Това, което трябва да останеш тихо в леглото с мъж

Дори най-любящото момиче може да бъде недоволно от всички моменти в интимния живот на двойката си. Така че има мъже и жени: сексуалните им предпочитания, концепциите за еротична естетика и т.н. сериозно се различават.

Разбира се, е необходимо да се говори за всякакви разногласия, но не е в леглото, а, например, за сутрешно кафе. Ако се опитате да изразите претенциите си точно по време на прелюдия, тогава нищо добро няма да дойде от нея. Най-вероятно един човек просто ще пропусне всички забележки от ушите или, напротив, ще се обиди и това може да застраши цялата нощ на любовта да се обърка.

Нека да поговорим за неща, които едно момиче не се нуждае да изрази пред избрания от него, като е с него на любовно легло.

Недоволство със сексуалната издръжливост. Ако едно момиче не иска да обиди мъжа си, тогава не би трябвало да звучи недоволството му директно в леглото. Можете да опитате да повдигнете тази изключително деликатна тема в по-спокойна атмосфера и със сигурност да не започвате с думите: "Искам повече, но не можете." Необходимо е леко да намекне на човека за желанията му и да предложи опции за решаване на проблема, като например промяна на диетата, предприемане на специализирани медикаменти или най-малкото посещение при лекар.

Размерът на пениса. Друга много болезнена тема за представителите на по-силния пол. Едно момиче, което изрично заявява или намеква само за недостатъчен размер на гениталиите на партньора, рискува да го накара да се впусне дълбоко в него, а дори и в депресия.

Домакински проблеми. Когато сте в леглото с партньор, една жена не трябва да започва да говори за ежедневни проблеми. Такива диалози могат лесно да отхвърлят цялата бойна готовност на представител на по-силния пол.

Сравнения. Някои не много мъдри дами нямат надежда да изразят своя настоящ партньор за резултатите от сравняването на сексуалните му способности с тези на предишните му. Това е изключително очевидна грешка, която лесно може да развали цялата нощ на любовта и евентуално на връзката като цяло. Никой човек няма спокойно да възприема сравнението на сексуалния си потенциал с никой друг. Следователно, едно момиче, което не знае как да контролира мързеливостта си, може да очаква отново да бъде в състояние да намери подходящ партньор.

Като цяло, всеки справедлив секс трябва да помни едно просто нещо: любовното легло не е място за разговори, защото е предназначено да изразява чувства между партньорите, където основното средство за комуникация е езикът на тялото.

Share:
Comments