Значението на името грегъри

В името Григорий Гръцки корени. В буквалния превод думата "gregoreo" означава "будност".

Името "Григорий" е едно от малкото, одобрено от православните канони през периода на формиране на християнството. По всяко време името е популярно и често се използва. В съвременната Русия момчетата се наричат ​​доста рядко.

Грегъри - черти на характера

Григорий от детството си е лидер. Той има силен характер и решаващ характер. Той обича да прави всичко, което му харесва. Той не може да бъде образован и повлиян от другите. Следователно, ако той беше изнасилвал, това беше изключително неговата инициатива, а не другарят, към когото се опитваше да обвинява вината.

Грегъри е хитър и груб. Тази твърдост е свързана с него чрез присъствието на две букви "р" в името. Григорий, който е тийнейджър, може да донесе много неприятни моменти на своите родители и учители. Тя принадлежи към категорията хулигани, от която по всяко време можете да чакате, всичко. Той направи мръсни трикове, които учениците често се грижат за своите учители. Той няма да пропусне шанса да бъде в дебелите неща.

Григорий разбира, че като цяло той не е застрашен, така че наказанието за хаоти, които той възприема с подигравка или по-скоро не възприема изобщо. Нежеланието да живеят според общоприетите закони често го води в ситуация на застой. Много често Григори влиза в неформални групи. И е хубаво, ако към подхода на средна възраст, желанието му за независимост все още ще има разумно очертание.

Григорий ще избере за себе си работата, свързана с опасността. Той обича да бъде бандит или полицай. И двата варианта са допустими. Романтиката и способността постоянно да усещат пулса на адреналина - това го привлича. Той винаги ще има пари. Но за Грегъри техният брой не е индикатор за качеството на живота. Той ще бъде напълно щастлив и доволен, ако денят премине в приключения и активни постижения.

Момичетата от такива мъже обикновено се притесняват. Но в същото време Григори е толкова брутален, че в необузданата си природа някои красиви хора виждат някакъв чар. Това е необуздана дива природа на Григорий и привлича към него жени.

Грегъри - съвместимост на имена

Грегъри привлича жени, но се чувства само плътска атракция към тях. Той не се нуждае и не се интересува от душата, връзките му са мимолетни и сериозните взаимоотношения са възможни само ако се срещне с истинския възлюбеник на необуздания си нрав.

Грегъри може да създаде брак с Елена, Светлана и Олга. Но връзката с Анджелина, Виктория или Кристина няма да бъде дълга.

Грегъри - известни хора, които носят това име

Григорий Распутин е лекар, магьосник, психически, личен лекар на императорското семейство на Николай II. Загадъчна, мистериозна и трагична съдба.

Григорий Чапкис е украински актьор, танцьор.

Григорий Лепс - изпълнител на разнообразни песни, chansonnier.

Грегъри - интересни факти за името

Григорий Лапс е фен на всичко красиво. Къщата му е като галерия, в която се събират картини, изкуствено тъкачество, вази и други интериорни декорации.

В допълнение, Leps обожава икони. Има много от тях в къщата му. Григорий Лапс и семейството му се смятат за вярващи и не се срамуват да го признаят. Григорий Лапс е женен два пъти. Той има четири деца, трима от които са дъщери. Съпругата му е истински пазител на огнището.

Коментари

Лиска 04/15/2016 Благодарение на автора на статията. Имам съпруг Григорий, може би ще го разбирам по-добре. И средното име на нашите деца, което ми харесва. Женя 15.10.2016 г. Грегъри не е толкова просто, колкото изглежда. Характерните черти също не са захар. Но той не е жена, която да харесва. В това име има нещо. Вземи го 04/15/2016 Аз съм фен на Leps и на моя син, също Григорий. Съпругът напълно се съгласява с мен. Така че ще имаме Гриша - Гришенка. Алена 04/15/2016 Всички Григорий, известен на мен, някои скучни. Не бих казал, че те са "енергични". За мен това име по някакъв начин не е много сладко. Но беше интересно да прочетете за него. Виктория 04/15/2016 Грегъри - лично ми харесва. Името е старо и интересно. Сега тя не е популярна, но по-добре, половинкавичният няма да отговори точно на нея.
Share:
Comments