Универсален и стилен: с какво да носите черна пола?

С какво да носите черна пола:

  • - къси (мини)
  • - дълго (midi)
  • - пола в пода
  • - пола - молив
  • - пола-слънце
  • - великолепна пола и пола - пакет
  • - кожена пола
  • - дантела

О, това нещо е сигурно в гардероба ти, защото говорим за черна пола. Този елемент от женски гардероб е свързан предимно с бизнес стил, въпреки че в зависимост от стила, черната пола може да бъде както строга, така и секси и агресивна. Всичко зависи от това, какво да носиш с черна пола.

Черната пола е просто намиране във всички случаи на нашия непредсказуем женски живот. Дори и с обикновената черна пола на класическия направен рязане лесно можете да промените изображението, като го съчетаете със стройна бяла блуза, а след това със сатенена червена блуза с елегантна английска яка и дълбоко деколте. По този начин, в черна пола може да изглежда като бизнес секретар или леко певец. Това нещо може да бъде толкова различно и толкова ново в различни комбинации! С какво да носите черна пола?

черна кожена пола, снимка

Универсално нещо

Големият плюс на черната пола е, че може да се комбинира с върха на почти всеки цвят, така че изборът на двойката по цвят е почти неограничен, но трябва да внимавате с черен цвят - черни неща от един и същ нюанс се комбинират органично и по друг начин - развалят целия външен вид. Като цяло, черно с черно е класически, строг или стилен, в зависимост от стила на нещата.

Какъв е най-добрият начин да носите къса черна мини пола?

Мъжко облекло или кожа с черна блуза или черна блуза ще изглеждат прекрасно секси, особено ако обувките са на ток (дълги памучни кожени ботуши, високи токчета). За да завършите изображението, ще ви трябва златна вратовръзка или черна кадифе или пеперуда около врата.

Обикновената мини пола, изработена от черно тениска, ще изглежда добре с дънкови ризи, якета и якета, под които можете да носите цветни тениски и върхове, раирани джъмпери. Такава пола може да се съчетае с непринуден стил и спортен стил.

Дълга черна пола

Една класическа пола с черна коляно изглежда страхотно с блузи и блузи в бизнес стил. Това е молива и лале, които могат да се носят с широки каишки, романтични блузи, рокля, къси якета и якета, жилетки и болеро. Можете да ги носите и с неща в етнически стил, с блузи, бродирани мъниста, лурекс, апликации.

Дължина на варианта на пода

С какво да носите черна пола? Всички черни поли под коляното могат да се комбинират с романтични блузи с красиви къдрави яки и изрезки, плътни върхове, къси якета и якета, както и блузи с различни фланели и одеяла на такива поли не са подходящи, тъй като самата пола изглежда доста тежка. Подобни поли обикновено се отнасят до момичета с висока и текстура. Миниатюрата е по-добре да носиш midi и mini.

Балансиране пропорции, за дълга вечерна пола от сатен опъвам можете да носите деколтетов връх. Трябва да се каже, че дълги черни полисти са най-често носени по случай различни тържества - горната част обикновено е по-изразителна, а черна пола е универсален фон.

Единственото условие: в този случай черна пола може да се комбинира само с монофоничен връх, който може да бъде от всякакъв цвят.

Черната молива молив като най-универсалната опция

Силует "молив", и дори в черно - това е най-гъвкавият от съществуващите поли. Тя може да се носи от всички, винаги и навсякъде. Той ще бъде подходящ за обучение, работа и публикуване. Всичко зависи само от материали и комбинация с върха.

Скромна блуза, плетено жилетка, яке или мека яке ще се подхожда за излизане на ден, вечерта струва носенето на умна коприна или дантелена блуза, деколтетов връх. За тази ежедневна пола изберете гъст памук, фина вълна или смесени тъкани, за вечерна коприна, сатен, брокат и дантела.

