Облечи евтино в okhotny ryad. това е истинско

Винаги е хубаво да правите покупки и особено ако наистина можете да спестите пари. Обикновено, когато има желание да се зарадваш с нова блуза в стила на кеджуал или мека пуловер в дома си, въпросът е ограничен от наличието на финансови средства и особено в навечерието на новата година. Но какво ще стане, ако искам да освежа гардероба, но всички основни средства вече са похарчени за подаръци? Всичко е просто - идете в центъра на столицата, на Червения площад в търговския комплекс Okhotny Ryad.

На пръв поглед би могло да се окаже, че това е блестяща идея, какво би могло да бъде по-лудо от редица скъпи бутици в центъра на Москва, където една чаша кафе струва двадесет долара? Но в действителност Okhotny Ryad вече е отворила линия за продажба преди Нова година и днес е възможно да получите стилен пуловер в Tezenis, плащайки само 1,000 рубли, можете също да купувате пастелни пелерини или тениски за всеки ден. В Kira Plastinina ще намерите стилни чанти за Нова година от 1500 рубли, а за есенно-зимна колекция дизайнерът отстъпва до 50%.

Рей Айлънд твърди, че къси рокли с искри все още не са преживяли времето си, а нови модели могат да бъдат закупени само 5000 рубли, по чантите отстъпки до 50%. Тук, пуловери с елени, всички видове отпечатъци, бродерии и други изображения, които не са били използвани през този сезон, изглежда, само мързелив дизайнер, можете да си купите до 3 500 рубли.

Calzedonia ще задоволи атрибутите на Нова година с високи бели райета с чорапи със забавни извити чорапи, гамаши с Дядо Коледа и рибена кост до 500 рубли на чифт.

Гленфийлд ще срещне приятни отстъпки за господата. Залепете плътните пуловери за 4500 рубли за вашето внимание.

Ако тези цени изглеждат твърде прекалено големи за портфейла си, това е добре! Отидете в Terranova. Пуловери, пуловери, якета, ръкавици, шалове и шапки, всички от ярки и бляскави до спокойни тонове. Можете да загреете от 99 рубли за ръкавици без ръкави или шал, до 350 за рокля или стилна блуза. Или може би купувате есенен сак за следващия сезон за 1500 рубли. Това е истинско! Bee free ще хареса fashionistas с тениски с известни цитати и неизбежни печати само 150 рубли, или две пуловери в едната ръка за вашия избор - за 1500 рубли.

Не минавайте от Ню Йоркър, отстъпки до 50%, а има и нещо, което да видите и накрая Body Shop, които предлагат да купуват подаръци за себе си и за близките си в кампанията преди Нова година: 2 с 15% отстъпка, 3 с 20% отстъпка и 4 с 25% , цената за комплекти от сапун, сол и душ гел започва от 500 рубли.

Share:
Comments