Фитнес гривна, която винаги е с вас

Желанието да бъдем тънки и красиви "седи" във всеки от нас и всеки от нас знае, че трябва да направим това - да не ядем вредни продукти, да не превишаваме калората, да тренираме редовно, да се движим много, но ... как да следим всичко това, ако не ходи личен диетолог и треньор?

Представете си колко велико би било, ако винаги сте били наясно колко километра минават или бяга през деня, виждате резултата от всяка тренировка, знаехте колко калории сте изяли и прекарали, както и много други полезни или просто интересни неща.

Сега е напълно възможно. Всеки от вас може да купи и да носи фитнес гривна на ръката ви, малка електронна притурка, която прави живота на губещата млада дама много по-лесен.

Електронен крачкомер

Какво е фитнес гривна?

Фитнес гривната е красив и стилен аксесоар под формата на часовник или обикновена гривна с малък дисплей или без него, който освен естетическата функция има и много други полезни свойства (списъкът им зависи от модела) - брои консумираните и консумирани калории, изминатите километри и брой на стъпките, време за сън и тренировка, пулс и др.

Тъй като размерът на гривната е малък, за да ви покажем всичко това, притурката се синхронизира с мобилни устройства, таблети и компютри, където се събират данни на ден и къде могат да се съхраняват, за да се проследява динамиката.

Ти просто облечи гривна - и вола! Всяко ваше движение е фиксирано и след това ви се показва на екрана на компютър или мобилен телефон. Съгласете се, това е много стимулиращо.

Фитнес гривните изглеждат много естетически, например моделът, който Юлия Визтскаяска носи е подобен на обикновена гривна от кожа. Има пластмасови педометри, има сортове със защита от влага - с тях можете да плувате, да се измивате, накратко, да носите, без да ги махнете.

Какви са фитнес гривните?

Ще ви разкажа за най-популярните:

- Samsung Gear Fit - Има функции за наблюдение на съня и физическата активност, отчита броя на импулсите, дава цялата информация, която ви интересува, от малък вграден екран. За удобство гривната може да бъде синхронизирана с мобилни устройства или компютър. Цената е от 6000 до 8000 рубли.

- Джайбаун Нагоре - най-модерната фитнес гривна, това е, което Джулия Визтскаяка носи на ръката си. Този модел е личен треньор, диетолог и лидер на пионер в едно малко устройство. Ако седнете дълго време без движение, гривната започва да вибрира, а също така - според снимката на ястието "ще каже", че можете да ядете или по-добре да се въздържите. "Smart" гривна ще ви каже кога трябва да си легнете и да се събудите с лесна вибрация в момент, когато тялото ви трябва да се събуди. Гривната е устойчива на влага, цената е около 4000-5000 rub.

- Fitbit Flex - гривната измерва вашата физическа активност, а именно - колко стъпки сте преминали през деня, какво разстояние са минали или тичали. Fitbit ще изчисли колко време сте прекарали в леглото, колко калории сте прекарали на ден. Е, това не е ли приказка?

Да купя или не?

Да твърдите, че тази притурка е жизнено важна за вас, и без нея не бива да мечтаете за тънкост, не мога, защото гривната не е метод или средство за отслабване. В същото време той има много полезни функции, които могат да направят живота по-лесен за отслабване на млада дама, да формира и подкрепя мотивацията и да превърне загубата на тегло в интересен процес.

За повечето читатели на сайта Dietplan.ru най-често срещаните проблеми са неспособността да се контролират самите себе си и техните резултати, както и жаждата незабавно да видят постиженията си (и от всяка сесия!).

Ние, момичетата на фитнес, знаем, че е изключително неудобно да се държи постоянно на импулса, за да не напускате зоната на изгаряне на мазнините или да откривате интервали от време по време на интервалното обучение. Гривната решава тези проблеми, защото неговите функции ви позволяват да преброите импулса и да наблюдавате времето.

Друг голям плюс на фитнес гривна е мотивацията. Резултатът от везните за три дни няма да изчакате, но когато видите този резултат на екрана на гривната, дори ако е изразен в изразходваните калории, тогава желанието да се откажете от всичко е малко вероятно да ви улови.

Share:
Comments