Проблеми на кожата около очите и процедури за отстраняването

Слабост на кожата и мрежа от фини бръчки

Процесът на стареене се активира след 25 години и, ако не се сблъска с него, промените в кожата могат да причинят неприятност и фина мрежа от бръчки. Периорбиталната област е най-чувствителната към промените, свързани с възрастта, и първите признаци на обвързване. Отърви се от тях ще помогне мезотрепия препарати Meso-Xanthin и Meso-Wharton. Те са уникални по това, че съдържат патентовани комплекси, които осигуряват увеличен брой стволови клетки. Актуализирането и възстановяването на плътността на кожата се дължи на активирането на разделянето на кожата, локализирано в кожата. С други думи, тези лекарства осигуряват оптимален брой стволови клетки за уплътняване на кожата и изглаждане на фините бръчки.

В допълнение, тези лекарства не привличат излишната течност, което им позволява да се използват в окото без риск от подуване. За да разрешите проблема с нестабилността в началните етапи Плазмолифтинг, Това е инжекционна инжекция в кожата на концентрат, направен от собствената му кръв. Човешката кръв има богат потенциал. Плазменият концентрат, който се използва по време на процедурата, се приготвя директно от кръвта на лицето, което дойде в процедурата. Концентратът се получава в резултат на обработката на малко количество кръв (около 15 ml) върху специално оборудване. С въвеждането, тя активира подновяването и защитните функции на кожата. Инжектирането стимулира естественото производство на колаген и еластин, както и молекули със собствен хиалуронов килограм. Това е необходимо при подмладяване и подобряване на качеството на кожата.

Надвесване на горния клепач

Това е един от проблемите, които причинява гравитацията. Лицето като цяло и горните клепачи по-специално "падат" не само защото има общото стареене на кожата, но и поради привличането на земята. За да върнете клепачите на мястото, ще помогнете за процедурата Предскачане на челото, Това е лифт на челото с мезоника. Mezoniti подтягивают кожу, и фиксируют ее в новом положении. Вслед за лбом поднимаются и веки. Главным инструментом тредлифтинга являются тончайшие иглы, изготовленные из высококачественной стали. К игле крепится биодеградируемая нить из полидиоксанона (материал, который полностью и без следа рассасывается, он не вызывает аллергий и используется в хирургии во время операций для стягивания концов ран) — очень тонкая, почти невидимая. Mezoniti вводятся в кожу, рассасываются в ней под воздействием ферментов, образуя новый каркас лица. При этом, они не только укрепляют провисшие участки кожи, но и улучшают ее состояние. Mezoniti рассасываются полностью через 6-9 месяцев. За это время в подкожных слоях образуется новый, «молодой» коллаген, который поддерживает лоб и веки на должном уровне после рассасывания нитей. Процедура комфортна. Не требуется мощного обезболивания. На коже не делаются разрезы. Места входа игл заживают быстро, не оставляя следов.

Експресна корекция

Има моменти, когато утре трябва да изглеждате добре. В този случай зоната на очите може да се трансформира чрез неинвазивна техника Интрасьютикалс / Интрауудали. Това е метод на неактивна мезотерапия, която осигурява незабавен повдигащ ефект, когато в областта на очите непосредствено след процедурата изглежда уравновесен и свеж. По време на процедурата, наситен антиоксидант серум се въвежда в кожата по специален начин. Обогатява се с хиалуронова киселина (най-важната и необходима за поддържане на красотата и младостта на кожата), витамини, микроелементи и растителни екстракти. Серумът дава на кожата всичко необходимо, за да поддържа младостта и красотата си възможно най-дълго. Серумът се доставя на кожата с кислороден спрей. Кислородът заедно със серума се доставя от специално устройство под налягане, което осигурява проникването на хранителни вещества. Процедурата продължава 40 минути и истината за това време може да бъде публикувана.