черна пола - молив, снимка

С какво да комбинирате черно пола-слънце

Известните поли победоносно се връщат на съвременната мода. Черната пола е идеална за жени с тънка фигура и тънка талия (помнете незабравимата Людмила Маркова Гурченко в легендарната "Карнавална нощ").

Тази пола красиво подчертава тънката талия, така че ако талията остави много да се желае, по-добре е да изберете плетен двоен, светъл пуловер или красив връх в блузата партньори.

Универсален и стилен: с какво да носите черна пола?

На какви дрехи да избереш великолепна черна пола (пола - опаковка)

Огромната пола винаги изисква избиране на фигура с най-висок връх. Той може да бъде елегантен връх, през лятото дори да е съкратен, а в по-хладно време можете да използвате широка гама от неща - от тениски до различни блузи в романтичен стил, както и продукти, изработени от фини трикотаж.

Черният цвят на полата позволява да изберете богата цветова схема на върха. Но трябва да се има предвид, че такава женска пола няма да толерира нещата в спортния стил, както и прекалено украсените и украсени облекла. В противен случай, пакетът ще изглежда малко театрален или дори карнавален.

черна пола - тату, снимка

Придружители на черна кожена пола

Кожена пола от черен цвят е "универсален войник" на всеки гардероб. Тя перфектно хармонизира както със светли, деликатни и проветриви неща, така и с фланелка от различна текстура - от паяжината до здравата фланелка.

Със сегашната свобода при комбинирането на детайлите е напълно допустимо да се носят кожено яке и мек костюм от туид до такава пола. Изглеждайте добре и якета: деним, памук, спорт или стил на сафари. Кожената пола изглежда добре с козина и велур, но комбинирането й с кожено яке може да не е съвсем добър ход. Не е лош изход - да се използват такива неща от различни цветове и текстури, например, черна кожена пола няма да зле възприема кожено яке за гущер.

Друг огромен плюс от черна кожена пола - може да се носи с най-пухкавите и "шафу" неща в гардероба, на косъма му няма косми, които са толкова досадни в трикотажни дрехи от ангора и мохер.

Как ефективно да победим дантела пола

Тази пола трябва да бъде доминираща част от цялата тоалетна, така че горната част е избрана за възможно най-скромна и лаконична. Тя може да бъде добре прилягаща коприна или трикотажен връх, елегантна блуза с отлично изрязване, шифон блузон, креп дьо или други качествени материали. Ако дантелената пола е великолепна, тогава горната част трябва да е възможно най-здрава. С права пола и задържана текстура от дантела можете да си позволите по-свободно силует и леки форми.

дантела черна пола, снимка

Цветови комбинации

Съвети от дизайнерите: класическата черна пола винаги трябва да съществува съвместно с нещо блестящо - тук са най-добрите цветове за върха: червено, бяло, жълто, розово, фючя, смарагд, оранжево, пясък, горчица, зехтин. Във всеки случай не забравяйте да допълвате комбинацията от някакъв аксесоар от същия цвят: чанта, гривна, цвете.

Това е малко по-трудно да се съчетаят бяло-черна или червено-черна пола. За да не изглеждате твърде монотонно, може да добавите неутрални цветове - бели и сиви, а също и блуза с флорален или геометричен модел, който включва основните цветове на полата. По този начин ще бъде възможно да се получи ефективен ансамбъл и да се избегне тъп монотонност в образа.

Черната пола може да стане пръчка, но трябва да се научите да подчертавате нейния стил, разчитайки на ярките цветове на аксесоарите и избраните за него неща. В този случай трябва да вземете предвид структурата на тъканта, нейния модел, стил и дължина на полата.

Универсален и стилен: с какво да носите черна пола? Универсален и стилен: с какво да носите черна пола? Универсален и стилен: с какво да носите черна пола? Универсален и стилен: с какво да носите черна пола? Универсален и стилен: с какво да носите черна пола?

Share:
Comments