Тайни на съблазняването: каквито и да е жени са готови да се

Всеки знае какво е пикап. Много момичета са готови за скорост да изброяват техниките на това изкуство на съблазняването. Но без значение колко елегантно и сложно е момичето, мъжете винаги имат някои печеливши техники. И така, какво е в арсенала на съвременната Казанова?

Прав и сигурен човек - за това всички момичета мечтаят. Често те си задават въпроса: "Защо не се появи и се запознае?". И какво ще стане, ако го направи?

В този случай нашата Казанова ще направи, погледна право в очите и каже, че наистина иска да се срещне с теб, да се докосне нежно, да се усмихне много. Или ще каже: "Изглеждате като модел (или журналист и т.н.)", принуждавайки момичето да мисли за външните си данни и да се заинтересува от такъв внимателен млад мъж.

Наблюдател и внимателен ковар

Тази тема ще започне да примамва жертвата отдалеч, а жертвата дори няма да забележи веригата "инциденти". Първо ще наблюдава момичето, ще забележи подробности в поведението си. Тогава той ще излезе и ще каже: "Гледал съм те от дълго време ... ти си толкова сладък по телефона." Такива сладки речи веднага ще поставят момичето на момчето, защото не показва никакъв повърхностен интерес към външния вид, но иска да научи повече за нея, "погледни в душата".

точен

Най-често мъжете съблазняват момичета, които идват с приятели. Много е ласкателно за едно момиче, че е избрана от няколко състезатели (макар и нейните приятели), а за един човек е изгодно, защото присъствието на други момичета помага на "избрания" да реши да се срещне с него. И ако мъжът прави и голям жест - третира всички с коктейли - тогава Казанова може да бъде сигурен, че приятелките ще помогнат на момичето да каже безусловното "да".

щедър

Момичетата, макар и да не са пари за пари (ясно е за какво говоря), никога няма да устоят на щедростта на мъжа. Често той е напълно ненатрапчив, дори не можете да го забележите. Например, той моли да даде питие на момичето, без да назове името му, принуждавайки момичето да се огледа с поглед и най-важното - да започне да мисли за него.

Основното нещо, което мъжът да накара едно момиче да мисли за него в свободното си време. Ето защо, ако едно момиче се озовава на факта, че всички мисли за един мъж, тя трябва сериозно да мисли за това, което доведе до това. Така че можете да видите умен пикап камион и да се откажете от "куката" (ако искате, разбира се).

Той и приятелят му

Ако момичето вече е започнало да комуникира с привлекателен човек, то има още една коз, за ​​да укрепи успеха си. На хоризонта може да се появи "приятел", на когото момичето също ще бъде сладко. "Приятел" ще се опита да съблазни момичето откровено пред рибаря. Тук квалифицираната Казанова показва решимостта си и говори ясно на "приятел", казвайки "тя е моя". Тъй като момичетата винаги са били привлекателни силни мъже, веднага започват да проявяват по-голям интерес към "алфа мъжки". Няма какво да се направи, физиология.

Разбира се, тези техники човек може да приложи, дори ако момичето е наистина сладко. Но ако не искате да се хванат в "куката", бъдете внимателни и решавайте хода на дамския човек предварително.

Текст: Ирина Лев

Share:
Comments