропрограмиране бе проследен в другата посока. Допълнителен обем беше добавен по долния ръб, за да се намали ъгълът на дъгата и да се направи по-прав силуетът на веждите.

Майстор Андреа Деган, Румъния

Повечето клиенти на PhiBrow не са жени, които биха искали да нарисуват липсващи вежди, но тези, които биха искали да добавят няколко удара, за да допълнят формата на веждите до стандарт.

Кой притежава това оборудване?

Правилото на златния раздел и техниката за прилагане на пигментните студенти се изработват в уроците на PhiBrow Academy. Шаблоните на веждите първо се учат да рисуват на хартия и едва след това отиват на татуировка.

След завършване на обучението завършилите могат да поставят логото на PhiBrow върху снимката на тяхната работа, според която този майстор използва метода на Бранко Бабич, неговите пигменти, игли, инструменти за грижи и компаси, за да определи златния участък.

За съжаление, дори и след обучение, не е възможно да се намери таланта на художника, така че нивото на майсторите на PhiBrow е много различно. Търсете в маркерите Instagram за маркери #phibrow, #brankobabic, добавете имената на градовете - в Русия учениците на Branko вече са се появили.

Как функционира микробластирането?

Преди процедурата за микробластиране трябва да се срещнете с майстора, обсъдете бъдещата форма и цвят на веждите. Не забравяйте, че с тези вежди ще продължите дълго време, така че внимателно обмислете консултацията. Не избирайте прекалено ярки, тъмни нюанси, по-добре е веждите да са два нюанса по-тъмни от косата.

В рамките на два дни преди процедурата е необходимо да се изключи алкохолът от диетата и в деня преди самата процедура - кафе, мазни и пушени продукти. Нежелани изкуствени слънчеви изгаряния в солариума и механични увреждания на кожата - пилинг, рани. По-добре е да чакате, ако сте изгорени от слънчево изгаряне. И, разбира се, преди микробластирането не е необходимо да се изтръгват веждите - в края на краищата капитанът трябва да види какво точно коригира.

Процедурата започва с факта, че специалистът рисува рамка на лицето със специален молив, в който той ще напише ударите.

Допълнителни излишни косми се отстраняват и се прилага унгвент с анестетик. След като анестезията е работела, ръчното рисуване на космите започва в границите на рамката. След изчертаването на снимката ще има леко подуване, това е нормално.

Цвят вежди веднага след процедурата ще бъдат по-силни от вас са планирани, така че е по-добре да не прехвърля mikrobleydinga сесия преди важни събития. Когато кожата се върне към здравословен вид, веждите ще се върнат към нормалното, можете да видите как пигмента се фиксира в слоевете на кожата. Предварително е невъзможно да се предскаже как кожата ще се държи - дебелината на космите и интензивността на тяхното оцветяване може да намалее. Най-тънките косми не могат да оцветят и изчезнат, или да станат прекъсвани. Следователно, за един месец ще ви трябва корекция, за да постигнете резултата до съвършенство.

Видео микробластни процедури

Какво не може да се направи след процедурата за микробластиране?

Независимо от факта, че микробилирането е икономична технология, все още татуира - което означава, че възпалението в района, където е била извършена процедурата, ще бъде задължително. В първите дни на веждите не можете да мокри, да използвате грим, да докосвате ръцете си. Силно нежелателно е да се намира под прякото лъчение на слънцето.

Крустът не може да бъде откъснат! Те ще изчезнат - и ще изглеждат като вежди след това ще бъде като че ли целият пигмент излезе с корички. Но след няколко дни ще се прояви отново и ще видите крайния резултат.

Въпреки това, най-малко един месец след процедурата е по-добре да не се къпят, да не се правят на слънчеви бани, да не ходят на сауна и сауна. Отнасяйте се до този период възможно най-отговорно - в края на краищата искате веждите ви да бъдат перфектни за възможно най-дълго време и не изискват ненужна корекция.

Колко време се дължи на резултата от микробластирането

Резултатът от микробластирането е една година, максимум един и половина. Средно след 10 месеца клиентите подават заявление за подновяване на веждите.

Share:
Comments