Учените са казали колко жени имитират оргазъм и защо го

Изследването позволило на учените да стигнат до извода, че само 38% от жените по време на полов акт никога не са имитирали оргазъм. Други жени редовно (16%) или понякога (37%) симулират сексуално удоволствие.

Какви са основните причини за такова злобна лъжа? 53% от жените правят това, за да угодят на партньора си, 18% - в резултат на продължителната липса на оргазъм, 9% - бързо да завършат сексуалния акт.

По-голямата част от респондентите имат редовен и доста активен сексуален живот: 53% - 2-3 пъти седмично, 22% - 1 път.

Сред причините за симулационния оргазъм са били любопитни: 41% от жените не са в състояние да се съсредоточат върху това, което се случва, 18% - поради лошо здраве, 3% - като подарък за партньора си за всяка почивка.

Почти същият процент от жените (37%) смятат, че:

- любимите им не знаят за имитация на сексуално удоволствие,

- се страхувайте, че измамата ще излезе,

- в случай на откриване на истината, партньорите им ще влязат в позицията си и няма да критикуват.

Една трета от жените са загрижени за настоящия проблем и активно търсят начини за разрешаването му (тренировки, четене на специална литература), трета се опитват да разнообразят секса с надеждата да получат удоволствие от него, 15% се опитват да разрешат проблема с партньора си и едва 9% оргазъм сериозно внимание.

Експерти са убедени, че всяка жена може да получи оргазъм. За това ние трябва само да разберем и събудим ерогенните им зони. За това лекарите съветват да тренират мускулите на таза, което обаче е трудно да се постигне сама. Ето защо се препоръчва да посетите специално обучение за сексуални тренировки.

Share:
Comments