Как да намалите талията с хрупкав пръстен

Не вярвайте на онези, които съветват да намалите талията, за да разклатите пресата. Изпомпвайки коремните мускули, можете да подобрите тяхната еластичност и облекчение. Жалко е, че поради тлъстия слой на стомаха (който няма да отиде никъде) резултатът от работата ви в залата няма да бъде забележим за другите.

Едно старо, но доказано средство за талията е хлапак. Бях посъветван от професионалния си треньор Ксения, красива жена с отлична, освен това фигура.

огънат пръстен

"Силните упражнения, за да се отървете от мазнините в талията, няма да помогнат", казва фитнес треньорът Ксения Хизова, инструктор в центъра в Москва "Столичен град" - по-добре е всекидневието да се преобърне за 25 минути. Думата "hulaohup" идва от името на хавайския танц "hula", по време на който бедрата се движат енергично, а английската дума "обръч" (руски "обръч").

Какъв обръч да купите за отслабване

Обиколките вече се продават много и на много различни цени: масажът на Hulauch, Jimfleckstor, най-накрая, вътрешен метален обръч. Повечето обръчи се различават едно от друго по тегло и допълнителни функции. Най-тежкият може да достигне до 7 кг, те дават най-голям товар. Най-"светлината" тежи по-малко от 500 грама.

Най-известните модели на дупките, които се продават в нашата страна, са Корейският магнитен здравен обръч, Acu Hoop, Динамичният обръч на здравето, Вита здравословен обръч, Джуниър здравен обръч, Здравето на тялото и руският обръч "Направете тяло".

Ако сте сериозни за бизнеса, можете да си купите подобрен халахип - с шпайкове на вътрешната повърхност. Когато се въртят, те допълнително масажират проблемните зони на корема и по този начин постигнете двоен резултат - намалете кръста и се борете със слабостта на кожата по страните, корема и лумбалния гръбнак.

Как да се върти hulahop

Основното правило за hulahop е редовността. Ако прекарате поне 25 минути дневно, талията може да се намали с 4-6 см.

Трябва да завъртите halakhup последователно от дясната и от лявата страна, можете да започнете от 7 минути във всяка посока.

В идеалния случай можете да стигнете до 15 минути. Ако току-що започнете, не вземайте обръч по-тежък от 1 кг, в противен случай от силен натиск може да избухне капилярите и появата на синини в корема и страните. След 1-1,5 седмици обучение можете да отидете на по-голяма тежест.

Все още е много важен - напълно плосък гръб. Това е необходимо, за да може пръстенът да работи на желаната траектория и правилно да стимулира проблемната зона. Ефектът на hulahop е. Основното нещо е да не се очаква, че кожата в проблемните области ще бъде затегнато в рамките на една седмица. Това е невъзможно. В допълнение, процесът на свиване на кожата е много по-бавен от намаляването на обемите на мазнините.

Първият ефект от уроците с hulahopping може да се наблюдава след 3 месеца. Естествено, ако добавите към това правилната храна, резултатите ще видите много по-бързо.

Прочетете на:

  • Как да премахнете мазнините от стомаха и други области
  • Има ли упражнения за отслабване корема?
  • Как да се хранят, за да отслабнете
Share:
Comments