Такса за отслабване (видео)

Знаете ли, че можете да отслабнете със специален заряд? В тази статия ще ви кажем как правилно да правите упражнения за отслабване, като поставите най-добрите упражнения във видеоклиповете.

Зареждане за загуба на теглоПо принцип самият дневен натрупващ ефект е много полезен за тялото, развива мускули, стави, подобрява кръвообращението, насърчава физическата сила, подобрява благосъстоянието и дори засилва имунитета. Малцина обаче знаят, че сутрешните упражнения, в допълнение към всички тези предимства, могат да допринесат за отслабване. Какво трябва да знаете, за да изпълнявате правилно упражнения за отслабване и че дава максимален ефект при отслабване?

Не се препоръчва да се започне сутрешна гимнастика веднага след като се събуди, защото използването на това ще бъде не, и не можете да го направите правилно, когато очите са в полу-затворено състояние, на мозъка - сън, мускулите като цяло не са готови за класовете , Трябва да започнете процедурата за отслабване след около 20 минути, след като се събудите. Препоръчителната курс на действие е, че се събудите, да речем, 07:00, 5 минути само да лягат, което позволява на тялото да се движат далеч от сън и се събуди, а след това се препоръчва да се пие чаша негазирана минерална вода и да вземе контрастен душ. Контрастен душ ще помогне не само да се събуди, но и ще съживи цялото тяло, особено мускулите. След контрастиращ душ можете да започнете физически упражнения.

Преди сутрешните упражнения се препоръчва да направите малко тренировка за подготовка и загряване на мускулите преди тренировка.

Сега по отношение на продължителността на таксуването. Дължината на таксата за отслабване трябва да бъде най-малко 45 минути, тъй като краткото обучение с по-кратка продължителност няма да има ефект, тъй като няма да има разцепване на мастната тъкан и ще изразходвате само енергия, получена от въглехидрати.

С всеки урок увеличете продължителността на часовете и включете във вашите сложни нови, по-сложни упражнения. По-долу можете да гледате онлайн видео на таксата за отслабване.

Сутрин зареждане на видео

По наше мнение и според потребителите на мрежата най-ефективният ход на сутрешните упражнения за отслабване е от Lyaysyan Utyasheva. По-долу ще Ви предложим 5 видеоклипа, в които се събират най-ефективните упражнения от звездата.

В този видеоклип са дадени общи препоръки за това как трябва да се подготви първоначалният набор от упражнения за таксуване.

Този видеоклип продължава в първия набор от упражнения, по този курс постепенно започва да се увеличава инерцията.

В този видеоклип сутрешните упражнения за упражнения за отслабване са малко по-сложни и ще бъдат по-сложни и по-ефективни.

След като сте извършили предишните комплекти упражнения, можете да завършите курса с този набор от упражнения.

Последният набор от упражнения за сутрешни упражнения от Lyaysyan Utyasheva.

По този начин, от първия ден започнете с първото видео, след това постепенно увеличете натоварването, изпълнявайки упражненията от следващите видео курсове.

Ако искате да следвате звездите на шоубизнеса, ви препоръчваме да се запознаете с диетата Виктория Бекъм, която е описана в тази статия.

Видео за упражнения за отслабване вечер

Ако е трудно да проведете сутрешни упражнения или не можете да го направите сутрин, тогава това не е проблем - можете да прехвърлите упражнението до вечерта. Освен това, независимо от факта, че таксата не се извършва сутрин, но след като мускулите ви са уморени за един ден, вечерното упражнение е малко по-ефективно за отслабване, отколкото сутринта. Вечерният комплекс за таксуване можете да намерите във видеоклип на Катерина Буйда.

Този 15-минутен комплекс е проектиран специално за вечерни упражнения след тежък и труден ден, като се има предвид, че мускулите и тялото ви вече не могат да издържат напълно на интензивен курс на физическо натоварване.

Share:
Comments