Мимични бръчки

Този проблем е следствие от мускулите около очите. Инжектиране на наркотици въз основа на ботулинов токсин временно парализует мышцы, разглаживая заломы и складки. При этом препарат действует очень ювелирно. Он не может парализовать все лицо, работая только в области, где есть морщинки. В ходе процедуры делается лишь несколько уколов. Они достаточно терпимые, обезболивающее не используется. Первый эффект заметен на четвертый день после посещения врача, но максимально результат раскрывается на 10-14 день. Действия ботулинов токсин хватает на 6-8 месяцев, затем инъекции рекомендовано повторить. Когда действие инъекций заканчивается, морщинки не возвращаются к своему первоначальному состоянию. Они становятся мельче.

натъртвания

Сините под очите могат да бъдат причинени както от съдовете, които блестят през кожата, така и от пигментацията. И в двата случая процедурата фотоподмладяване, По време на процедурата за подмладяване лицето на кожата на пациента е изложено на светлинни потоци с висока интензивност (IPL). Кратки и средни вълни от светлина действат върху горния и по-дълбоките слоеве на кожата, унищожавайки нежеланото натрупване на пигмент. Паралелно с ефекта върху пигмента по време на процедурата се активират метаболитните процеси в кожата и се стимулира производството на колаген. Кожата става по-плътна и съдовата мрежа става по-дълбока и вече не свети.

чанти

Поглъщането може да се дължи както на склонност към оток, така и на необратими физиологични промени на кожата около очите. Ако проблемът с подпухналостта е подпомогнат от микропротоци. Микротоковая терапия чрез импулсни токове извежда стагнация течност в периорбиталната област, стимулиране на клетъчния метаболизъм и кръвообращението в тъканите, подобряване на общото състояние на кожата. Поради това какво всъщност има и коригирането на "чантата". Когато причина е анатомични промени (например, разтягане на кожата под очите), ще трябва да се премахне чанта пластична хирургия - блефаропластика. Тези операции не са травматични, имат кратък период на рехабилитация и не оставят видими следи. Също така, използвайки блефаропластика, можете да премахнете надвеса на горния клепач и някои бръчки. Операцията значително подобрява естетиката на окото. Продължителността му е от 20 минути до 1 час. По време на операцията се използва локална анестезия със седативно лечение. Техника на операцията зависи от проблема, че пациентът има достъп до: една ситуация корекция торбички може да се направи без рязане на кожата, а в друга ситуация, е необходимо разреза.

Има няколко основни посоки на блефаропластика. на първо място - трансконъюктивальная блефаропластика, Това е процедура за отстраняване на херния на долните клепачи с малка пункция (миниатюрен разрез) в долния клепач, в областта на конюнктивата. Операцията помага да се елиминират торбите под очите. Херния на долния клепач (чували) се появяват поради образуването на излишъци от кожа във вътрешния ъгъл на външния клепач, по време на операцията тези излишъци се отстраняват. Втората версия на корекцията на долния клепач е класическата пластмаса, което означава не само корекция на торбичките, но и отстраняване на излишната кожа, възстановяване на тъканното напрежение в окото. В този случай операцията се осъществява от външната страна на клепача, след което остава малък незабележим шев под цилиарния ръб.

Днес в нашата клиника една от най-честите операции е операция, която засяга не само клепачите, но и назолабиалните бръчки и гънки, както и моларната зона (зоната под очите). След операцията шевът ще бъде точно същият като при плазмата на долната пластина. Тази операция решава три проблема:

1. премахва хернията (които образуват големи сакове) в областта на клепачите;

2. Премахва излишната плачеща кожа в областта на очите;

3. Рафинира назолабиални бръчки и бръчки.

Поради това се постига по-силен анти-стареене ефект, отколкото при конвенционалните клепачи на клепачите. Американците наричат ​​тази операция чек-лифтинг от слова cheek — щека.

Клиника по естетична медицина "Отимо"

Москва, ul.Myasnitskaya 24, 1-ви етаж, 3-ти етаж

тел.: (495) 621-75-57, 621-09-99

хттп://ввв.отимо.ру/

Share:
Comments